Saç Rengi ve Saç Boyama benim saçlarım ne renk kızlar ?

bittercikolatambeniim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
286
64
98
27
kızlar şuan saçlarım küllü kumral boyalı ve artık çok sıkıldım dip boya olayından kendi rengime dönücem kendi rengimi fotolarla size attım .. ama ciddi anlamda ne renk oldugunu ben bile çözemedim daha koyu kumral mı kestane mi birşey diyemiyorum ona göre paletteden alıcam birde ne oldugunu anlasam alıcam inşallah

SİZE SORUYORUM SİZ SÖYLEYİN BARİ BU KIZAAAAA

Eki Görüntüle 2129856

Eki Görüntüle 2129855

Eki Görüntüle 2129857

Saçların koyu kumral canım, ama koyu kumral boya alıp boyarsan dipleri kızıl renk girer boy ve uçlar farklı renk girer.

Sana tavsiyem kendi rengine dönmek istiyorsan içinde kızıllık olmayan daha koyu bir renge boya mesela 4.0 gb, zaten bunlar bir kaç yıkamadan sonra oturup doğal görünen renkler, sonra bir daha boyamazsın saçın da dipten çıktıkça sırıtmaz. Eğer saçın şu anki renginden ötürü akıp rengi açıldıysa iki ay üst üste boyayıp rengi oturtabilirsin.

Benim saç rengim de senin renginle aynı ve ben de bir kaç ay önce bu işlemleri takip ederek doğal rengime döndüm. İlk boyamada renk çok koyu gb görünüyor ama bir kaç yıkama sonra oturup doğal görünüyor. Bu arada ben boyanın içine 10cm kadar 0.13 yeşil boya da ekliyorum kızıllık olmasın diye. (Kızıllık takımtım var da)

Ayrıca saçını evde boyuyorsan palette falan gb kutu boyalar yerine clemensy gb tüp boyaları tavsiye ederim, kozmetik malzeme satan yerlerden bulabilirsin ben çok memnun kaldım

6.0 al ben boyadım burenk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…