- 19 Haziran 2024
- 275
- 422
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Evlendiğimde beni mutsuz edecek bi ilişkiyi dördüncü ayında sonlandırma kararı almıştım . Nihayetinde ayrıldık . Ancak ben bu kişiyi ciddi manada özlüyorum . Çok mu ilgiliydi , hayır. Sürprizler mi yapardı. Hayır . İltifatlar mı ederdi . Dört ayda belki dört kere güzelsin demiştir . Çok baskındı . Bana söz dinleten tek erkek olabilirdi. Ben bir şeyi istiyorum diye yapmıslıgı yoktur. Beni eleştirirdi . Yetersiz hissettirirdi . Beraber film izlerken bile benim istediğim filmi değil kendi istediğini açardı . Hassas olduğum ve düzeltmek için üzerinde çalıştığım bi özelliğimi bildiği halde dürtercesine hareket eder kaygımı tetiklerdi . En son ki yemekte bi kadının totosuna röntgenini çekercesine baktı ondan sonra artık kesın olarak ayrılacağım dedim . O an hiçbir tepki de vermedim zaten . Özetle böyle bir insandı
Peki ben şimdi neyi ve neden özlüyorum . Dört ay boyunca çok uzun saatler beraber vakit geçirdik . Bana sözünü geçirebilen o baskın ( öküz) tarafı beni kadın gibi hissettirdi sanırım . Uzun saatler sıkılmadan sohbet edebiliyorduk . Beni anlıyordu . Trip atsam onu bi şekilde çözüyordu . Ufak şeyleri sorun yapıp tartışmıyordu . Sorunlarıma karşı ilgili biri oldu hep . Bi derdimi anlattığımda yargılamadan dinledi . Şefkat gösterdi. Kendine saygısı vardı . Prensipleri vardı ve taviz vermezdi . Karşıma hep sümsük tipler çıktığı için bu hep farklı geliyordu Evet bu kadar sanırım
Tüm bu denklemde benim suan üzülmem normal değil mi ? Boşlukta hissetmem , ruhsuz olmam . Ve özlemem . Aramayım diye numarasını sildim . Zaten o da aramaz biliyorum . Tükürdüğünü yalamaz çünkü . Aramasını istiyor muyum evet istiyorum
Peki ben şimdi neyi ve neden özlüyorum . Dört ay boyunca çok uzun saatler beraber vakit geçirdik . Bana sözünü geçirebilen o baskın ( öküz) tarafı beni kadın gibi hissettirdi sanırım . Uzun saatler sıkılmadan sohbet edebiliyorduk . Beni anlıyordu . Trip atsam onu bi şekilde çözüyordu . Ufak şeyleri sorun yapıp tartışmıyordu . Sorunlarıma karşı ilgili biri oldu hep . Bi derdimi anlattığımda yargılamadan dinledi . Şefkat gösterdi. Kendine saygısı vardı . Prensipleri vardı ve taviz vermezdi . Karşıma hep sümsük tipler çıktığı için bu hep farklı geliyordu Evet bu kadar sanırım
Tüm bu denklemde benim suan üzülmem normal değil mi ? Boşlukta hissetmem , ruhsuz olmam . Ve özlemem . Aramayım diye numarasını sildim . Zaten o da aramaz biliyorum . Tükürdüğünü yalamaz çünkü . Aramasını istiyor muyum evet istiyorum