• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim saçma ruh halim

hupsidupsi09

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2024
275
422
23
30
Evlendiğimde beni mutsuz edecek bi ilişkiyi dördüncü ayında sonlandırma kararı almıştım . Nihayetinde ayrıldık . Ancak ben bu kişiyi ciddi manada özlüyorum . Çok mu ilgiliydi , hayır. Sürprizler mi yapardı. Hayır . İltifatlar mı ederdi . Dört ayda belki dört kere güzelsin demiştir . Çok baskındı . Bana söz dinleten tek erkek olabilirdi. Ben bir şeyi istiyorum diye yapmıslıgı yoktur. Beni eleştirirdi . Yetersiz hissettirirdi . Beraber film izlerken bile benim istediğim filmi değil kendi istediğini açardı . Hassas olduğum ve düzeltmek için üzerinde çalıştığım bi özelliğimi bildiği halde dürtercesine hareket eder kaygımı tetiklerdi . En son ki yemekte bi kadının totosuna röntgenini çekercesine baktı ondan sonra artık kesın olarak ayrılacağım dedim . O an hiçbir tepki de vermedim zaten . Özetle böyle bir insandı

Peki ben şimdi neyi ve neden özlüyorum . Dört ay boyunca çok uzun saatler beraber vakit geçirdik . Bana sözünü geçirebilen o baskın ( öküz) tarafı beni kadın gibi hissettirdi sanırım . Uzun saatler sıkılmadan sohbet edebiliyorduk . Beni anlıyordu . Trip atsam onu bi şekilde çözüyordu . Ufak şeyleri sorun yapıp tartışmıyordu . Sorunlarıma karşı ilgili biri oldu hep . Bi derdimi anlattığımda yargılamadan dinledi . Şefkat gösterdi. Kendine saygısı vardı . Prensipleri vardı ve taviz vermezdi . Karşıma hep sümsük tipler çıktığı için bu hep farklı geliyordu Evet bu kadar sanırım

Tüm bu denklemde benim suan üzülmem normal değil mi ? Boşlukta hissetmem , ruhsuz olmam . Ve özlemem . Aramayım diye numarasını sildim . Zaten o da aramaz biliyorum . Tükürdüğünü yalamaz çünkü . Aramasını istiyor muyum evet istiyorum

Evet hatta kendi istedi ayrılmayı . Tabi ben çok zorladım bi tık ağır ve suclayıcı konuştum . Gerçi suçlamalar da doğru ve bana hissettirdiği seylerdi ama kendisine ağır gelmiş olacak ki ayrılalım dedi . Bence tekrar dönüş yapacak bi tip değil ya . Tanıştığımız platformdan bana saldıran yarım sayfa yazılar girmiş . Wpden engellemiş gece aradı bir kere sonra da ses soluk kesildi . Daha bisi yapmaz sanıyorum

Bunca şeye rağmen adam ayrılmayı bile kendi istemiş ve siz ozluyorsunuz. Enteresan.

Bunyen o toksikligi ariyor. Sigara baglimlilari gibi. Bosandiktan kisa sure sonra manitacilik modunu acmissin. Bence biraz yalniz kal erkeksiz yasa.

Bunca şeye rağmen adam ayrılmayı bile kendi istemiş ve siz ozluyorsunuz. Enteresan.
Ben oraya götürdüm diyaloğu . Ya zaten farkındaydı iki haftadır sende bi şey var noldu deyip duruyordu . E farkedince saygım sevgim bitti dedim daha ne diyim . Kuyruğu dik tutmaya ayrılalım dedi

Ben oraya götürdüm diyaloğu . Ya zaten farkındaydı iki haftadır sende bi şey var noldu deyip duruyordu . E farkedince saygım sevgim bitti dedim daha ne diyim . Kuyruğu dik tutmaya ayrılalım dedi

Bakin adam her şekilde kuyruğu dik tutuyor ama siz su adamdan ayrilmak için bile konu acmistiniz. Bir zahmet siz de kuyruğu dik tutun. İlla birilerinin ayrılmasını beklemeyin size uymuyorsa ayrılın. Şu konuyu okuyunca ben daraldim mesela ama siz ozluyorsunuz. Arayın barışın madem.

Ya dostum yaşattığı iyi duyguları değil kötülerini hatırla
2 yanlış 1 doğruyu götürse
Senin elinde eksi kaç olur allansen?!!!!

Bakin adam her şekilde kuyruğu dik tutuyor ama siz su adamdan ayrilmak için bile konu acmistiniz. Bir zahmet siz de kuyruğu dik tutun. İlla birilerinin ayrılmasını beklemeyin size uymuyorsa ayrılın. Şu konuyu okuyunca ben daraldim mesela ama siz ozluyorsunuz. Arayın barışın madem.
Hayır bunu yapmayacağım :( zaten bir kere aradım içimde kalmasın şunu da sayayım diye hala onun kızgınlığını yaşıyorum.

Back
X