- Konu Sahibi p_o_l_y_a_n_a
slm arkadaslar ... buraya kenımı cok yakın hıssettıgım ıcın herseyı anlatıyoeum sıze... sımdı sıze anlatacagım olay bundan 7 veya 8 ay once olduu benım cok samımı oldugum bı arkadas vardıı neyse cok samımıyım aynı mah.den falan herseyı beraber yaparız daha sonra bu yanlıs seyler yapmaya basladı aılemı dınleyıp uzaklastım... ondan sonra kendı gıbı cıvık bırını bulmus nısanlanmıs... onunda arabası var beni ne zman gorse bı hava atardı bı sefer gorduyse ıkı uc kez onumden gecerlerdı tabı ben sinir olurdum o nişanmıyken bı kac kez eve geldı bızım pasta felan yaptık oturuyoz nişanlısı arardı tel. hoparlöru acar hem bna dınletır hemde şımarırdıı sonra bı gun bızım kapı caldı gelen annesı davetıye getırmıs ya düşünün en yakın arkadasınız kendı getırmemıs anasını yollamıs anasındanda nefret ederdım zaten ...tabı ben ne kınasına ne düğününe gıtmedım annemıde yollamadım.... evlendıkten sonraa yıne ben salaklık yaptım gorusmeye basladık eşine yanlıs yapmaya basladı en yakın ark. aldattı onu ben basta hak verdım eşinin yaptıklarını anlatıncaa sonra kızdım yanı baska bırını bulamadın mı madem yapıyon yapma etme falann yok dedı seevıyom yapcm dedım o bekar sen evlı varmı bı son vardır belkı dedı kacarız belkı dedı yapma etme dedım cocugun var....sonra bu kocasıyla kustu ,işte barstı .... buna mes atıyom yok esı ogrenmıs aldattıgını num . degıstırmıss ... eşine artık benı nasıl kotuledıyse ne dedıyse bı gun fcye bıseyler yazmıs dedım hayırdır falan bana cvp geldı işte senın yuzunden oldu gıttı bılmem ne nerdeyse sole... dedım bellıkı bu gıtmıss bana ne hakaretler saylıyor esı tarafından dedım kı ben senın karının bekcısı deılımm bılmıyom kımle gıttıysee falan dedım artık sınırlenınce benımde esım ıstemıyodu arkadaslık yapmamı sonra demezmı ben xxx gıtmedım ben meger eşi benım azımı ararmıs ogrenmıs bunun ark.la aldattıgını benım bı azımı arıyor ark aradı dedı nasıl bole bısey dusunun gıttımı bende dedım bende daha dun sen dıyodun konusurken falan dedım neyse ıstee dedım senın kocan nası bı ınsan ya dedım utanması yok ya sorma dedı kardesıme herkese benmıssım gıbı yazıyor azını arıyor dedı ..... konustuk ben senı ararım falan dedı daha arıcak.... ya artık arasa bıle kesınlıkle bıttı bu arkadaslık ben bugune kadar onu kardesım gıbı gormustum evet yanlıs yaptı ama ınsan kardesını yanlıs yaptı dıye silermı sılmemıstım eşim konusma onla dedıgı halde ama kendı bılır artık heryerden sıldım onu görmek ıstemıyorum artık o akadr nefret ettım bıde ....sunu farkettım kocası demekkı guven bıtmıs aldattıgını ogrenmıs kı herkesı yokluyor kım bılıyorduda bana solemedı dıye neyse ya canı saolsun o kaybettı onu o gunahlarıyla belkı bı baskası kabul eder ama ben asla artık yolu acık olsun bendedn de uzak olsun