benim sevgili diyet günlüğüm;...

gofredo

MemintolardaTombiktoymuş!
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.616
245
363
salı günü itibariyle başladığım diyetime bundan sonra burada yediklerimi paylaşmak adına günlük açmak istedim.
:29:
hemen günlüğüme ilk olarak bugün yediklerimle ve yiyeceklerimle başlamak istiyorum;
sabah:
1 yumurta
kk beyaz peynir
3 adet siyah zeytin
yarım demet maydanoz
yarım demet roka
1 kupa 7 otlu bitki çayı
öğle:
160 gr light konserve ton balığı
200 gr süzme yoğurt
400 gr beyaz lahana ''hepsini karıştırıp salata halinde yendi''
akşam:
1 bardak çay
(misafirim geleceği için pasta ,börek,çörek hazırladım ama hepsinden tadımlık yiyeceğim)

gün içerisinde 3 litre su içtim.
hafif karın egzersizlerimi de yaptım.
:8:

Son düzenleme:
harikasın balımmm :54: yeni topıgın hayırlı olsun bende dıyet yapıyorum ama herkesın dıyetı kendıne gore bende paylaşayım barımm :17:
sabah kahvaltısı
*1 kk beyaz peynır yagsız tuzssz
*1haşlanmış yumurta
*6 siyah zeytin
*1 dilim çavdar ekmeği
*1 fincan form çayı şekersiz
ara öğün
*1 fıncan yeşil çay
*1 adet kepeklı galeta
öğlen
*5 kaşık azcık z.yağlı bamya
*3 kaşık bulgur pilavı
*ekmek nayn
ara öğün
*1 elma
*1 portakal
akşam
*100 gr kırmızı et haşlaması baharatlı
*yağsız tuzssuz marul salatası
*yarım dilim kepek ekmeği belkiiii

Son düzenleme:
harikasın balımmm :54: yeni topıgın hayırlı olsun bende dıyet yapıyorum ama herkesın dıyetı kendıne gore bende paylaşayım barımm :17:
sabah kahvaltısı
*1 kk beyaz peynır yagsız tuzssz
*1haşlanmış yumurta
*6 siyah zeytin
*1 dilim çavdar ekmeği
*1 fincan form çayı şekersiz
ara öğün
*1 fıncan yeşil çay
*1 adet kepeklı galeta
öğlen
*5 kaşık azcık z.yağlı bamya
*3 kaşık bulgur pilavı
*ekmek nayn
ara öğün
*1 elma
*1 portakal
akşam
*100 gr kırmızı et haşlaması baharatlı
*yağsız tuzssuz marul salatası
*yarım dilim kepek ekmeği belkiiii
canımcım ikimizin topiği olsun bu :29:
menüne bayıldım doğrusu afiyet olsun :54:

teşekkür ederim hayatım biizm gibi kendıne has diyetı olanların topıgı olsun burası
ıstıkrarlı kglarını paylaşacakların topıgı hadı bakalım ne kadar zamanda ne kadar kg verıcez bakım
benım sporuda duzgun bır bıcımde yapmam sart tek basına dıyet yeterlı olmuo

olsun olsun :21:
diyet kısmı iyi gidiyor benim de spor kısmını toto yemiyor gibi hemen pes ediyorum.
hedefim öncelikli zayıflamak sonra sıkılaşmak benim :41:

benım vucut hareketsızlıkten kg alıyo ısım evımın altı malum bılıyosun aksamda onume gelıo onumden kalkıo malesef kgyu ondan alıyorum gecen yıldan berı cok dıkkat ederım yedıgıme halbukı tek basına dıyet kgyu oynatmıo ama spor yaptıgım anda yagda yakmaya baslıyorum farkındayım 1 haftada 2 kg baska turlu bı anda verılmezdı :34:

sendeki hırs,azim bende yok ecmelim ne yalan söyliyim.hem çalış,hem çocuk,hem ev işi hem de spor asla ama asla yapamam.kaldırmaz bünyem.
ben kendimi 2 gündür gayet iyi hissediyorum bakıyorum aynaya mutlu oluyorum.
artık beynimin bir oyunumu bu bilemiyorum :52:
salı sabahı kilom 70idi.
daha tartılmadım ama epey merak ediyorum sonucu :26:

Son düzenleme:
hadi bakalım ıkımız 3 asagı 5 yukarı aynı kgdayız gecen hafta 69dan 67 ye dustum yukardakı dıyetımle
bu hafta 5 gunde 5 kg dıyenı yapayım dedım bu sabah ıtıbarıyle bıraktım tek tıp beslenme kg yapıo...
2 kg gerı almısım :9: nasıl oluyo bılmıyom hemde delı gıbı acıkıyodum bu yaptıgım dıyette acıkmaya zamanım olmuyo dogrusu
devamlı bısıler yeme halındeyım ....metabolızmamı calıstırınca bıde spor cok cabuk gıdıyo su boşanma ıslerım netlessın esyalar fılan nolcak bılmyıom bı kosu bandı alcam eve :)) o bıle yeter devamlı jıllıan yapamam fena yoruyo o ama hergun 15 dk orta ayarda kossam kafı gelır
şımdılerde hem ev ısı hem yemek yapmıyom annemde yıyıp ıcıyoz oglusla ılgılenıom sadece ...yukum epey az yatmadan yatmaya evıme gıdıyom evde cok dagılmıyo haftada 1 gun supurup sılıyom ayda 1 kere cam sılıyom ıdare edıo benı

:13: vericez bu kiloları vericez başka yolu yok :47:
google'da sürekli victoria secret mankenlerinin fotoğraflarına bakıyorum halimi bi görsen gören sapık mı eşcinsel mi diye geçiriyordur içinden :27:
başka türlü motive olamıyorum hırs yapamıyorum.

:13: vericez bu kiloları vericez başka yolu yok :47:
google'da sürekli victoria secret mankenlerinin fotoğraflarına bakıyorum halimi bi görsen gören sapık mı eşcinsel mi diye geçiriyordur içinden :27:
başka türlü motive olamıyorum hırs yapamıyorum.
bacım senın gusellıgın varya o mankenlere tas cıkartır ıstıkrarrrr kafaya koy bak neler oluyoo
zamanında bır lafla ne fena gaza gelmıstım sımdıde bır lafla olacak ılk mahkemeye kadar tas bebek gıbı olmayım agzının sularını toparlayamasın
esek herıf .... ben neler ıcın kımden vazgecmısım desın....ıstıyorum benım ınce halıme hıc dayanamıoduda kopek gıbı oluyodu pesımde dolanıyodu evın ıcınde .....

bacım senın gusellıgın varya o mankenlere tas cıkartır ıstıkrarrrr kafaya koy bak neler oluyoo
zamanında bır lafla ne fena gaza gelmıstım sımdıde bır lafla olacak ılk mahkemeye kadar tas bebek gıbı olmayım agzının sularını toparlayamasın
esek herıf .... ben neler ıcın kımden vazgecmısım desın....ıstıyorum benım ınce halıme hıc dayanamıoduda kopek gıbı oluyodu pesımde dolanıyodu evın ıcınde .....
canımsın sağol tatlım benim :54:
kesinlikle seni öyle görmeli içi cız etsin ben ne yaptım desin.
biliyorum eski hallerinizi anlatıyordun :24:
dilerim o ilk mahkemeye gerek kalmadan çıkar gelir. :18:

canımsın sağol tatlım benim :54:
kesinlikle seni öyle görmeli içi cız etsin ben ne yaptım desin.
biliyorum eski hallerinizi anlatıyordun :24:
dilerim o ilk mahkemeye gerek kalmadan çıkar gelir. :18:
yaaa tatlım benım ben senın ıncecık olacagına ınaıyorum pes etmessen
bu arada ben adamın duzelecegıne ınanmıyorum kullandıgı hıcbır kelımeye ınanmıyorum artık guselım
o kadar cok yalanını yakaladım kıı gozumun ıcıne baka baka benı kerız yerıne koydu
kendı bu yolu sectı bulunmaz hınt kuması degıl ama benım acı cektıgımın fazlasını ona yasatıcam
kopek olsun ayaklarıma kapansın ıstıyorum gerı donmek ıcın degıl reddetmek ıcın o acıyı yasatmak ıcın ıstıyorum

yaaa tatlım benım ben senın ıncecık olacagına ınaıyorum pes etmessen
bu arada ben adamın duzelecegıne ınanmıyorum kullandıgı hıcbır kelımeye ınanmıyorum artık guselım
o kadar cok yalanını yakaladım kıı gozumun ıcıne baka baka benı kerız yerıne koydu
kendı bu yolu sectı bulunmaz hınt kuması degıl ama benım acı cektıgımın fazlasını ona yasatıcam
kopek olsun ayaklarıma kapansın ıstıyorum gerı donmek ıcın degıl reddetmek ıcın o acıyı yasatmak ıcın ıstıyorum
ben inanamıyorum bir türlü canım ya o eski halllerime dönebilmek çook uzak geliyor olmayacak gibi geliyor.
eşinin burnunu mutlaka sürttür tabi yaptıkları yanına kalmasın az buz şeyler yaşatmadı sana ki benim bilfiklerim yaşadıklarının ne kadarı..
pişmanlık duysun :19:

sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
kk beyaz peynir
yarım demet maydanoz
1 kupa 7 otlu çay

öğle:
yarım atom marul
3 kaşık süzme yoğurt

ara:
1 bardak süt

akşam:
1 milföy
1 bardak çay

Son düzenleme:
hayatım bugun ıtıbarıyle 67,4 kgyum:21:
bu harika bi haber :24:
ben 69 da syıyorum hala maalesef ama görenler kilo vermişsin diyor bu beni epey mutlu ediyor.
dün izin günümdü biraz kaçırdım sanırım evde olunca istikrarlı olamıyorum sanırım :31:
önce dünkü menümü yazıyım;
sabah:
1 simit
kk beyaz peynir
6 adet yeşil zeytin
3 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı tereyağı
öğle:
3 minik parça ıspanaklı börek
akşam:
1 dilim ekmek
3 adet kalamar