Benim sıkıntım kızımın saçları

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
merhaba kızlar;
Benim sıkıntım kızımın saçları.Saçlarında sirkeye benzer kepek gibi yapışık saç derileri var ne yaptıysam kurtulamadım bunlardan. Okulda da öğretmenleri sirke zannediyor fakat sirke yada benzeri bir şey değil ama uzaktan görüntüsü sirke gibi temizlemek için çok uğraştım, ama başarılı olamadım.Bunlardan nasıl kurtulurum bilen var mı lütfen yardımcı olunnnnn.....

eczanede Nizoral şampuani var onu deneğin.

kullandığınız şampuanı,sabunu değiştirin..
sıcak su yerine ılık suyla yıkayın...
kuruyan ciltlerde genellikle pullanma olur,zeytinyağı sürüp 5 dakika kadar bekletip yıkayabilirsiniz..

en önemlisi en kısa zamanda bir dermatoloğa göstermelisiniz..

bu dediklerinizi uyguladım fakat sonuç hiç değişmedi dermatoloğa henüz götürmedim önce yapabileceğim bişeyler varsa onları denemek istedim ama en güzeli doktora götürmek galiba teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Bence bundan sonrası için saç yıkamak için şampuan kullanmayın.Bir sürü kimyasal.Sabun yada sıvı sabun kullanılabilir ama sabunlarında içinde kostik olmamalı.Bu tarz sabun piyasada bulmak zor ama internette olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…