- Konu Sahibi tutkalbimi
2 ,3 yıl önce biriyle görüştüm 1 ay çıktım ve bir ay içinde iki defa görüştük...Hareketlerini tavırlarını beğenmemiştim ama çocukluk işte devam ettik..Sonra kavgalar oldu gürültü patırdı ayrıldık..Benim için sorun olan şu oldu onun ailesiyle benim ailem tanıyorlar birbirlerini küçük semtlerde oturanlar bilir herkes birbirini tanır samimi olmasada...Biz ayrıldıktan sonra annem ''o aile kızınca ağzına geleni söyler(annesi,babası vs) ki çıktığım kişide bana hakaretler etmişti.Bizim çıktığımızı birilerine söylerse resmen adım çıkar ve ailemde aşırı tutucudur...Kaç yaşına geldim normal erkek arkadaşım olmasını bile istemezler.Benim aklımdan çıkmıyor ya birine söylerse,ya ailemin kulağına giderse diye beynimi kemiriyor bu konu..Keşke hiç görüşmemiş konuşmamış olsaydık çok rahat dertsiz tasasız bir insan olurdum..Neden oldu ki zaten hayırsızdı benim için
Duyulsa inkarda edemem resim çekilmiştik...Birinin hakkında laf çıktı bütün herkezin diline dolanır benim kulağıma bile geliyor bir iki kişinin dedikodusu benidemi böyle konuşurlar diye geçiriyorum kafamdan..Kendimi kötü bir şey yapmış suçlu gibi hissediyorum..

Son düzenleyen: Moderatör: