Benim şimdilik tek derdim bu

tutkalbimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
165
1
0
İstanbul
2 ,3 yıl önce biriyle görüştüm 1 ay çıktım ve bir ay içinde iki defa görüştük...Hareketlerini tavırlarını beğenmemiştim ama çocukluk işte devam ettik..Sonra kavgalar oldu gürültü patırdı ayrıldık..Benim için sorun olan şu oldu onun ailesiyle benim ailem tanıyorlar birbirlerini küçük semtlerde oturanlar bilir herkes birbirini tanır samimi olmasada...Biz ayrıldıktan sonra annem ''o aile kızınca ağzına geleni söyler(annesi,babası vs) ki çıktığım kişide bana hakaretler etmişti.Bizim çıktığımızı birilerine söylerse resmen adım çıkar ve ailemde aşırı tutucudur...Kaç yaşına geldim normal erkek arkadaşım olmasını bile istemezler.Benim aklımdan çıkmıyor ya birine söylerse,ya ailemin kulağına giderse diye beynimi kemiriyor bu konu..Keşke hiç görüşmemiş konuşmamış olsaydık çok rahat dertsiz tasasız bir insan olurdum..Neden oldu ki zaten hayırsızdı benim için:50: Duyulsa inkarda edemem resim çekilmiştik...Birinin hakkında laf çıktı bütün herkezin diline dolanır benim kulağıma bile geliyor bir iki kişinin dedikodusu benidemi böyle konuşurlar diye geçiriyorum kafamdan..Kendimi kötü bir şey yapmış suçlu gibi hissediyorum..:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
kac sene gecmis üstünden ciksaydi simdiye kadar cikardi laf,
simdiye kadar soylemediyse bundan sonrada soylemez diye dusunuyorum...:40:

Evet çok zaman geçti ama ailemden herhangi biriyle kavga etseler o sırada da söyleyebilir..Böyle düşünceler geliyor hep aklıma(özellikle uğraşım olmadığı zaman aklıma ilk gelen şey bu konu oluyor )

Evet çok zaman geçti ama ailemden herhangi biriyle kavga etseler o sırada da söyleyebilir..Böyle düşünceler geliyor hep aklıma(özellikle uğraşım olmadığı zaman aklıma ilk gelen şey bu konu oluyor )

iyide gecmis gecmiste kaldi kac sene gecmis üstünden,
soyleseler bile birsey olacagini sanmiyorum,
yaslariniz kacti acaba :26:

kız 2-3 sene öncenin olayı
hem de bi aylık bi yaşanmışlık..
hiiiiiiiç takılma,çıkacak olsa çıkardı ortaya

zaten erkekler her yaşadıklarını evdekilerle paylaşmaz,rahat ol ;))

3 sene önce desek 16 e o zaman daha kucukmussun ustunden kac sene gecmis hem kötü birseyde yapmamisin ki tek erkek arkadasi olan sen degilsin ya takilma bosver...:34:

Yok o zamanlar 19 dum sorunu yanlış anladım heralde.Şimdi 22..23 olacağım yakında..Bende takılmak istemiyorum ama elimde değil

Son düzenleme:
canim 1 Ay cikmissiniz bir yasanmislik bile sayilmaz bu o seninle ciktigini bile unutmustur :1:
tek derdin bu olsun ya hic strese sokma kendini...:27:

Bir de şu var ben buradan herhangi biriyle birlikte olamam zaten benim niyetim yokta annem seni şu kadın beğeniyormuş falan diyor..Oğluna istiyor gibilerinden..İstemeye falan geldiklerinde çekemez ben o kızla çıkmıştım diyip bire üç katıp anlatabilir diye düşünüyorum..Üstteki arkadaşında yorumunu alıntı yapacaktım iki yorumu bir arada ama beceremedim :18:

canım benim o en başta kendi başı ağrımasın diye söylemez hiç merak etme söyleseymiş şimdiye kadar söylermiş

Bir de şu var ben buradan herhangi biriyle birlikte olamam zaten benim niyetim yokta annem seni şu kadın beğeniyormuş falan diyor..Oğluna istiyor gibilerinden..İstemeye falan geldiklerinde çekemez ben o kızla çıkmıştım diyip bire üç katıp anlatabilir diye düşünüyorum..Üstteki arkadaşında yorumunu alıntı yapacaktım iki yorumu bir arada ama beceremedim :18:

canim sen cocugun hala sana asik oldugunu filan mi düsünüyorsun ?
eger hala sana asik degilse oda deli gibi sevecekki istemeye gelen kisiyle arani bozmak icin diyecekki ben o kizla ciktim,
ama birsey hissetmiyorsa kendi adinida cikaracagini hic sanmiyorum,
bos bosuna kuruntu yapma...
coklu alinti yapmak istiyorsan alinti ile cevaplanin yaninda tirnak isareti var onlara tiklayip konuya cevap ver yaparsan istedigin yorumlari alintilamis olursun...

canim sen cocugun hala sana asik oldugunu filan mi düsünüyorsun ?
eger hala sana asik degilse oda deli gibi sevecekki istemeye gelen kisiyle arani bozmak icin diyecekki ben o kizla ciktim,
ama birsey hissetmiyorsa kendi adinida cikaracagini hic sanmiyorum,
bos bosuna kuruntu yapma...
coklu alinti yapmak istiyorsan alinti ile cevaplanin yaninda tirnak isareti var onlara tiklayip konuya cevap ver yaparsan istedigin yorumlari alintilamis olursun...

Hayır aşık olduğunu düşünmüyorum ama insanlarda bir çekememezlik durumu var..

Hayır aşık olduğunu düşünmüyorum ama insanlarda bir çekememezlik durumu var..

walla dedigim gibi simdiye kadar birsey demediyse bundan sonrada diyecegini sanmiyorum,
dese bile seni istemeye gelen kisinin senden önce sevgili olmamis birimi olacak hayir,
seninde ondan önce sevgilin olmus olmasi gayet normal,
kafana takma diyecegim yine ama eminim sen yine takacaksin :)

Son düzenleme:
walla dedigim gibi simdiye kadar birsey demediyse bundan sonrada diyecegini sanmiyorum,
dese bile seni istemeye gelen kisinin senden önce sevgili olmamis birimi olacak hayir,
seninde ondan önce sevgilin olmus olmasi gayet norma,
kafana takma diyecegim yine ama eminim sen yine takacaksin :)

Evet normal ama benim için önemli olan ailemin öğrenmemesi zaten..
Azda olsa içim rahatladı ara ara geliyor böyle aklıma :18:

Back
X