benim sinavim da yalnizlik herhalde

gamzegl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
8
4
88
44
O kadar mutsuz ve yalnizim ki...esimle aramiz cok kotu, tek ortak noktamiz cocuklar.mecburi haller disinda konusmuyoruz bile.ayni evde iki yabanci gibi..9 ve 2 yaslarina iki oglum var.buyuk oglum sakindir uyumludur ama kucugu beni canmdan bezdirdi.o kadar zor bir cocuk ki bes dakika birakmaz ki bir nefes aliyim,surekli ama surekli mizmiz.tum gunum onu oyalamakla geciyor.her gun ama her gun ayni.koca sabah 7 aksam 7 calisir.sadece aksamlari 1 2 saat ilgilenir.onun. disinda pek bir yardimi dounmaz bana.oglumun yemesi icmesi uykusu herseyi sorun.en basit bezini almak icin kirk takla atmam lazim.ailemden uzakta kucuk biryerde yasiyorum.bana yardim edecek ya da konusabilecek hic kimsem yok.sadece iki. Komsum var.cocuklarla gidip vakit gecirebilecegim hic biryer yok.uyduruk kucuk bir park.cok yalnizim yasamak benim icin yuk,nefes alamiyorum.......

Böyle düşünme canım iyi şeyler düşünmeye çalış kendi kendine yetmeye çocuklarınla mutlu olmaya küçügünde büyüycek hep öyle kalmıcakya annesı ozaman kendine daha çok zaman ayırinç rahatlarsın biraz

Peki beklentin ne ? Şikayetini anladık ama biz neler yapabiliriz

Seni anlıyorum canım 2 yaşında oğlum var çok şükür evimde sorunlarım olmamasına rağmen bazen erken uyutuyorum ki bir bardak çay içip kendime geleyim.Allah sabır versin canım sorunlu bir evlilik 2 çocuk zor ama bence önce eşinle sorunlarını çözmelisin. Haddime değil ama oğlum 2 yaşını 4 ay geçti 2 yaşında tuvalet eğitimine başladım çok şükür yeni öğrendi bence çocuklarına odaklan canım kafa dağıt

Bu dusunceler cok normal.annelik zor hepimiz yasayabiliyoruz bunu zaman zaman.esinizin ilgilendgi o zaman diliminde cikin disari.yuruyus yapim oturun bi basiniza kahve icin.kendinizi dinleyin.cok daha iyi hisseder cok daha saglikli anne ve es olursunuz.kendinize zaman ayirmaya calisin

sadece dertleşmek istedim,belki bir yerler de benim gibi olan,beni anlayan,azıcık da olsa moral verecek birileri vardır diye ümit ettim ,hepsi bu...
spora gitmek istiyorum..eve çok yakın bir yer açıldı..küçük bir yer ama aletlerin hepsi yepyeni..ama gidemiyorum..eşim haftanın yedi günü çalışıyor..oğlum küçük bırakıcak kimse yok..onu da götürsemmi dedim:KK53:ama yaptırmaz bana rahat..

eşim iyi bize karşı ama konuşacak bir şey yok pek 11 yıllık evlilik sonuçta..

insanın derdinden anlamayan hiç konuşmadığı bir kocası varsa,bir derdi olduğunda paylaşıp yardım isteyebileceği kimsesi yoksa evet yalnızdır.herşeyi tek başına üstlenmek zorundaysa evet yalnızdır.

park var eve yakın bank bile yok parkta..çoğu zaman ıssız park ..

insanın derdinden anlamayan hiç konuşmadığı bir kocası varsa,bir derdi olduğunda paylaşıp yardım isteyebileceği kimsesi yoksa evet yalnızdır.herşeyi tek başına üstlenmek zorundaysa evet yalnızdır.
çocuk gürültüsünden sıkılıyor erkekler..çok sevseler bile..

Back
X