• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sizlere ihtiyacım var..

oburdebby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
205
2
26
İstanbul
70 li kilolarda gencbir kızım. boyum kısacık.
Yolda yürümeye bile utanıyorum. Tek gittiğim yer okul. Yalvarırım bana yardım edin. Yapamıyorum...
Kilolarım canımı cok yakıyor ama ama veremiyorum.Motive olamıyorum.. Öğlene kadar yapıyorum sonrasında hiç görmemiş gibi her seye saldırıyorum. :((
çok kötüyüm çoook.

pis şişko geldin demek sonunda :20:

her fırsatta gel buraya gün içinde yediklerini yazacağını kötü şeyler yersen kk hatunlarının sana kızacaklarını düşün :4:

arkadaş edin burda sohbet muhabbet derken olayın içine giriyosun kötü pis şeyler yemiyosun :20:

ohh bi de kilocuklar döküldü mü değme keyfineeee :21:

hayal kur hayal çıtırdayınca şunu giycem şuraya gitcem şunu bunu yapcam fln tarzında .:21:

yoksa kilo verilmez sen zayıf olmayı içinden çok istemedikten sonra kimse de sana yardım edemez!:54:

Mavimi kardeşimin yorumu üstüne pek yorum olmaz ama bende nacizane fikrimi belirteyim.Yazdıklarından psikolojik olarak kilolarının seni çok etkilediğini ortadaa.Sen korkuyosun anlaşılan.Tekrar başa sarmaktan başarısız olmaktan.Sabah başlayıp öğleden sonra deli gibi yemek yiyosan sen kendini şartlamamışsın.Bende tam uyamıyorum ama kötü alışkanlıklarımı bıraktım mesela...Öglen yemeklerimi dışardan söylemiyorum.Abur cubur asilti içecekler yemiyorum-içmiyorum.Burgerin önünden geçmiyorum daha ne diyimmm.Böyle başla ve burda takıl gerçekten faydası oluyo.Bide profiline baktıgımda açtgın konular hep diyet üzerine.Konuyu açmışsın devam etmemişsin.Hemde hep yakın zamanda.İstikrarsız davranma bence....Bi tane değil iki tane değill pöfff.....:50: Gözüm üzerinde:4:

Mavimi kardeşimin yorumu üstüne pek yorum olmaz ama bende nacizane fikrimi belirteyim.Yazdıklarından psikolojik olarak kilolarının seni çok etkilediğini ortadaa.Sen korkuyosun anlaşılan.Tekrar başa sarmaktan başarısız olmaktan.Sabah başlayıp öğleden sonra deli gibi yemek yiyosan sen kendini şartlamamışsın.Bende tam uyamıyorum ama kötü alışkanlıklarımı bıraktım mesela...Öglen yemeklerimi dışardan söylemiyorum.Abur cubur asilti içecekler yemiyorum-içmiyorum.Burgerin önünden geçmiyorum daha ne diyimmm.Böyle başla ve burda takıl gerçekten faydası oluyo.Bide profiline baktıgımda açtgın konular hep diyet üzerine.Konuyu açmışsın devam etmemişsin.Hemde hep yakın zamanda.İstikrarsız davranma bence....Bi tane değil iki tane değill pöfff.....:50: Gözüm üzerinde:4:

ayy estagfirullah tatlım ya ama haklısın baksana dün bi yazmış daha da gelmemiş, şişko kalsın o bırakbırak :20::20::20::20:

gelsin çekelim kulaklarını:ssz:

Hadi hayırlısı...

Konuları gezerken,senin konun gözüme çarptı.
Çok başlık açmışsın ama bu başlığı devam ettir bari.
Ben de kilo vermek istiyorum.Sana eşlik ederim :)

inan bende senin gibiydim bi türlü veremiyodum hemen diyeti bozuyodum burada konu açtım başkalarıyla sohbet muhabbet derken 2 haftada 6 kilo gitti valla. :D

Back
X