- Konu Sahibi yorgunummm
slm kızlar evliyim 2 evlâdım var annemi 2 ay önce kaybettim annemle bağımız çok derindi ki şuan ayrintiya girmek istemiyorum yoksa kendime gelemiyorum benim sorunum eşim kızlar oglum 2. sınıfa gidiyor kızım 5 aylik ve annemden yaşadığım travma ... üstüne esimin bana hayatın bütün sorumluluklarını yıkması çalışma hariç ödev yaptirirken oğluma sürekli bağırıyor yanlış anlatıyor ki ben bana sutlamak için yaptığını düşünüyorum yada bağırıp çağırıp ben erken kalkicam deyip hemen yatiyor doğal olarak bebeğinde uyuma saati olduğu için onunla ilgileniyorum ödevler sabaha kalıyor sabah kahvaltı +bebek + ödev ve oglumun odev yapmama savasi şu saat ve ben bitmis durumdayim yorgunluktan doğru dürüst sütüm olmuyor gece en az 4 kez kalkıyorum uykusuzluk da binince ben tuaf birşey oluyorum bu her gün böyle ve ben cidden yavaş yavaş bittigimi düşünüyorum biraz önce aradi sesim çıkmıyor sen niye böylesin senin akıl gidip geliyor diyor o kadar ki cevap dahi vermedim kapattım gidişat bu kızlar bu yaşadıklarım normal mi? Benim sonum cidden ne olur ?