benim sorun nedir acaba psikolog varsa bi bakiversin

kusura bakmayın ama güldüm. bence siz de çok kolay bir değilsiniz.
mıy mıy tipler fln demişiniz ama herneyse.

yalnız tatile çıkmak o kdar keyifli ki; ben yaptım ve yine yapıcam. zaten sürekli insanlarla iç içeyiz. insanın az bi yalnız kalmaya ihtiyacı var.
ayrıca tatil ortamı fln ya insanlarla sohbet muhabbet daha kolayoşuyo.
estagfurullah ne kusuru sonra okuyunca bende guldum.denicem bakalim bende insallah.

1)güzel bir çocukluk geçirdim.çocukken arkadaşlarım vardi.orta okul sekizinci sinifta dislanmalarim basladi.kizlarin farkli oldugum konusunda dislamalari istememeleri falan.mesela hatirladigim bir arkadasim bacaklarin ne kadar yamuk demisti ki bacaklarim dumduzdur?! sonra cirkinim diye erkeklerin begenmemeleri kalmis aklimda.
2)okudum universitede asosyaldim diyebilirim.herkes konserdi vs di ben eve okula cunku param yoktu.
3)gelelim bugune;ya 31 yasima geldim insanin tatile cikacagi gezebilecegi bir arkadasi akrabasi olmaz mi ya benim yokkkk.herkes tatillerde orada burada bende gitmek istiyorum ama.bir arkadasim bile yok.yeni ortamlara giriyorum kendim gibi bekar yalniz yasayan arkadas buluyorum ama nerede kaprisli miy miy tip var onlar denk geliyor.gelicem deyip ayyy bugun gelemiceeem diyen ya da bir disari cikmak icin yuzunu iki saat boyayan tipler.bu sicakta boyamayiver.neyse yalnizim.bir akraba bir arkadasim yok.
4)sevgilim zaten yok.hic dofru duzgun olmadi.gel soyle gezelim tatile gidelim diyen bir tane vardi.o da bigun laf arasinda bende mikrop olabilir sana bulastirmaktan korkarim dedi.ben tabi buz.bi bahane bulup ayrildim.halbuki iyi geizyorduk.neyse.ben saksi gibi evde oturmaktan cok sıkıldım.
5)kendin gez dolas demeyin denedim ve hic zevkli olmuyor.ya bi arkadas ya bi tane.cok mu sey istiyorum.evleneyim demiyorum tipi soyle olsun demiyorum.kafa dengi biri.sohbet edebilecegim gezebilecegim biri.bu kadar.
cok uzuluyorum ya.hic mi arkadasi olmaz insanin
tam beni anlatmışsın .seninle iyi anlaşacağımı yazdıklarından şip diye anladım ama bursa da yaşıyorum bacım

Bence kafanızda yerleşmiş bir düşünce var,asosyalim,kimse yok vs diye diye kendinizi şartlandırmışsınız. Bir an önce bu psikolojiden çıkmanız gerek. İnsan neye inanırsa onu yaşar ve onu çağırır.
İmkanınız varsa tek başınızada olsa tatil,spor,kurs vb aktivitelere katılın. Muhakkak iki lafin belini kırabileceğiniz,selamlaşacağınız insanlar çıkar karşınıza.
Kendimden örnek vereyim,en basitinden kızımla parka gidince bile orada bir anne ile sohbet ediyoruz havadan sudan,hatta bazen iletişimimiz iyi olunca bir sonraki gün parkta buluşup,sonrasında telefon numarası paylaşıp hala çocuklar bahanesiyle görüştüğüm arkadaşlarım var benim. Haberleşip gidiyoruz parka,etkinliğe vs.
Sizde çevrenize güzel bir elektrik yayabilirseniz,muhakkak tanışıp kaynaşabileceğiniz birileri olacaktır,çok asik suratlı,mesafeli duran biri değilseniz tabi.

Daha yeni ben de annemle bu konuyu konuştum Ünv okudum yurtta kaldım ama söyle arayıp dertlesecegim gezecegim arkadaşım yok annem de doğru insan secemiyosun diyip yorum yaptı bana :)

kusura bakmayın ama güldüm. bence siz de çok kolay bir değilsiniz.
mıy mıy tipler fln demişiniz ama herneyse.

yalnız tatile çıkmak o kdar keyifli ki; ben yaptım ve yine yapıcam. zaten sürekli insanlarla iç içeyiz. insanın az bi yalnız kalmaya ihtiyacı var.
ayrıca tatil ortamı fln ya insanlarla sohbet muhabbet daha kolayoşuyo.

Sakıncası yoksa nereye gittiniz tek?? İsim verir msnz?

Ben çok kolay sohbet edebildiğim için çevremde insan çok .. Ama arkadaş sayılı tabii. Her neyse .. Sizin ilacınız, kurs programlarına katılmak, mutlaka spor salonuna gitmek ve tek başına dahi olsanız turlara katılıp tatil yapmak.. Emin olun tek başına tatilden alacağınız haz hiçbirşeyde yok.. Bir cok insan dünya yı turluyor tek başına .. Kedisiyle bütün kıyıları dolaşan bir bombe hatun vardı.. Değmeyin keyfine..

Canım ben psikologum ama çalışma şartlarından dolayi formasyan alıp pdrci olarak sınava girecem üslubunu dikkat et sen benim danisanim misin
Uslubuma dikkat mi edeyim? Ne munasebet ne var uslubumda .
Danisaniniz olsam ve boyle konussam esas o zaman rahatsiz olmaniz gerekir ve sikinti oldugu anlamina gelir ;).
Neyse cok rahatsiz olduysaniz kiblersiniz.
:KK52:

Canım ben psikologum ama çalışma şartlarından dolayi formasyan alıp pdrci olarak sınava girecem üslubunu dikkat et sen benim danisanim misin
Merhaba :) sakıncası yoksa merakıma yenik düştüm acaba sizi rahatsız eden tam olarak neydi arkadaşın cümlesinde?

Uslubuma dikkat mi edeyim? Ne munasebet ne var uslubumda .
Danisaniniz olsam ve boyle konussam esas o zaman rahatsiz olmaniz gerekir ve sikinti oldugu anlamina gelir :KK66:.
Neyse cok rahatsiz olduysaniz kiblersiniz.
:KK52:
Senin düşüncen doktorun hasta olmadığını düşünmek gibi hem burada ilişkimiz 2 kadın ilişkisi

Senin düşüncen doktorun hasta olmadığını düşünmek gibi hem burada ilişkimiz 2 kadın ilişkisi
Bu cok kullanilan bi terimdir. Terzi kendi sokugunu dikemez derler size ozel bi durum degil ki.
Gayet normal uslubu bile uslubuna dikkat et seklinde yorumluyorsaniz, baskalarinin sokugunu dikebileceginizi hayal edemedim su an zaten ;).
Iyi gunler

Son düzenleme:
Bu cok kullanilan bi terimdir. Terzi kendi sokugunu dikemez derler size ozel bi durum degil ki.
Gayet normal uslubu bile uslubuna dikkat et seklinde yorumluyorsaniz, baskalarinin sokugunu dikebileceginizi hayal edemedim su an zaten :KK66:.
Iyi gunler
Ben sizin beni yargilarken psikolog kimligimle yargiliyorsun ben ona dikkat et diyorum ben sana diyorum ki burada kadın olarak yorum yapıyorum sen beni mesleki kimligimle yargiliyorsun ben ne diyorum sen ne anlıyosun bu arada danisan psikologunu seçtiği gibi psikolog da danışını seçiyor emin ol ben de senin gibi biriyle çalışmak istemem

Ben sizin beni yargilarken psikolog kimligimle yargiliyorsun ben ona dikkat et diyorum ben sana diyorum ki burada kadın olarak yorum yapıyorum sen beni mesleki kimligimle yargiliyorsun ben ne diyorum sen ne anlıyosun bu arada danisan psikologunu seçtiği gibi psikolog da danışını seçiyor emin ol ben de senin gibi biriyle çalışmak istemem
"Ben ne diyorum sen ne anliyorsun" kismini ben de senin icin dusunuyordum
Gayet nazik bir sohbet baslangicini vargucunle polemige cevirdin ya diyecek bisey bulamiyorum pes :olamaz:

"Ben ne diyorum sen ne anliyorsun" kismini ben de senin icin dusunuyordum
Gayet nazik bir sohbet baslangicini vargucunle polemige cevirdin ya diyecek bisey bulamiyorum pes :olamaz:
Ay boşverin sabrınıza hayran kaldım :deli: konuyu takipten çıkarayım iyisimi içim şişti size de tavsiyem aynını yapmanız :mapus:

Bence kendini sevmekle başla işe.. Yalnız da tatile gidebilirsin. Yurt içi, dışı turlarına katılırsın. Arkadaş bulursun kendine..
Hobiler edin kendine, kurslara katıl. Derneklere üye ol.. Sosyalleş..
Mutlaka kafana göre arkadaş bulursun.. İnsanlar içerisinde kasma kendini. Kendin ol.. Kendini sev. Bakım yaptır.. Saç seklini değiştir... Aynaya baktığın da, ben ne güzel haatunum de.. Kendinle barışık ol. Kusurlarını da sev..
Şu da bir gerçek ki, bu dünyaya hepimiz yalnızız.. Her zaman senin yanında birileri olmayacak.. Yalnızlığı da sevmeye başla..

Back
X