- 12 Mart 2017
- 56
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi Blondie96_
Herkese iyi günler. Benim kendimi bildim bileli bir sorunum var ama neden böyleyim bilmiyorum. İnsanlarla muhabbet edemiyorum, eğlenceli, şen şakrak birisi değilim. Birisiyle çok yakınım olsa dahi yalnız kalmaya korkuyorum çünkü konuşmayı devam ettiremiyorum eninde sonunda karşımdakini sıkıyorum. Uzun zamandır görüşmek istediğim arkadaşlarımla sırf bu yüzden görüşemiyorum veya birisini bir yere davet ederken çekiniyorum sıkarım diye. O yüzden mümkün olduğunca birisiyle yalnız buluşmamaya dikkat ediyorum ve o zamanlar daha rahatım.
10, 11 yaşlarında çocukken bile gecelere uyumadan dua ettiğimi hatırlıyorum n'olur yarın arkadaşlarımla konuşabiliyim, onların esprilerine dahil olayım diye. Yani daha küçüklükten beridir bu böyle. Nasıl aşarım bilmiyorum ama yaşım ilerledikçe daha da rahatsız olmaya başladım. Benim normal insanlar gibi 'muhabbeti saran' birisi olma şansım yok mu? Benim sorunum ne?
10, 11 yaşlarında çocukken bile gecelere uyumadan dua ettiğimi hatırlıyorum n'olur yarın arkadaşlarımla konuşabiliyim, onların esprilerine dahil olayım diye. Yani daha küçüklükten beridir bu böyle. Nasıl aşarım bilmiyorum ama yaşım ilerledikçe daha da rahatsız olmaya başladım. Benim normal insanlar gibi 'muhabbeti saran' birisi olma şansım yok mu? Benim sorunum ne?