Benim Sorunum Ne?

Green Day

Değermişuleşdünyaiçinsonsuzahiretiniyakmaya
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
890
6.695
68
Kızlar canım çok sıkkın bu aralar. Bütün gün evde olmak. Ne bileyim gece 3 lere 5 lere kadar yatmiyorum yeri geliyor. Kizim uyudugu zaman ah dur bir film izleyeyim diyorum. Bu sefer ertesi sabah kalkmakta cok zorlaniyorum. Bir kahvalti hazirlamak evi topla yika derken aksam oluyor ve gene butun isler kaliyor. Yemek yapmaktan nefret ediyorum. Ev isleri beni cok zorluyor. Bahar geliyor simdiden kara kara dusunuyorum temizlige nerden baslasam diye offf... :KK34: Bazen hayal kuruyorum diyorum keske kayinvalidem herseye karismasa ya da olmasa :KK62: keske esim beni bu kadar kisitlamasa ve erkek olsa yani cinsel acidan beni doyursa mutlu etse. Beni bir yerlere gonderse bu kadar sikmasa daha mutlu olabilirdim. Cok sey istemiyorum ki ben de herkes gibi bir normal evliligim olsun istiyorum. :ukala:
Zaten evlenmeden once de ana babadan ilgi gormedik. Hatirliyorum da babam isten gelirdi, ev daginik annem yemek yapmadi diye hir gur cikarirdi. Babam sirtinda posetlerle aksamlari bir iki saatlihine telefon dukkanlarini gezip aksesuar satmaya cikardi. Butun gun yatardi aksamlari cikardi. Annem desen o da oyle yemek yapmak ev isi yapmak cok zor gelirdi ona da. Ben lisede kalinca calismaya basladim evin kirasini oderdim kendime birsey alamazdim bi avuc maasla zaten istesem alamam. Hatirlarimda ikisi de o vakit calismiyordu. Normal bir ailem olmadi ki normal evliligim olsun anasini satiim.

Son düzenleme:
Kendime kiziyorum bazen, kizima ilgi gosteremedigimden ya da ne bileyim uyusuk olmam..

Bende uyusuklugu severim
Mal
Gibi yatmak isterim
Ama cocukla olmuyorr yaa
Instada bakiyrm millet neler neler yapio
Is ev cocuk herseye yetisiyor gorunuyor
Ben ne es ne ev ne cocuk
Hepsinde noksanlar var :)
Rahatima duskunum
Sikma canini
Gaza gel biraz
Haftalik program olustur
Uygulamayi dene istersen
Belki verim alirsin
Yemek menuleri olustur
Oyun takvimi
Temizlik plani falan
Okuma saati

Bende uyusuklugu severim
Mal
Gibi yatmak isterim
Ama cocukla olmuyorr yaa
Instada bakiyrm millet neler neler yapio
Is ev cocuk herseye yetisiyor gorunuyor
Ben ne es ne ev ne cocuk
Hepsinde noksanlar var :)
Rahatima duskunum
Sikma canini
Gaza gel biraz
Haftalik program olustur
Uygulamayi dene istersen
Belki verim alirsin
Yemek menuleri olustur
Oyun takvimi
Temizlik plani falan
Okuma saati
Oyun takvimi?

Kızlar canım çok sıkkın bu aralar. Bütün gün evde olmak. Ne bileyim gece 3 lere 5 lere kadar yatmiyorum yeri geliyor. Kizim uyudugu zaman ah dur bir film izleyeyim diyorum. Bu sefer ertesi sabah kalkmakta cok zorlaniyorum. Bir kahvalti hazirlamak evi topla yika derken aksam oluyor ve gene butun isler kaliyor. Yemek yapmaktan nefret ediyorum. Ev isleri beni cok zorluyor. Bahar geliyor simdiden kara kara dusunuyorum nerden baslasam diye offf... :KK34: Bazen hayal kuruyorum diyorum keske kayinvalidem herseye karismasa ya da olmasa :KK62: keske esim beni bu kadar kisitlamasa ve erkek olsa yani cinsel acidan beni doyursa mutlu etse. Beni bir yerlere gonderse bu kadar sikmasa daha mutlu olabilirdim. Cok sey istemiyorum ki ben de herkes gibi bir normal evliligim olsun istiyorum. :ukala:
Zaten evlenmeden once de ana babadan ilgi gormedik. Hatirliyorum da babam isten gelirdi, ev daginik annem yemek yapmadi diye hir gur cikarirdi. Babam sirtinda posetlerle aksamlari bir iki saatlihine telefon dukkanlarini gezip aksesuar satmaya cikardi. Butun gun yatardi aksamlari cikardi. Annem desen o da oyle yemek yapmak ev isi yapmak cok zor gelirdi ona da. Ben lisede kalinca calismaya basladim evin kirasini oderdim kendime birsey alamazdim bi avuc maasla zaten istesem alamam. Hatirlarimda ikisi de o vakit calismiyordu. Normal bir ailem olmadi ki normal evliligim olsun anasini satiim.
Valla greencim evde olduğundan öyle hissediyorsun iki ay önce bende öyleydim çok sıkılıyodum hicbisey yapasim gelmiyordu şimdi çalışıyorum enerjim yerinde şükür :)

Valla greencim evde olduğundan öyle hissediyorsun iki ay önce bende öyleydim çok sıkılıyodum hicbisey yapasim gelmiyordu şimdi çalışıyorum enerjim yerinde şükür :)
Sekerim valla bekarken calisiyordum daha ozgurdum gezer tozardim. Canim nere istese giderdim ama simdi... :silah:

Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olurmuş bende ayni senin gibiyim evdeyken hic verimli vaktim olmuyor

Kızlar canım çok sıkkın bu aralar. Bütün gün evde olmak. Ne bileyim gece 3 lere 5 lere kadar yatmiyorum yeri geliyor. Kizim uyudugu zaman ah dur bir film izleyeyim diyorum. Bu sefer ertesi sabah kalkmakta cok zorlaniyorum. Bir kahvalti hazirlamak evi topla yika derken aksam oluyor ve gene butun isler kaliyor. Yemek yapmaktan nefret ediyorum. Ev isleri beni cok zorluyor. Bahar geliyor simdiden kara kara dusunuyorum nerden baslasam diye offf... :KK34: Bazen hayal kuruyorum diyorum keske kayinvalidem herseye karismasa ya da olmasa :KK62: keske esim beni bu kadar kisitlamasa ve erkek olsa yani cinsel acidan beni doyursa mutlu etse. Beni bir yerlere gonderse bu kadar sikmasa daha mutlu olabilirdim. Cok sey istemiyorum ki ben de herkes gibi bir normal evliligim olsun istiyorum. :ukala:
Canım bu sadece sana özel bir durum değil ara sıra bana da oluyor bence hergun farklı bir iş yapmayı dene mesela ben bugün çoluk çocuğun hizmeti kahvaltı falan derken evi topladım sadece supurdum çocukları parka çıkardım eve gelince yıkadım uyudular bende yemeğimi yaptım utuyu yarına bıraktım eğer çok zorlanırsam yardımcı tutarım bu şekilde bizde insanız sonuçta hizmetçilik yapmak için gelmedik dunyaya

Siz böyleyseniz çalışan bayanlar ne yapsın...Çocuk ev temizlik iş güç:( halinize şükredin bence bu konuda.

Sorunun yaşadıklarını sürdürmek. Geçmiş de olan şeyleri ve aile düzenini bugüne taşımak.
Kendi geçmişine zorla kizina yaşatmak.

Kendini törpülemen lazim. Sorununu biliyorsun eeee neyi bekliyorsun?
Hazirdan pişirmek zormu geldi? Sana sunulan evi temizlemek zormu geldi?

Azcik kendine gel. Atom parçalamıyorsun. Hergün 1 saat iş yapsan evin piril piril olur.

Sorunun yaşadıklarını sürdürmek. Geçmiş de olan şeyleri ve aile düzenini bugüne taşımak.
Kendi geçmişine zorla kizina yaşatmak.

Kendini törpülemen lazim. Sorununu biliyorsun eeee neyi bekliyorsun?
Hazirdan pişirmek zormu geldi? Sana sunulan evi temizlemek zormu geldi?

Azcik kendine gel. Atom parçalamıyorsun. Hergün 1 saat iş yapsan evin piril piril olur.
Aynen öyle...mesela benn 3 de evde oluyorum.4 e kadar yemek yapıyorum. 4 den sonra yemek pişerken 1 veya 2 saat evi süpürüp siliyorum.(ki her zaman silmem 3 güne bir silerim) o ara yemek pişer. Elimde toz bezi tozları alırım. 5 6 gibi isim biter.esim gelir yemek yeriz.sonra ful yatış :halay:belki çocuğu olduğu için akşam benim gibi dinlenemez ama sabah kahvaltı yapsa kahvaltidan sonra ortalığı toplayıp temizlemek 2 saatini almaz ....

Otur otur zaman geçmez tabi işini yap bakarsın hemen akşam olmuş

Hiçbir şey için geç değil, ailenle hayatın istediğin gibi olmadı diye evlenince de olmayacak diye bir kaide yok. Kendine biraz vakit ayırıp ruhunu dinlendirmekle işe başla, sonra da ev işlerini düzene koyabilmek için bir program yap kendine. Sen kendi içinde bir düzen oturtturursan ne kayınvaliden ne de eşinin cinsel problemi umrunda olur inan ki. Kayınvalide ve cinsel doyumsuzluk ne yazık ki herkesin genel problemi ve tek başına çözülemeyen şeyler. Kızın kaç yaşında, çalışma imkanın var mı?

Eşinizle cinsel probleminizi çözmelisiniz ilk önce
Harekete geçmekten başka çareniz yok
Hergün herşeyden biraz biraz yaparak başlayın ama saatli programlı bi şekilde
Sabah erken kalkın ev toplama kahvaltı sonra çocukla oyun park vs, çocuk uyurken iki kap yemek
Ertesi gün ev işi yapmayında ütü yapın mesela yada yemeğiniz varsa kişisel bakım yapın
Ama gün içinde gözünüz hep saatte olsun
Hangi işi kaç dakikada yapabiliyorsunuz, işiniz bitince ne kadar vakit kalıyor bi bakın
İşlerini tıkır tıkır yürürken keyfiniz yerine gelir , eşiniz de farkeder
Akşamları eşinizle yürüyüşe çıkın
ufaktan ufaktan arkadaşlarınızla görüşmeye başlayın zamanla eşinizi alıştırın buna

Back
X