- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
Kızlar canım çok sıkkın bu aralar. Bütün gün evde olmak. Ne bileyim gece 3 lere 5 lere kadar yatmiyorum yeri geliyor. Kizim uyudugu zaman ah dur bir film izleyeyim diyorum. Bu sefer ertesi sabah kalkmakta cok zorlaniyorum. Bir kahvalti hazirlamak evi topla yika derken aksam oluyor ve gene butun isler kaliyor. Yemek yapmaktan nefret ediyorum. Ev isleri beni cok zorluyor. Bahar geliyor simdiden kara kara dusunuyorum temizlige nerden baslasam diye offf...
Bazen hayal kuruyorum diyorum keske kayinvalidem herseye karismasa ya da olmasa
keske esim beni bu kadar kisitlamasa ve erkek olsa yani cinsel acidan beni doyursa mutlu etse. Beni bir yerlere gonderse bu kadar sikmasa daha mutlu olabilirdim. Cok sey istemiyorum ki ben de herkes gibi bir normal evliligim olsun istiyorum. 
Zaten evlenmeden once de ana babadan ilgi gormedik. Hatirliyorum da babam isten gelirdi, ev daginik annem yemek yapmadi diye hir gur cikarirdi. Babam sirtinda posetlerle aksamlari bir iki saatlihine telefon dukkanlarini gezip aksesuar satmaya cikardi. Butun gun yatardi aksamlari cikardi. Annem desen o da oyle yemek yapmak ev isi yapmak cok zor gelirdi ona da. Ben lisede kalinca calismaya basladim evin kirasini oderdim kendime birsey alamazdim bi avuc maasla zaten istesem alamam. Hatirlarimda ikisi de o vakit calismiyordu. Normal bir ailem olmadi ki normal evliligim olsun anasini satiim.

Zaten evlenmeden once de ana babadan ilgi gormedik. Hatirliyorum da babam isten gelirdi, ev daginik annem yemek yapmadi diye hir gur cikarirdi. Babam sirtinda posetlerle aksamlari bir iki saatlihine telefon dukkanlarini gezip aksesuar satmaya cikardi. Butun gun yatardi aksamlari cikardi. Annem desen o da oyle yemek yapmak ev isi yapmak cok zor gelirdi ona da. Ben lisede kalinca calismaya basladim evin kirasini oderdim kendime birsey alamazdim bi avuc maasla zaten istesem alamam. Hatirlarimda ikisi de o vakit calismiyordu. Normal bir ailem olmadi ki normal evliligim olsun anasini satiim.
Son düzenleme: