Benim sorunum kendimle alakalı arkadaşlar kendimi bir türlü çözemiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. İlk aylar balayı havasında geçti. Sonradan ara sıra tartışmalarımız oldu. Yalnız ben çok duygusal bir yapıya sahibim. Eşimle tartışırken sürekli ağlıyorum. Direk ağlama moduna geçiyorum. Sinirlendim diyelim hemen ağlıyorum. Bunlar sizce zayıf bir kişiliğe sahip olduğumu mu gösterir. Birde mesela kendimi çok iyi ifade edemiyorum eşime. Ufak bir ilgisizlik sezginlesem hemen çocuklar gibi küsüyorum suratım asılıyor. Eşim defalarca soruyor ne oldu niye durgunsun falan diye ama birşey yok diyorum. Ona neye kırıldığımı anlatmak bana çok saçma geliyor. Kendisi farketsin istiyorum ama buda çok zor sanırım. Bunları söylemiyorum eşime sonra içimde birike birike patlıyorum yine ağlamaya başlıyorum. Şuan evliliğimiz yeni oturmaya başlıyor acaba bundan dolayı mı diye düşünüyorum. Ben anlatmadan o neye kırıldığımı anlayamaz ama bazen söylemek de yoruyor beni. Mesela geçenlerde bi ayakkabı beğendim ihtiyacım olan bir ayakkabıydı sonra eşime gösterdim alalım dedi sonra fiyatı çok geldi dedi bana bende birşey söylemedim ama bozuldum, eğer bana derse ayakkabı baktın mı falan diye şöyle söylemek istiyorum ben ‘ayakkabı almıycam’ istemiyorum diycem. Bozulduğumu bu şekilde gösteriyorum yada ifade edebiliyorum sizce yanlış mı yada siz olsanız nasıl ifade ederdiniz. Gerçekten bazen kendimi çözemiyorum.