benim tek derdim şehit olan gençler:(

yagmur_nehir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
67
1
86
İzmir
kızlar uyuyamıyorum ben hergün bu şehit haberlerini alınca yıkılıyorum, rüyalarıma giriyor artık. hergün dua ediyorum. hepsi burnu bile kanamadan yuvasına dönsün istiyorum. bu haberleri duyunca yutkunamıyorum, sinir krizi geçiriyorum resmen.onlar için dualarımızı hiç eksik etmeyelim:(senağlama

haklısın canım. ben izleyemiyorum maleseff.
kanal değiştiriyorum.
izlediğim zaman gözümden yaş eksik olmuyor.
tüm gün aklımda, sosyal hayatım sıfırlanıyor.
depresyonda gibi oluyorum.
sadece şehit haberlerine değil ama trafik kazası v.s...
biz böyleysek kim bilir aileleri nasıldır.

evet hiç mi birgün güzel haberler almayacağız? insan dışarıya çıkmaya korkuyor artık. ben ki o kadar rahat bir insandım fakat artık panik atak hastalığı başladı bende. trafik kazalarında bilerek hız yapanlara gerçekten hiç acımıyorum.ama başına bilmeden talihsiz olaylar gelenlere, şehit olanlara vs.. işte bunlar içimi çok acıtıyor. bazen ailemi gözümün önüne getirdiğimde düşünemiyorum artık tahmin edebilirsin. diyorum alıp başımı nereye gitsem, nerde yaşasamda huzur bulsam. ama yok işte dünyada öyle bir yer malesef:(

Ben de anlıyamıyorum zaten. Nasıl oluyor senelerdir bu sorunu çözemiyoruz. Bir çözüm bulunmalı artık ama malesef gittikçe daha da kötü oluyor.

bunları konuşurduk ama burası uygun değil canım bilirsin. yani siyasi konuların yasak olması lazım. bizimde bu konuda titiz davranmamız lazım. yoksa tartışılcak çok şey var haklısın.

aynı fıkırdeyım kızlar.
ben de sehıt haberlerı gordukce kahroluyorum.
yakınımız olmayabılırler ama hepsı bızım askerımız, hepsı canımız.
20-21 yasında kucucuk cocukları anne-babaları kendı ellerıyle sag salım askere gonderıyorlar, gencecık delıkanlılar 3-5 çapulcu yuzunden tabutla gerı donuyorlar...
bu durum kesınlıkle adıl degıl...
tek tesellımız askerlerımızın sehıtlık mertebesıne ermesı, bu da olmasa ınsan kendını avutacak hıc bır sey bulamıyor...
Allah otekı tarafta herseyın hesabını soracak hıc korkmuyorlar...
dınımızce bır ınsanı öldurmek tum dunyayı öldurmek kadar gunah...

Ben de çok üzülüyorum. Ve buna çare bulamıyor olmaları daha beter ediyor beni. Yazık fidan gibi gençler gidiyor evlerine ateş düşüyor. Bugün terör zirvesi yapılacakmış liderler bir araya gelcekmiş ne fayda... Açılım açılım diye diye tepemize çıkardılar üç beş çapulcuyu...

Allah tez zamanda bu pkk illetinden kurtarsın ülkemi :Saruboceq:

olan gerçekten gariban çocuklarına oluyor...
hani hep deriz ya vatan sağolsun diyeee nereye kadar vatan sağolucak.
sürekli olan askerlerimize oluyor.peşlerinden sadece başımız sağolsun diyip geçiyorlar..
kimsenin kolunu kaldırdığı yok..
olan gencecık askerlerımıze oluyor.analara babalara eşlere oluyor:gitme:
ama onlar okadar gururlukii hala vatan sağolsun diyebiliyorlarturkbayragi

Bi de ortada bi savaş olsa,geçerli bi sebep olur dersin en azından,adamlar bizim misak-ı milli sınırlarımızı illegal yoldan aşmaya çalışıyorlar bir kaç çapulcu dağda inlerde yaşayan insan olmamışlar bizim canımızı ciğerimizi yakıyorlar..ne hakları var söyler misiniz....Hükümet te maaşallah ancak taziye göndersin Amerika korkusundan önlem almasın...yazık bu insanlara yaaa...bu ilk te değil eminim son da olmayacak maalesef bu vurdumduymazlıkla....

dağın başında karakolda vatani görevini yapan bir asker ablası olarak,hergün ağlayarak izliyorum bu tür üzücü haberleri.
insanın aklı başından gidiyor,gözünün içine bak ,okut,büyüt bir hainin kurşununa şehit olsun.
Çok yazık ne diyeceğimi Bilemiyorum.
Onların hepsi masum, bizi korkuyorlar,eğitimleri,şartları okadar zor ki bunu bizzat gittim gördüm.
Allah onları ıslah etsin ,ekmek yedikleri vatana ihanet etmekten vazgeçirsin ,içlerine insan sevgisi versin ne diyeyim

dağın başında karakolda vatani görevini yapan bir asker ablası olarak,hergün ağlayarak izliyorum bu tür üzücü haberleri.
insanın aklı başından gidiyor,gözünün içine bak ,okut,büyüt bir hainin kurşununa şehit olsun.
Çok yazık ne diyeceğimi Bilemiyorum.
Onların hepsi masum, bizi korkuyorlar,eğitimleri,şartları okadar zor ki bunu bizzat gittim gördüm.
Allah onları ıslah etsin ,ekmek yedikleri vatana ihanet etmekten vazgeçirsin ,içlerine insan sevgisi versin ne diyeyim

Benimde askerde kardeşim var 4 ayı kaldı ve ben haberleri izledikce delircek gibi oluyorum. Allahım korusun onları. anlıyorum seni canım. Şimdide Türkiye'nin tüm şehir merkezlerine saldırıda buluncaz diye tehtit ediyorlar. Yok mu bunun bir çaresi allahaşkına bitsin artık bu terör diyorum içimden.artık ağlamaktan göz yaşlarım bitti:(

senağlamasenağlama aynen şu an hayatta bir sürü derdim sıkıntım bile olsa şu an tek derdim şehit ler 20 21 yaşındaki gencecik ler çapulcu sürüsü yüzünden solup gidiyor şehit oluyorlar tabi ne mutlu onlara ama yinede bitsin artık bu saçmalık aslında yazmak istediklerim çokta yasak siyasi içerik sanırım senağlamaturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

bende cok uzuluyorum aileleriyle bende kahrolup agliyorum dua ediyorum ama en cokta turkiye agliyor diyorlar haberlerde buda uzuyor sanki avrupada aglayan yokmus gibi ben ustume aliniyorum gercekten gencecik gidiyorlar allah kahretsin o pislikleri daha onceki gunmuydu lesleri vardi gebermisler pkk

Benimde askerde kardeşim var 4 ayı kaldı ve ben haberleri izledikce delircek gibi oluyorum. Allahım korusun onları. anlıyorum seni canım. Şimdide Türkiye'nin tüm şehir merkezlerine saldırıda buluncaz diye tehtit ediyorlar. Yok mu bunun bir çaresi allahaşkına bitsin artık bu terör diyorum içimden.artık ağlamaktan göz yaşlarım bitti:(

Allahım hepsine hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah.senin kardeşin nerde benimki muş da.
Dün gece yine elazığ ve hakkarıi de şehit vermişiz.sinirden uyuyamadım .başımızdakıler sağolsun çıkıp da iki kelime edip tepkılerını koymuyorlar ortaya.artık biz de toplum olarak alıştık sanki ben bundan da çok üzüntü duyuıyorum.birlikte hiçbirşey yapılmıyor.

savaş gazisi kızı olarak sürekli babamın şehit olan arkadaşlarını dinleyerek büyüdüm. 36 sene geçmesine rağmen babamın gözlerinden yaşlar akıyor. helede hergün şehit haberlerini seyrederken. geride kalanlar için çok zor allah sabırlar versin.

televizyonda hamastaki terorist karşılamayı gördüğümden beri umudum da kalmadı,,birileri şehit olur birileri bundan ekmek yer ,, arkadaşların dediği gibi yazacak çok şeyim var ama .. ahh

evet bır cok kısı gıbı bende soyleyecek cok sozum var ama burası yerı degıl demekle yetınmek zorundayım..
bu senelerdır bıtmeyen bır bela bızlerın basında..ve bu gıdısle de bıtecegını maalesef sanmıyorum..
artık vatan sagolsun bıle denmemesı lazım ya..
neyse uzatmıyım ben daha fazla...turkbayragi

Allahım hepsine hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah.senin kardeşin nerde benimki muş da.
Dün gece yine elazığ ve hakkarıi de şehit vermişiz.sinirden uyuyamadım .başımızdakıler sağolsun çıkıp da iki kelime edip tepkılerını koymuyorlar ortaya.artık biz de toplum olarak alıştık sanki ben bundan da çok üzüntü duyuıyorum.birlikte hiçbirşey yapılmıyor.

cok dogru soyluyorsun katiliyorum sana
askerlerimizin sehit dusmesi normal bir seymis gibi karsiliyor herkes.
kimse tepki gostermiyor.
kac tane can gitti gectigimiz hafta kimin umrunda oldu ve kim durdurmak icin bir adim atti?
kim bir seyler yapma cabasi icinde?
offffff offfffffffffff
millet olarak birlik olup ayaklanmak lazim aslinda ama...bizim millet boyle iste...
Kanada'da yasiyorum ben, onlarin askerlerinden olen olsa olay olur ve kirk yilda bir olur bu yani ama bizimkiler sehit olunca kuru bir haber yapiliyor ve normalmis gibi karsilaniyor kötükedihüso kötükedihüso :a015: :gitme:

aynen canım yediğim yemek bile içime sinmiyor......:gitme:.Allah rahmet eylesin hepsine kalanlarıda korusun inşallah.... eşim dün gece aniden yol güvenliği için gitti sabaha kadar kabuslar gördüm başım çatlıyor hala .........mafoldumbenturkbayragi.Allahım o yzılardan yazma yarabbim o acıları yaşatma diye dua ede ede uyumuşum yarın sabah gelicek sağ salim dönsünler hepsi yuvalarına inşallah .........:Saruboceq:

Back
X