- Konu Sahibi Make_me_ReaL
arkadaşlar benım ıkı senedır kaplunbağam var aldıgımda colo şişesı kapagı kadardı şimdi kocaman oldu klasık yemlerden yemiyor ekmek yemıyoo oysakı arkadaşlardan ekmekle besleyenı bıle var. benımkı sadce kıyma ve balık yıyo balıgın kılçıkları boynuna batıyo ayıklamaylada uğraşamıcagıma göre acıl destek haa şunuda unutmadan söylıyeyım kurtcuk şeklınde onların yemlerı var sadce ondan yıyodu ama oda gıresunda yok olanlar kocaman ve ezik onlarıda yemıyoo
midesıne çook düşkün sırnaşık şey bende aç bıraktım klasık yem yesın dıe yakşaık 4 gundur yem vermıyomfisfisfis ama klasık yemını verıyorum oda yemıyooo ıkımızde ınat ettık ama onun zararına benneyaptımki et vermeyışımın nedenıde çok fazla pis oluyoo ve ben veceteryanım ıyyyy senağlama dokunamıyom oda yımesın yaaaa
benle aynı sorunu yaşayan varmıııııııyerimseniben
buda tırsık güneşlenirken :
midesıne çook düşkün sırnaşık şey bende aç bıraktım klasık yem yesın dıe yakşaık 4 gundur yem vermıyomfisfisfis ama klasık yemını verıyorum oda yemıyooo ıkımızde ınat ettık ama onun zararına benneyaptımki et vermeyışımın nedenıde çok fazla pis oluyoo ve ben veceteryanım ıyyyy senağlama dokunamıyom oda yımesın yaaaa
benle aynı sorunu yaşayan varmıııııııyerimseniben
buda tırsık güneşlenirken :