Benim üzülmeye bile hakkim yokmu ?

Huzurlazim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
114
58
13
28
Artik yoruldum ya cidden yoruldum kimsenin beni anlamamasindan kimsenin derdime ortak olmamasindan yoruldum . Aylardir disari cikmiyorum bi gezmeye gitmiyorum kuzenim geldi 2 3 gundur onunlaydim bugun merkeze gittik 2 saat uzaklikta eve 10 da geldim diye bin tane surat laf yedim . Dun eski nisanlimi gordum suratima bile bakmadi eve geldim anneme anlattim gizli gizli odamda aglarken annem geldi anlattim zoruma gitti diye . Bugun annem gelecegini mahvediyosun kendini mahvediyosun aklin fikrin gezme tozmada onune bak sen salaksin onun icin uzuldugun icin dedi benim sucum ben istermiydim oyle bi insani elimden geldigince hayatima devam ettim dedi sadee 1 senedir ayruldigimizdan beri bir kere agladim annemin karsisinda benim uzulmeye hakkim yokmu niye kimse anlamiyo beni ben genc degilmiyim gezmeye sevmeye yada acimi yasamaya hakkim yokmu ?

Tabiki olabilir
Annen artık onu unutman gerektiğini söylemek istemiş
Geçer herşey ama zaman

Annen haklı, geçmiş gitmiş, bitmiş. Ağlayarak üzülerek neyi elde edeceksin?

Bir erkek için kendini heba eden ağlayan öldüm bittin ben diyen kadını kusura bakma ama anlamıyorum ve hak vermiyorum. Neyin acısı? Neyin derdi? Annen mi öldü de yasını tutuyorsun böyle? Yada baban?

Vallahi bazılarınız anne babanız ölse bu kadar üzülmez eminim...
Nedir bir erkeğe bu kadar bağlılık??

Önüne bakacaksın kendin için hayırlısını isteyeceksin. Net...

Annenin senin acına değil zayıflığına tahammülü yok
Annenide senide anloyorum

Keske kendime bende engel olabilsem kimsenin karsisinda aglamak istemedim . Ama tutamadim yani insan bazi seyleri tekrar yasiyomus gibi oluyo gorunce elimde olmadi

Maalesef annelerimiz genelde boyle dile getiriyor.Kesin cok uzulmustur seninde hayatina yon vermeni istiyordur.Aglayinca hem uzulmustur hem kizmistir.Oturup senle uzulmesini bekleme keske annene anlatmasaydin.Zamanla gececek merak etme

1 sene mi oldu ayriliginiz?
Ozaman ayrilik acisini icine atmissindir. Eger 1 sene gecmis ve yeni agliyorsan. Veya onu gordugun icin duygusallastin.
Herneyse..uzulmeye hakkin var tabiki. Ama kendine acimaya hakkin yok :KK53: yani olmasin. Tabi yine kendi istegin.
Annen kendine acimana kizmistir belki.
Bosver aldirma. Ama yinede oturup acima kendine..olan olmus ayrilmissin. Önunde yillar var..iyi degerlendir canim.

Annen sen bu kadar uzun bir aradan sonra ( ilk zamanlar aylarca ağlasan bu kadar telaşlanmazdı) ağlayınca kaygılanmış, telaş yapmış. Tabi ki gençsin geçmek istemen normal ama akşam olup hava karırınca anne babanın huzuru kaçar it kopuk denk gelir mi?, hırlı-hursız-uğursuz bulur mu, evladımızı diye? Tabi böyle demezler deselerde anne abartıyorsun der yavrusu o da uzatmaz kısadan gezme tozma der. Etrafında belediyelerin açtığı etkinlikler varsa onlara katıl hem arkadaş edinirsin hem ailen daha az kaygılanır ve seni desteklerler. zamanla bu yönleri gelişir daha çok şey yapmaya başlarsın. Hatta belki onlarla bile eğlenirken bulabilirsin kendini.

1 sene ayrildigimiz zamanlar agladim tabiki ama sonra gecti en azindan disariya yansitmadim . Ilk defa dün tekrar acimi paylastim kendime acimiyorum ama bazen hic biseye hakkim yokmus gibi davraniyolar kalbim tastan degilki

Back
X