• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim.yanimda o bicim video acti!

Ikimelekannesi22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
13
0
36
31
Bu saatte bunu yazmazsan catlarim. Kusura bakmayin kisa kesicem

Es kisine karsi tripteydim.bu aksam.kendisi saat 16da evden cikip 1de geldigi icin ve bu surede beni ne arayip.nede sordugu icin.

Beyimiz yanasmaxa calisti, dun reddetmistim belim agirdigi icin bugunde tribimden dolayi istemedim.

Icerdeyiz tv izliyoruz ben dondum arkami, fark ettimmi tvnin sesi kisildi ama kanallari degistiriyo. Bi baktim malum.kanallari acmis.

Ben seni o zaman yanliz birakayim dedim geldim yatak odasina, o sadecr kanallari geziyomus

Bu kadarinada pes diyorum artik midemi bulandiriyo. Suanda malum seslet grliyo icerden icim bombos oldu nedense ama kizgin degilim kirgin degilim sanki.umrumda degil gibi

Sadece 11 mesaj olunca tuhaf geldi. İnşallah fakedir yaşadığı şeyler normal değil çünkü kuzum
Adam normal değil zaten. Çalışmaz, kumarı var, ilgisiz, bekar gibi yaşıyor. Olmaz olsun böyle herifler yaa. Kendini düşünmüyor çocuklarını düşünsün bari. Valla bu anlatılan konuya gelene kadar daha neler var. Bu çok masum kalmış diğerlerinin yaninda

Adam normal değil zaten. Çalışmaz, kumarı var, ilgisiz, bekar gibi yaşıyor. Olmaz olsun böyle herifler yaa. Kendini düşünmüyor çocuklarını düşünsün bari. Valla bu anlatılan konuya gelene kadar daha neler var. Bu çok masum kalmış diğerlerinin yaninda
Yalnız başlığa bir bak o biçim yazmış. Bilemedim ki cvpta vermemiş doğru dürüst kimseye :51:

Ben can sıkıntısından böyle şeylerin uydurulduguna inanmak istemeyenlerdenim canim. Yada ben çok safım anlamadim gitti :KK70:
Mesela bir konuda cilve nasıl yapılır gün içinde diye sormuş. Böyle bir adamamı cilveyi nasıl yapması gerektiğini soruyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Hem sen uyumadınmı yenimi uyandın?

Mesela bir konuda cilve nasıl yapılır gün içinde diye sormuş. Böyle bir adamamı cilveyi nasıl yapması gerektiğini soruyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Hem sen uyumadınmı yenimi uyandın?
Anca yaticam canim yaaa. Bu hafta hep gec çalıştım o yüzden uyku düzenim bozuldu :( sen niye sabahtan kalktın bakiiim

Bu saatte bunu yazmazsan catlarim. Kusura bakmayin kisa kesicem

Es kisine karsi tripteydim.bu aksam.kendisi saat 16da evden cikip 1de geldigi icin ve bu surede beni ne arayip.nede sordugu icin.

Beyimiz yanasmaxa calisti, dun reddetmistim belim agirdigi icin bugunde tribimden dolayi istemedim.

Icerdeyiz tv izliyoruz ben dondum arkami, fark ettimmi tvnin sesi kisildi ama kanallari degistiriyo. Bi baktim malum.kanallari acmis.

Ben seni o zaman yanliz birakayim dedim geldim yatak odasina, o sadecr kanallari geziyomus

Bu kadarinada pes diyorum artik midemi bulandiriyo. Suanda malum seslet grliyo icerden icim bombos oldu nedense ama kizgin degilim kirgin degilim sanki.umrumda degil gibi

Bizde de durum dün tam tersiydi :)

Ben de dün gece eşimle tripliydim
Açtım grinin elli tonu nu izledim
O da izlediğimi görünce beni yalnız bırakıp gitti yattı

Anlamiyorum burda dalga gecilcek ne var
Iptv kullaniyoruz o yuzden butun kanallar var

Sogudum iyice zaten ama elim.kolum.bagli gidemiyorum

Birazds dik.kafaliligimdan sanirom tam.duzeliyo gibi oluyo hop yine bisey cikti
Kayinpederime kanser teshisidr kondu

Mesele ne tam olarak bn anlamadim ya esinizle ilski mi yasiyamiyorsunuz oda sinirlendigi icin mi boyle seyler izliyor

Back
X