Benim Yarim Asker Acemi birligi Bilecik

Aylyneee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
170
71
73
slm Kizlarrr.. Konu bilenler bilir benim bi inisli cikisli bi iliskim vardi.. Suan icin tekrar barisdik.. düzeldi gibi o tehditleride sadece beni göndermek istemediginden elinde tutmak icin yapiyormus öyle söyledi.. seni göndermek istemedigimden cok sevdigimden benden gitme diye demsidim yoksa ben sana kiyamam ki dedi.. biz tekrardan aradan zaman gecince yine konusmaya basladik.. ve simdi 03.11.2014 de askere gidiyor :((( Acemi birligi bilecige cikmis.. cok üzülüyorumm :( cumartesi asker gecesi yapcaklar ve ben yaninda olamicam.. eski okuldan kizlarda geliyormus acayip bi kiskanclik icersindeyim ben olamicam elin kizlari olucak diye :( 1 sene napicam ben onsuz.. Aranizda benim gibi asker yolu bekleyecek olanlar varmi kizlarr?? bribirimize bu sürec icinde destek olsak konussak zaman bizim icinde cabuk gecse?

Cevaplarinizi bekliyorummmm..

Anlamadim sen neden gidemiyorsun ki ?

Ben olsam,zincire baglasalr koparir giderim. Ne demek elin kizlari gidecek ben gidemiycem :KK12:

Anlayamadim ya cok ozuro_O

neyi anlayamadiniz? asker yolu beklicem eger aranizda asker yolu beklicek olanlar varsa demisdim birbirmize destek olalim bu sürec icinde yani konusalim demek istemisdim..
Neden gidemediginizi anlamamistim benim sevgilim askerde tam 6 aydir

[QUOTE="Aylyneee, post, member: 614585malesef biraz öyle :KK43: daha zor yani anlican benim icin[/QUOTE]
O senin zaten yaninda degilmiski. Uzak mesafeli iliskiden hayir goren gormedim canim ben. Uzak bir sehirde yada ulkede olmaktan ote hayatina da uzak kaliyorsun bak. Ve bir insani sanal ortamdan, uzagindan ne kadar taniyabilirsin ? Ayrica tehditlerini yabana atarak hata yapmissin bugun o tehditi yapmaya cesaret eden yarin gerceklestirmeyede cesaret eder. Bence olacak is degil sizinki. Ama genede hayirli teskereler olsun sabir versin Allah ikinizede ne diyim.

yurtdisinda kaliyorum ben o yüzden.. nasil dayandinz 6 ay :KK43: ben düsündükce cok üzülüyorum
Acemi birligi burdurdaydi ve 28 gundu cok zor zamanlar gecirdim inan aglamadigim 1 gun yoktu sonra usta birligi artvi hopaya cikti izne geldi ve artivine gecti telefonu kullanir sandik kullanamiyordu bide burdurda silahli egitim yoktu artive gelince tekrar egitime basladilar atis yapacaklardi . Bir gun albaya haberci secimlerinde albay sevgilimi tercih etti ondan sonra 30 gun filan hopada kaldi ve albay sevgilimi artvine aldi askeri ehliyetini aldi 3 aydir albayla birlikte ve suan albayin en yetkili askeri telefonu cebinde ozel odasi var emir verdigi askeride var cok sukur suandaki halimize bin sukur ama cok ozledim hala agliyorum bazen ama safak dustukce moralim yukselio canim suan safagimiz 179

ama zaten ayrı ülkelerde ayrı yaşıyormuşsunuz.
ne değişecek ki ? :KK64:

Allah sağlıkla gidip gelmesini nasip etsin, hepsinin.

Ah Erkekler diye bir bolum var. Orada asker yolu bekleyenler yazisiyoruz..gel sen de. Link veremiyorum telden girdigim icin

ben suanda algılamıyormuyum acaba
askere gıden adamların sevgılılerı yanı sız neden arebeske baglıyorsunuz anlamadım
vatan borcunu odeyecek
duyanda sanacak kı aynı evı paylasıyorsunuz
aynı ulkede bıle degılsınız

ben suanda algılamıyormuyum acaba
askere gıden adamların sevgılılerı yanı sız neden arebeske baglıyorsunuz anlamadım
vatan borcunu odeyecek
duyanda sanacak kı aynı evı paylasıyorsunuz
aynı ulkede bıle degılsınız
Yasamayan bilemiyor malesef cnm

Back
X