Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Samsuna gidiyor , ama uzun mu kısa dönem mi bilmiyoruz , kaçında gidecek onu da bilmiyoruz bu ayın 25inde e devletten bakın demiş, dört gözle bekliyoruz.
Diğer konunu okudum da benim nişanlıma benzerliği var , ama ben onun kıskançlığını biraz da olsa kırdım , sende durum nedir?
Benimki mayısta gitti, kasımda dönecek. Bitti bile askerliği :) İnsan özlüyor tabi ki ama karalar bağlamayı da saçma buluyorum. :)
Teşekkür ederiim :) Gitmeden önce zor geliyor gerçekten ama askerlik bi başladı mı hele bir de acemilik bitti mi gerisi daha kolay oluyor :) İnşallah çok rahat yapar askerliğini, o zaman hiç anlamazsın![]()
hangi diger konumu okudun canim=? hangi durumu benzettin.. yok benimki hala kiskanc daha cok ondakikaybetme korkusu .. buda kiskancliga surukluyor bide uzaklik var.. kendide diyor zaten bizin genelde tartismamiz birmbrimzi özleyip göremeddigimizden yanimizda olamadigimizdan birbirimizin diyor.. aslinda pekde haksiz deil cok ufak tefek seyelri buyutuyoruz cok tartisiyoruz ama uzakdan bakinca gereksiz seyler ama sinirlenince fevri hareketleri var 180 derece degisebilyior.. bana karsida.. ama iyi oluncada melek gibi.. cok ustume titiriyo isde dengesizlik var gibi onada diyrioum cok dengesizsin kizinca nededigini ne yaptigini görmuyorsun sevincede el üstünde tutuyorsun derim hep.
bak yine aynı bir nokta daha , özlediğimden göremediğimden vs... aynısını benimki de diodu , ben naptım çıldırdım o kıskandıkça gözlerimi döndürdüm , bende ona kıskançlık baskı çene yaptım
İlk tanıdığım hale dönmeye başladı artık , o da anladı çok kıskançlık iyi bişi olmadığını
, ama ben diyodum ona hep sana eyvallah çekmem ben benim gözüm kara vs. o da biliodu beni terkederim diye korkuodu , en son kıskançlıkta daha bir korkuttum onu ama gerçektn kararlıydım değişmeye başladı , evlenince böyle yap dedim sen bni 1 kere boşarsın ben seni 1000kere dedim ama ben boşanmak için yüzük takmadım o huyundan vazgeçiceksin dedim ve yaptım
başardım galba
Baktın değişecek gibi sende benim taktiğimi yap , baktın ki değişecek gibi değil bas tekmeyi yoksa hayat öyle geçer mi bir evde...
Saygısız olması için daha ne olması lazım? Saygısızlık sana göre nedir? Adamda tehdit var hakarette var neyse zaten sen benim bu yorumumuda takmıcaksın... Sayfa sayfa yazılanlara bile aldırmadığına göre,..yok yani saygi yok diyemem onu kast ettim de güven sorunu var onun icin öyle dedim elbetteki bi ilsikide sygi sevgi cok önemli seyler ama ben güvenden bashettigim icin saygiyi gecdimde dedim yoksa bana karsi suan icin saygisizligi yok diyorum ya bazen öyle bi göklere cikariyo el üstünde tutuyorki bunlari diyen yapan o mu diye sasiriorum.. belkide o öyle yapinca geri barisiyorum..
Saygısız olması için daha ne olması lazım? Saygısızlık sana göre nedir? Adamda tehdit var hakarette var neyse zaten sen benim bu yorumumuda takmıcaksın... Sayfa sayfa yazılanlara bile aldırmadığına göre,..
benım sevgılımde ızmıre gıdıcek kısa donem acemılıgı atlatsak alışırız dıye dusunuyorum..
tesekkurler tatlım.. ayın 4 unde teslım olacaksizide Allah kavusdursun canim.. nezmn teslim olucak seninki?