benim yarın doğum günüm !!

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
benim yarın doğum günüm...ama yanımda kimse olmadan yine yalnız başıma kutlamanın verdiği bi üzüntüyle uyucam yine bu gece..yarın olmasın diye dua edicem bu gece., yalnızlık çok kötüymüş bunu anladım..yanımda olmak isteyenleride ben yanımda istemiyorum o ayrı..,Aslında aile eşrafının son 1-2 haftadır aklındaydı. Hatta harçlık vermeye bile kalkıştılar son bir kaç gün. Çok sevdiklerinden olsa gerek(!), ağızlarından dökülen tebrikler daha kulağıma ulaşmadan rüzgara karıştı.,ve şuan şehir dışındalar ! sevdiğim insanda hatırlamıyacak belki.,yarın doğum günüm… Ve hala yirmi küsur yıldır kavrayamadığım yıl dönümünde dolaşıyorum..!

seninle aynı duyguları paylaşan o kadar çok insan var ki yeryüzünde.

hepsi de tek olduklarını düşünür

çok sıkıntılı zamanlar ve moral bozucu süreçler. bundan kurtulmak istersen elinde var olanları düşün olmayanları değil :92:

boşuna insanlar yalnız doğar yalnız ölürler dememişler.herkes birgün yalnız kalacak.bence sorun haline getirme,yalnızlıkta güzel oluyorrr:)ayrıca doğum günün kutlu olsun şimdiden,nice mutlu yaşlaraaaa.bak senin bir sevdiceğinde varmış yalnız değilsin bnm o bile yok yani:):):)biraz olumlu düşün ki olumlu olsun tatlım benm...

zaman gelecek,inşallah hatırlayan olmaz diyeceksin...hele pastanın üstündeki mumlar 30 adeti geçince kafana küüüüt diye dank etmeye başlayacak zaman.o yüzden boşveeeeeer,üzme tatlı canını,şimdiden benden sana nice yıllara

benimde yarın doğum günüm bende yalnız olacağım boşver canım biz kendi başımızada kutlama yaparız bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun

hepinize çok teşekkür ederim...insanlar doğum günlerde böle özel günlerde hatırlnmk istiyo..ilk doğum günümü sizler kutladınız..gözlerim doldu yalnızlk güzelde böle zamanlarda acıtıyo..iyiki varsınız :97:

ben senin yalnız olduğunu sanmıyorum baksana 1 gün öncesinden bile doğum gününü kutlayan bizler varızseni yalnız bırakmayız merak etme canım bnm yaa,doğum günü çocuğu olarak sana üzülmeyi yasaklıyorummm:)bundan sonraki yeni yaşında mutluluk sağlıkk huzur para ve aşkkk hiç eksik olmasınn :)bolll kalabalıklı günler geçirmen dileğiyleee:):79:

günaydın canım tekrardan doğum günün kutlu olsun yalnız değilsin merak etme her daim buralardayız biz

Dogum günün kutlu olsun..
Hayat bu kadar ucuz degil böyle düsünme lütfen.

DOGUM GUNUN Kutlu Olsun canim..
Bizi gormuyorsun ama herzaman manevi dostlarin burdalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…