benim yerimde olsanız siz de gıcık olur muydunuzz

Bu yorum o kadar hoşuma gittiki sanki konudaki erkege sinir oldunuz gibime geldi. Ay tamam canim hayatım haklisin a koptum özellikle. Gercekten cok sovulesi erkekler var da bende ban yememek icin dikkatli konusuyorum.
Konudaki eş nefret edilesi resmen o tip tip bakmasina ben olsam çıldırirdim sanirim sanki hizmetcisi var
Ya sinir oldum tabi. İki tarafın da kaybetme korkusu olmalı biraz, ağızdan bir laf çıkarken, bir eylemde bulunurken dikkat etmeli karşı tarafı kırar mıyım diye. Bakıyorum bu erkeklerde daha az. İstedikleri gibi hoyratça davranabiliyorlar, erkek ya, kadın alttan almalı kafasına öyle bir sarılmışlar ki... Kadınların çoğu da bu saygısız durumlarda taviz verip, bunu da ilişkiye emek vermek zannediyor. Böyle erkeklere de, kadınlara da sinir oluyorum.

Ya sinir oldum tabi. İki tarafın da kaybetme korkusu olmalı biraz, ağızdan bir laf çıkarken, bir eylemde bulunurken dikkat etmeli karşı tarafı kırar mıyım diye. Bakıyorum bu erkeklerde daha az. İstedikleri gibi hoyratça davranabiliyorlar, erkek ya, kadın alttan almalı kafasına öyle bir sarılmışlar ki... Kadınların çoğu da bu saygısız durumlarda taviz verip, bunu da ilişkiye emek vermek zannediyor. Böyle erkeklere de, kadınlara da sinir oluyorum.

Valla.cok haklısınız. Söz ağızdan çıkana kadar,senin esirin,çıktıktan sonra sen o sözlerin esirisin. Bu hep aklima geliyor ve esimle ucuz ucuz tartışmama kararı aldım bende. Ben hep alttan aldim sustum ses etmedim diye konu acan kadinlarin hepsi bosanmak icin akil alıyor bu sitede
Neden bir insan kendi hakkına kendi kul hakkina girer ki. Haksizsan susarsin,ya da haksızlığını kabullenip 2 3 kelime edersin cekilirsin. Emek vermek boyle birsey degil.erkekler zaten cok artist olmuşlar.

Bugün başka bir olay tekrarlandı. Akşamına. Patladim artik. Sert bi dille eleştirdim bağrış çağrış. Bu hepten kuruldukca kuruldu.en ufak bişey anlamadı. Gerçekten anlamaması o kadar üzdü ki . Içten yara açtın bende diyip bi başladım ağlamaya. Sinirlerime hakim olamadım. Bu sefer bu haklısın düzelticem kendimi haklısın demelere başladı. Sözler verdi. Ne yalan söyliyim kızlar pek lnanmadım. Bakalım neler olacak.

Aşk evliliği yapiyosun sonuc bu . Inanın aşka inancım.kalmadı.

Arkadaşım senin eşin afedersin ama kontrol manyağı. Her yaptığın işte mutlaka eleştirecek bir şey bulması sinir bozucu. Kendi yapsın eleştireceğine. Dökülen suya sinir oluyorsa vileda öyle yapılmazsa kendisi yapsın madem.

Benim eleştiriye bakış açım aslında sınırlı. Kendim yapıyorsam ve kimse o işe fazla girişmezse yada o işle ilgili bilgisi yoksa ve beni eleştirmeye başlarsa çok pis çirkinleşiyorum.
Mesela kedilere hap verecek olayım, onlar istemez kaçarlar ben kovalar yakalarım. Yakalanınca da sinirleniyorlar ,bağırıyor bi tanesi küçüklükten beri sanki kemiklerini kırıyorum gibi, eşim gelip bu hayvana böyle yapmak zorunda mısın işte hayvan acı çekiyor vermesen nolur hapını diye başıma gelip eleştirdiğinde anında çığrımdan çıkıyorum. Evlenmeden önce daha çok yapardı bunu. Veteriner hekim olan benim hangi hapı verip vermeyeceğimi sana mı soracam kediye? Yada acı çekip çekmediğinin ayrımını yapamama ihtimalim mi var benim? Sen görmüşsün 3 kedi, ben her gün 10 kedi görüyorum. Hangi hayvan ben hastayım gel beni tedavi et der ki zaten? Yada koruyucu hekimlik çok mantıklı evet aşı olmak istiyorum ben der? Hiç güzelce açıklama yapamam böyle gereksiz eleştirilerde. Doğru değil böyle yapmam ama açıklama yapmama gerek olduğunu sanmıyorum. Artık kedi konularında ağzını açması azaldı. Tabi benim üstüme de yıktı bazı şeyleri. Tuvaletleri temizlemek mama su işleri bana kaldı. Paisf agresif direniyor farkındayım ama işime de gelmedi değil. Kakalarında sorun var mı diye soruyodum yok diyodu. Ertesi gün bakıyorum biri cıvık yapmış. Dün böyle miydi diyorum evet bi haftadır böyle diye cevap alıyodum. Yani adam sana sormasam neyse soruyorum sorunsuz diyosun neyse işte gerginlik azaltıcı unsur oldu.
Evde herkes bildiği işi yapsın. Senden güzel temizlik yapabiliyosa o yapsın ha dersen ki temizlik yapmışlığı yok vereceksin ağzının payını bi daha konuşacağı zaman 5 kere düşünecek acaba bu viledayı bana mı kitler ömür boyu diye.

Aklıma şöyle bir şey geldi, eşin cinsel gerginliğini bu şekilde yansıtıyor olmasın sana?

Bunu annem de böyle söyledi. Ama kendisi hiç sorun degil ben seninle bunun için evlenmedim. Bir ömur beklerim yeter ki sen iyi ol vs diyor . Yani ağlıcak olsam tamam denemeyelim diyor üzüluyor. Hic agresiflesmez. Ben hic ona yormadim. Ama sonuçta fizyolojik olarak o şekilde yansıyorsa onu işte hiç hesap edemiyorum. Olabilir de olmayabilir de yani.

Bunu annem de böyle söyledi. Ama kendisi hiç sorun degil ben seninle bunun için evlenmedim. Bir ömur beklerim yeter ki sen iyi ol vs diyor . Yani ağlıcak olsam tamam denemeyelim diyor üzüluyor. Hic agresiflesmez. Ben hic ona yormadim. Ama sonuçta fizyolojik olarak o şekilde yansıyorsa onu işte hiç hesap edemiyorum. Olabilir de olmayabilir de yani.

Seni iyice sıkıp bunaltmamak için, cinsel açıdan tamamen kaybetmemek için öyle diyor ama bence o gerginlik buna yansıyor. Tahammülü azalıyor sana karşı. Sevmediğinden değil, aksine seninle birlikte olmak isteyip olamadığından.

Bu konuyla ilgili yaptığın şeyler var mı düzeltmek adına?

Kalk bi zahmet kendi laptopunu kendin temizle diyemiyorsaniz da hata sizde.bu kadar sinmeye,kul kole olmaya ne gerek var.Gecen gun kotunun cebinde arabanin anahtariyla bi guzel makina yikamis.Neden cebinde birakiyosun bir daha unutma dedim.Gerci bisey dememisti sagolsun da fazla alttan aliyorsunuz siz.

bence adam kaba ve tahammülsüz, vajinusmus, yani cinsel enerjisini atamama da adamı iyice germiş, ki asla haklı demiyorum, bu yüzden böyle saçma sapan davranıyor.
cinnet! en temiz yol! apartmanda anahtarı kaybettin diye dövecek gibi hamle yaptığın bas bas bağır at kendini yerlere 'bağırma bana, hep böyle bağırıyorsun, korkumdan karı koca bile olamadık, yeter azıcık değer ver, azıcık hoş tut, ben yeni gelinim bunları mı yaşatacaktın daha karı koca olmadan vs vs' bırak komşular duyacak diye o panik olsun o seni sainleştirmeye uğraşsın. :KK14:

Kalk bi zahmet kendi laptopunu kendin temizle diyemiyorsaniz da hata sizde.bu kadar sinmeye,kul kole olmaya ne gerek var.Gecen gun kotunun cebinde arabanin anahtariyla bi guzel makina yikamis.Neden cebinde birakiyosun bir daha unutma dedim.Gerci bisey dememisti sagolsun da fazla alttan aliyorsunuz siz.

Laptop benim de.ama cok biliyosan sil.dedim. işte sonrasi kavga oluyor. Hani baş kaldırmam olumlu etki yaratmiyor.

selam kızlar.

şimdi hislerimi nasıl anlatıcam bilmiyorum.Hepsini anlatıp sizi sıkmak istemiyorum tabi ama dün ve bugünkünü bahsetsem temeldeki problemi anlarsınız bence.
eşimin bazı huyları beni fazlasıyla sinirlendiriyor. fazla mı titiz desem sert mizaç mı ya da kontrol manyağı mı çözemiyorum. normalde mesleğim var atanmayı bekliyorum 2 yıldır evdeyım çalışmıyorum şu an. neyse yani kısaca hep evdeyim.Bu yüzden yemektır temizliktir hepsi bende.

dün bütün gün yine temizlik yaptım ev filan. herşey gayet toplu akşam bu laptopu almış surat beş karış niye ekranı silmedin diyo. ama suratı bi görseniz sanki dünyanın suçunu işlemişim. kaba saba bakmalar. yemek yaparken kirletiyosun yok su sıçrıyor diye laf söylemeler. sanki çocuğum hesap soruyor.

bu sabah ta evlendiğimden beri ilk kez anahtarı yanıma almadan kapıyı çekip çıktım. sonra tühh dedim aklıma geldi. kapıda kaldık yani . bunu bi görseniz sanki dövücek ya . ben o bu tarz hata yaptığında ona kibar konuşurum daha fazla stres olmasın diye. kendisi bana bir bakışı var . nefret ettırdı yani kendinden. ki çok severek evlendik. bu asabi huyu dışında bir rahatsızlığım yok. temelde hep böyle şeyler . ama günde düşünsenize bi insanın size bunu birden fazla çeşitli konularda yaptğını. gerçekten yine neyi yanlış yapıcam üzüntüsü oldu bende :KK43: sonrasında özür diliyor soğuk olma bana diyor. ama beni okadar üzdükten sonra ne değeri kalıyor ki özrün. acaba ben mi abartıyorum kızlar? hertürlü eleştiriye açığım.

he bu arada ben babasız büyüdüm. 2 yaşındayken vefat etti. annem tek başına büyüttü bizleri. evde erkek yoktu yani . arkadaşlarıma anlatırdım eskiden. sadece annenle büyüdüğün için bir erkeğe nasıl davranman gerektiğini bilmiyosun bence sorun o derlerdi . acaba gerçekten bilmiyor muyum bi alakası var mıdır ?
Siz sonuna kadar haklısınız. Evde baba olması bir erkeğe nasıl davranılacağım gösteren ve öğreten bir durum değil ki. Üstelik bir hata da yapmanışsınız. O alsın anahtarı madem öyle yanda ne demek ekranı niye silmedin. Bu kızılacak bir şey değil ki. Eşiniz sinirli biri bence sizin hiç suçunuz yok üzülmeyin

Back
X