Benim yolculugum...

Guuunisigi

“Küllün min indillah”
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
360
355
23
Merhaba
Son zamanlarda daha doğrusu doğumdan sonra hep bi diyete girmek isteyip giremiyor adapte olamıyorum.
104 kilodan 65 e düşmüş biri olarak eski hırsımı kaybettim geri kazanmaya ihtiyacım var.
Doğumdan sonra 91 e kadar çıktım. Sonra 87 kilo ile devam edecegim eski alışkanlığım olarak hergun tartılırım
Yolum uzun vermem gereken kilo fazla
Ilk hedefim 75 Belli bir diyet listem yok ama Doris Hofer tek yürüyüşle 200 kalori videosunu hergun yapmaya çalışıyorum eskiden de çok takıp ettiğim ve uyguladigim onlarca egzersizleri var şimdilik egzersiz yapamıyorum çünkü doğumum çok yeni ve sezeryan oldum. Tk 500 de yapardım ama malesef şimdilik ağır geliyor. Buarada aklina gelenler için söyleyeyim bebegime sütüm olmadığı icin mama veriyorum.
Yarın boy kilo girerim inşallah pes etmeden bu yolda yürüyeceğim
Şimdi yağlarım düşünsün

Insllah verırsınız ıstedıgınız kıloyuama hem ekmek hem pankekler fazla degıl mı bende 110 kolodan 2 ayda 94 düştüm şükür somdı devam edıyorum

Hergun tartışmayın diyorlar bazıları doğrusu hangisi acaba

Insllah verırsınız ıstedıgınız kıloyuama hem ekmek hem pankekler fazla degıl mı bende 110 kolodan 2 ayda 94 düştüm şükür somdı devam edıyorum
Maşallah ne güzel kilo vermişsiniz valla ona rağmen ac kalktım toplasam 500 kalori falandır heralde sabah yediklerim birazcikta masum sayılır
Hergun tartışmayın diyorlar bazıları doğrusu hangisi acaba
Doğrusu haftada 1 olan biliyorum ama ben o sekilde motive oluyorum

Bugün ara öğün olarak
2 ceviz
1 kahve
1 tane kuru erik yedim
Akşam
Ton balıklı bol salata
1 fincan yeşil çay
4 te kapanış yaptik

Yarım saatte 200 kalori Doris videosu
Akşam kızım uyuyunca yapabilirsem tekrar yapacağım. Bugünden bu kadar.

Merhabaaa bugün çok güzel bir gün tartıda 86.7 'yi gördüm nasıl mutlu oldum yağ su ödem her neyse ama zamanla gidecek bu kilolar
Dün tek yürüyüşle 400 kalori yaktım ve sirt kol çalışması yaptım
Bu sabah kahvaltım
bir haşlanmış yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir kaşık mıhlama
Peynir zeytin çay
Ara öğün
Şekersiz kahve
5 tane antep fıstığı

Günaydın kalori hesabı 1000 gecmemeye ve 4ten sonra hiç bir şey yemeden geçiyor diyetim. Aynı zamanda günde 300 500 kalori yürüyüş Zumba ile yakıyorum
Güncel kilom 2 gündür 85.3 ✌

Pazartesi günü 84.4 bir haftada giden 3 kilo yol uzun bayrama kadar kilolar gitsin

Eveeett tabiki bırakmadım sadece sık girip yazamıyorum.
Hergün yürüdüm. sabahları genel olarak haşlama yumurta şekersiz fıstık ezmesi peynir zeytin bir dilim tam buğday ekmeği
Akşam erken kapanış ekmeksiz ne varsa bir porsiyon
Suanki kilom 80
Ilk hedef 75
Sonra 70
En son 65 de kalacağım
Toplam 12 kilo gitti

Buarada sade nescafe ya da türk kahvesi bol su ve form çay yeşil çay içtim.
Suanki hedefim bu tam kapanmayı iyi değerlendirip fazla kilo verebilmek
Buarada bebegim uyudukça evde yuruyusumu yapıyorum

Tarihlere baktım da mart nisan 12 kilo vermişim. 4 ay geçmiş bu süreçte sadece 2 3 kilo verdim irademi koruyamadım. Bir şekilde hep bozdum. Şuan 77 78 kiloyum zamanı degerlendiremiyorum. Kendime ve nefsime yenik düşüyorum özellikle iştahım aşırı açık oluyo çocuğu uyutunca ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Içten içe mutsuz ve kendimi beğenmiyorum eski kilomu istiyorum 65 olmak istiyorum. Ne yola hangi diyete nasıl bi beslenmeyle. Ya da yaşam tarzına çeviricem bilmiyorum

Yinede almamışsıniz buda bir başarı oyle düşünmeyin bismillah deyin ve başlayın 7 kiloluk daha verirseniz süper olur

Ay aradığım şey bende yeni doğum yaptım ve fazla 10 kilom var bide göbek ıkı gundur yemeği baya azalttım normalde çok su içerim ama aç olunca suda içemedm ve sonuç sütüm azaldı bebeğim sürekli memede durdu ve agladı gelmeyınce bende tekrar yemek yemeye başladım . spor yuruyüş yapamıyorm bıde üç yaşında kızım var . emzirirken sorun olmadı mı sızde neler yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…