- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
Merhaba
30 ağustos günü biricik melegimi kaybettim 31 haftaliktir dört gözle bekliyordum dünyaya gelmesini.. Beşik almistik herşeyi hazirdi.. Mutluyduk..
Nasil mi? Cts günü başladı herşey...
Karnim şiddetli agriyordu kotuydum.. Pazar gecesi her saatte wcye kalkiyordum durmuyordu agrilarim..
Pazar öğlen doktora gittik idrar testi yaptirdik dedi ki kum düştü böbrek rahatsizlik var deyip geri gönderdiler eve..
Eve geldik ve bitmiyordu agrilarim
Esim bi daha götürdü acile. Oradan dogumhaneye gönderdi ve o an kotu başlıyordu benim için.
Hemşire kalp atislari duyamiyorum dedi doktoru aradilar geldi doktorumuz da..
Utrason makineyi getirdiler baktim dediki eşime
Kalbi durmuş ve ölmüş
O an ben çok kotu oldum agliyordum
Bebeğimi istiyorum dedim kurtar nolur dedim yok..
Sonra bebeğimi sezaryenle aldilar.. O bi melek oldu..
1 hafta geçti hala karnimi seviyorum.. Oglusum diyorum yok gitti evladim.
Sonradan öğrendim ki yuksek tansiyondan göbek bagi kopmuş karnimdan.. Ondan gitti oglusum...
Hic bakmadilar doktorlar bana tansiyonumu.. Hep kilo kilo.. O kadar kizginim ki doktorlara.. Simdi 1 hafta gecti 10 kilo kaybettim. Hala acisini çekiyorum
Allah hic kimseye evlat acisi yasatmasin.. Çok kotu
Hamilelerde sesleniyorum mutlaka tansiyonu ölçün. Her konuda baktirin...
Teşekkür ederim.
30 ağustos günü biricik melegimi kaybettim 31 haftaliktir dört gözle bekliyordum dünyaya gelmesini.. Beşik almistik herşeyi hazirdi.. Mutluyduk..
Nasil mi? Cts günü başladı herşey...
Karnim şiddetli agriyordu kotuydum.. Pazar gecesi her saatte wcye kalkiyordum durmuyordu agrilarim..
Pazar öğlen doktora gittik idrar testi yaptirdik dedi ki kum düştü böbrek rahatsizlik var deyip geri gönderdiler eve..
Eve geldik ve bitmiyordu agrilarim
Esim bi daha götürdü acile. Oradan dogumhaneye gönderdi ve o an kotu başlıyordu benim için.
Hemşire kalp atislari duyamiyorum dedi doktoru aradilar geldi doktorumuz da..
Utrason makineyi getirdiler baktim dediki eşime
Kalbi durmuş ve ölmüş
O an ben çok kotu oldum agliyordum
Bebeğimi istiyorum dedim kurtar nolur dedim yok..
Sonra bebeğimi sezaryenle aldilar.. O bi melek oldu..
1 hafta geçti hala karnimi seviyorum.. Oglusum diyorum yok gitti evladim.
Sonradan öğrendim ki yuksek tansiyondan göbek bagi kopmuş karnimdan.. Ondan gitti oglusum...
Hic bakmadilar doktorlar bana tansiyonumu.. Hep kilo kilo.. O kadar kizginim ki doktorlara.. Simdi 1 hafta gecti 10 kilo kaybettim. Hala acisini çekiyorum
Allah hic kimseye evlat acisi yasatmasin.. Çok kotu

Teşekkür ederim.