Benim yüreğim gitti:(

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
Merhaba
30 ağustos günü biricik melegimi kaybettim 31 haftaliktir dört gözle bekliyordum dünyaya gelmesini.. Beşik almistik herşeyi hazirdi.. Mutluyduk..
Nasil mi? Cts günü başladı herşey...
Karnim şiddetli agriyordu kotuydum.. Pazar gecesi her saatte wcye kalkiyordum durmuyordu agrilarim..
Pazar öğlen doktora gittik idrar testi yaptirdik dedi ki kum düştü böbrek rahatsizlik var deyip geri gönderdiler eve..
Eve geldik ve bitmiyordu agrilarim
Esim bi daha götürdü acile. Oradan dogumhaneye gönderdi ve o an kotu başlıyordu benim için.
Hemşire kalp atislari duyamiyorum dedi doktoru aradilar geldi doktorumuz da..
Utrason makineyi getirdiler baktim dediki eşime
Kalbi durmuş ve ölmüş
O an ben çok kotu oldum agliyordum
Bebeğimi istiyorum dedim kurtar nolur dedim yok..
Sonra bebeğimi sezaryenle aldilar.. O bi melek oldu..
1 hafta geçti hala karnimi seviyorum.. Oglusum diyorum yok gitti evladim.
Sonradan öğrendim ki yuksek tansiyondan göbek bagi kopmuş karnimdan.. Ondan gitti oglusum...
Hic bakmadilar doktorlar bana tansiyonumu.. Hep kilo kilo.. O kadar kizginim ki doktorlara.. Simdi 1 hafta gecti 10 kilo kaybettim. Hala acisini çekiyorum
Allah hic kimseye evlat acisi yasatmasin.. Çok kotu :( Hamilelerde sesleniyorum mutlaka tansiyonu ölçün. Her konuda baktirin...
Teşekkür ederim.

Yaşadık bir aynısını. Ben de doğumuna 15 gün kala kardeşimi kaybettim. Daha 12 yaşındaydım. Ben bile parçalandim o çocuk aklimla annemi ve sizi düşünemiyorum. Garip olan neydi biliyor musunuz? Ben bütün bu olacakları 5 gün önceden rüyamda gördüm birebir aynıları.
Annem de çok üzüldü ama metanetliydi; o Rabbi'ne tam teslimdi. Çok geçmeden 6 sene sonra diğer melek geldi, simdi ikiye geçti hatta :) herşey gelip geçiyor emin olun, önemli olan su imtihan dunyasindan alnının akıyla siyrilabilmek. Allah size hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

başınız sağolsun :(
Belkide allah onu kötülüklerden korumak için yanına aldı
üzülüp isyan etmeyin sakın hayırlısı deyin
Allahım size tekrardan hayırlı evlat nasip etsin

Allah yarsimcin olsun. Rabbim sizi cennetinde bulustursun.
eger hastaneyle ilgili bi ihmal oldugunu dusunuyorsaniz sikayetci olun lutfen gozardi etmeyin sizin gibi baskalarininda cani yanmasin.Allah sabir versin

Saolun allah yasatmasin bu aciyi kimseye. Yüreğim yaniuor meleğini özlüyorum göstermediler bana yüzünü 7 ay tasiyabildim karnimda.. Alismistim benimsemiş im ben oğlumu..
Hasan emir koycaktim.. 1 sene olcak 11 ekimde evleneli.. Bebisle 1 yila gircektik. Simdiyse Kutlayamam.:( cok aci cekiyorum meleğini geri istiyorum gelmiyor

Allah sabır versin. Bir arkadaşım da 35 haftalık Bebeğini kaybetti. Çok zor olduğunu biliyorum. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.

İkinci bebek istiyorum sezaryenle olduğu için 1 sene bekliycem beklemek bile çok zorr:(

başın sağolsun..tarifi mümkün olmayan bir acıdır tahmin ediyorum...bende çok tuzlu yerim..tansiyonum çıkar..ikinciyi düşünüyorum ...iyiki söyledin ...yoksa belki benim başımada gelecekti..üzülme artık...yine olur inşallah

Merhaba
30 ağustos günü biricik melegimi kaybettim 31 haftaliktir dört gözle bekliyordum dünyaya gelmesini.. Beşik almistik herşeyi hazirdi.. Mutluyduk..
Nasil mi? Cts günü başladı herşey...
Karnim şiddetli agriyordu kotuydum.. Pazar gecesi her saatte wcye kalkiyordum durmuyordu agrilarim..
Pazar öğlen doktora gittik idrar testi yaptirdik dedi ki kum düştü böbrek rahatsizlik var deyip geri gönderdiler eve..
Eve geldik ve bitmiyordu agrilarim
Esim bi daha götürdü acile. Oradan dogumhaneye gönderdi ve o an kotu başlıyordu benim için.
Hemşire kalp atislari duyamiyorum dedi doktoru aradilar geldi doktorumuz da..
Utrason makineyi getirdiler baktim dediki eşime
Kalbi durmuş ve ölmüş
O an ben çok kotu oldum agliyordum
Bebeğimi istiyorum dedim kurtar nolur dedim yok..
Sonra bebeğimi sezaryenle aldilar.. O bi melek oldu..
1 hafta geçti hala karnimi seviyorum.. Oglusum diyorum yok gitti evladim.
Sonradan öğrendim ki yuksek tansiyondan göbek bagi kopmuş karnimdan.. Ondan gitti oglusum...
Hic bakmadilar doktorlar bana tansiyonumu.. Hep kilo kilo.. O kadar kizginim ki doktorlara.. Simdi 1 hafta gecti 10 kilo kaybettim. Hala acisini çekiyorum
Allah hic kimseye evlat acisi yasatmasin.. Çok kotu :KK43: Hamilelerde sesleniyorum mutlaka tansiyonu ölçün. Her konuda baktirin...
Teşekkür ederim.

ALLAH sabır versın dayanma gucu versın ....yalnız umarım şikayet eder dava acar hakkınızı ararsınız....hem tansıyonunuza bakmayan doktorunuza hemde ılk gıttıgınız sızı eve gönderen hastaneye

Basin sagolsun ....:(
Tansiyonu nasil soylemezler....
hafta da 1 olcmek gerekiyormus....

başın sağolsun..tarifi mümkün olmayan bir acıdır tahmin ediyorum...bende çok tuzlu yerim..tansiyonum çıkar..ikinciyi düşünüyorum ...iyiki söyledin ...yoksa belki benim başımada gelecekti..üzülme artık...yine olur inşallah
Dikkat edin bu aciyi kimseye vermek istemiyorum o kadarda kotu ki bende tansiyon hastasi olmusim tuzu hamuisi şekeri yeme. Ben bile biraktim tuzdan artik nefret ediyorum. O yüzden acisindan dolayı 1 haftada 10 kilo gitti. Su toplamis vücudum benim.

ALLAH sabır versın dayanma gucu versın ....yalnız umarım şikayet eder dava acar hakkınızı ararsınız....hem tansıyonunuza bakmayan doktorunuza hemde ılk gıttıgınız sızı eve gönderen hastaneye
Düşünüyoruz esimde şikayetçi hastaneden.

Dikkat edin bu aciyi kimseye vermek istemiyorum o kadarda kotu ki bende tansiyon hastasi olmusim tuzu hamuisi şekeri yeme. Ben bile biraktim tuzdan artik nefret ediyorum. O yüzden acisindan dolayı 1 haftada 10 kilo gitti. Su toplamis vücudum benim.
henüz hamile değilim ama ...dikkat edeceğim bırakmaya...bende çok şişiyorum bazen tuzlu yediğimde...hamileyken daha çok şişiyor insan

Back
X