- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
herkeze merhaba, yeni üye oldum buraya kafam çok karışık birileryile konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var.Ben 21 yaşımdayım bir kaç senedir oynadığım online bir oyun var kardeşimle birlikte oynuyoruz bu oyunu.ve bu oyunda 1 senedir arkadaş olarak konuştuğum biri vardı.14 şubat günü benden facebook adresimi istedi bende verdim o gece bayağa mesajlaştık.Sonra telefon numaramı istedi bir defa sesini duymak istiyorum dedi verdim konuştuk biraz ve ondan hoşlandığımı anladım oda bana karşı boş değilmiş.Biz şuan sevgiliyz onunla, bir çok kez konuştuk kameradada konuştuk kendisi benden 2 yaş büyük ve çok seviyeli konuşan birisi.internetten tanışmış olmamız beni çok üzüyür bunu aileme nasıl sölerim dedim.Oda bizde internetten tanıştığımızı sölemeyiz diyor kendisii istanbulda, ailem beni uzağa vermek istemiyor, ama ben onu seviyorum.
Beni ailesi biliyor yeğenleriyle konuşuyorum düğünde takılcak altınları aldılar ev almak istiyor ama ben ailemin tepkisinden korkuyorum,ayrılmak istedim ama ayrılmıyor sensiz yapamam diyor.tanıdığım erkeklerden farklı hep hayyallerini anlatıyor bana çok mutlu benimle bende onunla mutluyum ama ailemin tepkisi beni korkuyor.eğer vermezlerse kaçarmısın benle diyor bunu göze alırım ben dedi yeterki benim ol diyor biraz uzun oldu kusura bakmayın derleşmek istedim sizinle umarım beni anlarsınız
Beni ailesi biliyor yeğenleriyle konuşuyorum düğünde takılcak altınları aldılar ev almak istiyor ama ben ailemin tepkisinden korkuyorum,ayrılmak istedim ama ayrılmıyor sensiz yapamam diyor.tanıdığım erkeklerden farklı hep hayyallerini anlatıyor bana çok mutlu benimle bende onunla mutluyum ama ailemin tepkisi beni korkuyor.eğer vermezlerse kaçarmısın benle diyor bunu göze alırım ben dedi yeterki benim ol diyor biraz uzun oldu kusura bakmayın derleşmek istedim sizinle umarım beni anlarsınız