Benimde eşim hala kirli sepetine kıyafetlerini atmayı öğrenemedi diyorsanız ....

antonyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
7
0
86
İstanbul
Eşim hala küçük bir çocuk gibi üstünü olduğu yerde bırakıp kaçıyor. Bunu alışkanlık haline getirdi. Kirli sepetim yatak odamda yatağımın ucunda durmasına rağmen kapağını açmaya bile üşeniyor. Hatta o kadar üşeniyorki çoraplarını yere attığında söylenmeyeyim diye koltuğun altına sıkıştırıp gülüyor sevimli sevimli ona kızmıyım diye. Önerisi olan varsa her türlü fikre açığım...

her yaptığında ellerine vurkaydirigubbakcemile3

ya da her yaptığında gözünün önünde cebinden bi onluk götür:hulya:

kirli sepeti banyomdadır ve eşim üzerini nerede çıkarttıysa oraya bırakır. oturma odası yatak odası banyo her an her yerde çorabını üstünü başını eşyalarını bualabilirim. ve üstüne üstlük köpeklerimizde çıkarılan eşyaları alıp koltuk arkasına antreye mutfağa kadar gezdirirler. en azından köpüşler toplayıp bonyaya getirse o da yetecek:) bende öğretemedim ama sorunda etmedim. hiç aklıma takılmamıştı.
ben koyu renklilieri ortalıktan toplarken daha makinenin içinde biriktirirm. açıkrenklilier sepette.

Annelerine, yani kayinvalidelerinize sikayet edin.. Cunki oyle nazli buyutmusler ogullarini klava:

once unuturdu, sonra yaparim derdi simdi iki gun lafimi dinler, sonra yine ayni tas ayni hamam

yavas yavas ilerliyoruz galiba.. ilerleyelimde yeterki

diyorum bende gun gectikce genclesmiyorum, arkandan egil egil topla

bizde insaniz

esimin kirlilerini sepete koyar ama ustunden cikardigi kiyafetleri bir zahmet dolabina yerlestirmez. ben de onlari alir ustune atarim topla sunlari diye kizarim cunku artik fenalik getirdi bu huyundan! ya toplar ya da ben esyalarini ona atiyorum diye o da yere atar toplamicam iste der kaydirigubbakcemile3...butun kiyafetler de kirli sepetine tabi...cocuk gibi hepsi yaa...ben eskiden toplardim ama artik elimi surmuyorum kiyafetlerine. hizmetci miyim herseyi ben yapicam de mi?

benimki de çoraplarını sepetin dışına atar deli oluyorum bu huyuna
sepet orda sanki boşuna duruyor

valla anneleri hiç suçlamayın .ben ogluma diyorum yarın öbürgün gelin bana çok kızacak ama inanınki çok mücadele ediyorumne kirlisi belli ne temizi 1 gün giyip dolabın içine atar kaçdefa yıkamadım ütülemedim gecenin 1inde uyandırıpkıyafetlerini gösterip toplamasını söyledim bir keresinde kirli çoraplarıtam 9 gün kapının arkasında kaldı ben kaldırmadım.oda yetmezmiş gibiüstüne diger çorabı getirdi attı.kirlisepeti ile odasının arası 5 adım yoktur bile ,en sonunda dayanamadım ve kavga çıktı .bana haklısın dedi ama hala aynı biçimde devam ediyor.kıyafetlerini yataının üstüne koyuyorum toplayıp kaldırsın diye bu seferde hepsini kirliyide temizide kirli sepetine atıyor .ben bu konuda çok ugraştım olmadı biraz içinden gelmesi lazım.ama bu arada eşimin çorabını dahi toplamam,çok temiz ve düzenlidir

aynı sorun bizdede var. çorapları çıkardığı yerde kalır ( ara ara söylendiğimden zorla attırıyorum sepete)işten gelir üstünü çıkarır pantolonu kapının arkasına asar kazak süveter varsa onları komidine koyar, ertesi gün başka bişey giyer akşam gelir çıkarır o pantolonda kapı arkasına üstüde komidinin üstüne... ve böyle böyle yığın olur? hangisi pis temiz bilemiyorum ben. soruyorum oda bilmiyor ne ilginç bişey bu! banada bıkkınlık geldi.kirli sepetine bişey atmayı bilmiyor

benimki de söyleyince bi kaç gün atar ama sonrasında eski tas eski hamam..ama istediğimde bana yardım eder haftada bir elektrekli süpürge,ve iki haftada bir toplu bir yığın ütü yapar daha ne olsun..

ara sıra etraftan çorap topladığım olur.
espriye vurarak şikayet ederim o da özür diler.
onun dışında problem yok.
amannn tek derdiniz bu olsun.

hiiç sıkıntı etmeyin bence
hem size şirinlik de yapıyormuş. o havayı bozmayın boşverin nereyi bulursa atsın
bu hayatta biraz relax takılmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…