okadar içim daraldıki bu akşam sizinle paylaşmak istedim,herkesle konuşulmuyor bu konular.11 senelik evliyim bitane oğlum var 10 yaşında daha sonra biz baya çocuk istemedik takiii bu yıla kadar.yılın ilk ayları korunmadık kendiliğinden olmasını bekledik olmadı doktora gittim testler tahliller falan hepsinin tamamlanması bi 3-4 ayı buldu sonra benim testlerim temiz çıkınca eşimden test verilmesi istendi bunun sonucuna göre aşılama yada ilaç tedavisine karar vericez dedi doktor.eşim yanaşmadı gitmedi hastaneye testi vermeye 2ayda anca ikna ettim neysekioda verdi ve normal çıktı.şimdi tüm testler tamamlandı adetim olunca gidicektimtedavi başlancaktı.adetim hayatımda ilk defa 10 gün gecikerek bayram tatiline denk geldi oldu bitti.oay öylece geçti.sonraki ayda yani bu ay da başka bişeyden ötürü tomografi istedi dr.bu ayda bu sebepten adetim olunca aşılama tedavisine başlanamıcak.bu arada akrabalarımda akranlarım peşpeşe hamile haberleri alıyorum millet bana soruyo sende yokmu bişiy die okadar çok üzülüyorum ki.oğulllarımız aynı yaşta olupta 2. yi 3. yü yapanları duydukca hevesleniyorum ama kısmet olmuyo heray bişiy çıkıyo bi engel çıkıyo hep hayırlı zamanda hayırlısını ver allahım die dua ediyorum,hayırlı zaman neden gelmiyo die çok üzülüyorum .allahın gücüne gitmesin tevekkül etmeliyiz elbette ama içim doldu taşıyo sizle paylaşmak istedim.