- Konu Sahibi beyazmelek88
selamm benimde bir garip aşk hikayem var elimden geldiğince kısaltmaya çalışıcam umarım sıkılmadan okursunuz beni onunla bi kız arkadaşım tanıştırdı bundan tam 5 yıl önce ben ilk başlarda hiç hoşlanmadım ondan yanına bile gitmek istemiodum çağırıolardı gitmiodum o var diye ama sonra ne olduysa oldu bişiler hissetmeye başladım ve çıkmaya başladık güzeldi herşey başlarda ama uzun sürmedi malesef memleketine gitmesi gerekti ve benden msnde ayrıldı yüzüme söyleme gereği bile duymadan aramadan..
kabullendim ağlaya ağlaya kabul ettim ayrılığı ama onu hiç unutamadım unutmadım ilk defa aşık oldum çünkü çok başka duygular hissettim ama aramadım onuda aradan 6 ay geçti gece mesaj geldi ondan seni özledim kokunu bile özledim mesajları ahh bi bilseydi benim ne kadar özlediğimi.. buluştuk olucak sandım yine onu görmeninde heyacanı vardı gittim meğerse 6 ay önce msnde ayrılmanın telafisini yapıomuş beyefendi benle olmak için değilmiş buluşmak istemesi nedenide sonu yokmuş.. başlamadan ansıl son düşünülüo aklım ermio gene hüsranla ayrıldım yanından aradan 2 yıl geçti üniversiteye başladığım ilk yıl hala unutamıorum onu düşünüorum dayanamadım artık içimdekileri söylemeliydim buluşmak istedim görüştük herşey öyle güzeldiki bu sefer oda benim hissettiklerimi hisetti oda aşık oldu rüya gibi bi gün geçirdik ama telefonuma bana asılan birinden gelen canımlı mesaj herşeyi mahfetti mesajı okuyunca deliye döndü nasıl bana öyle mesaj atılırmışş emin olun zerre kadar ümit vermedim o mesaj atan çocuğa numaramıda bi arkadaşımdan bulmuş ben vermedim ama gelde anlat ona kalktık oturduğumuz yerden ben önde o arkada gidioruz ağlıorum yine olmamasına saçma sapan bişiyin engel olmasına ağlıyorum ağlama diyo bana gözlerini görseniz beni sevdiğini haykırıo sanki son kez sordum ona olucakmı olmıcakmı diye olmasın dedi bindim minibüse gittim arkama bakığımda ağladını gördüm ben minibüste o orda ağlıoduk 1 sene sonra başka biriyle oldum belki unuturum die ama olmadı hep o vardı 1 sene sürdü ilişkim beni facebooktan ekledi kabul ettim ilk gördüğü yerde yazdı napıosun die bende neden eklediğini sordum ilişki durumunu bilseydim eklemezdim dedi beni sevdini söyledi ama kötü insan olamam ben dedi aranıza giremem gece vakti bile olsa sırf senin için 5 dakika görmek için gelirim yanına dedi ama yapamam kötü adam olamam dedi bense ne dicemi bilemedim gelde demedim seviorumda demedim sonuçta ilişkim var ihanet edemem aradan zaman geçti yine mesaj atıo bana sürekli cevap yazıorum ama ben hiç ilk mesaj atan olmuorum doğum günü yaklaşırken öteki ilişkimi bitirdim sevmiodum onu çünkü sırf doğum gününde onu aramak için öteki sevgilime ihanet etmiş olmamak için bitirdim ilişkimi aradım d.gününde onu kutladım ilk ben aradan zaman geçti yine görüşüoruz o çağırıo bi yerlere gidioruz arkadaş gibi ama sevgililik yok en son yemeğe gittik beraber konu bize geldi bizim başımız olmadıki sonumuz olsun dedim ona sen başlamadan sonunu düşündün dedim haklısın yerden göğe kadar dedi o gün güzel geçti ayrıldık ama ben artık bu kördüğüme bi son vermeliydim onunla konuşmaya karar verdim aradım kabul etti yanına giderken okadar üzgündümki ağladım durdum hep veda etmeye gidiodum ya en büyük aşkıma veda etmeye.. gittim yanına oturduk biraz ordan burdan konuştuk yanına oturmak gözlerine bakmak istedim sarılmak istedim ona belki bidaha göremicektim onu çünkü oturdum yanına üşüdüm bahanesiyle sarıldım biraz ona gözlerine baktım ama artık konuşmayı yapmalıydım karşına geçim dedim hayır kalkma yanımdan dedi kalktım ben öyle daha kolay olucak dedim ve başladım o zor konuşmayı yapmaya bişi söyleme beni dinle sadece dedim tamam dedi ona herşeyi içimde yaşamak zorunda kaldığımı ve bunun bana çok ağır geldiğini söyledim dayanamıorum artık dedim içimden geldiği gibi seni sevdiğimi bile söyleyemedim ben dedim herşey okadar içimde kaldıki ben seninle arkadaş olamam belki sen olursun ama ben olamam bugüne kadar hep senin vazgeçişlerini izledim ben ama sen benm gidişimi görmedin ben vazgeçtim artık beni sevmediğini ve hiç bi zaman sevemiceni anladım çok kolay unutuosun ya sen beni bu sefer daha kısa sürede unut çünkü bidaha hatırlama şansın olmucak hoşçakal dedim kalktım ve arkama bakmadan gittim beni dinlerken yüzüme bakamadı hiç sigara üstüne sigara yaktı üzgün olduğu belliydi herhalinden benden böyle bi konuşma beklemiodu ama arkamdanda gelmedi aramadıda mesajda atmadı kızlar ordan gidince sanki rahatladım bi yük kalktı üstümden tek üzüldüğüm şey kendi söylediklerim oldu biliomusunuz biri bana bunları söylese çok üzülürdüm sanırım o ne halde bilemiorum sizce doğrumu yaptım ve o beni ararmı kızlar
:18: