yaşının küçük olduğu belli
oluruna bırak herşey zamanla yoluna girer bu yaşlarda
fazla kafaya takmaya gelmez bu aşk konularını
ben 18 yaşındayım oda 19 beni kapatmak istiyordu ztn sorunda burdn çkıyordu.ona göre tshrt bile gymcksn diyordur kadın kısamnın açk biryeri olmuyck fln dmişti..normal tshrtti işte ya ama anlamadı sen benm sözmü dnlemedn fln dedi.o başkası hikayeside ben ona seni untmk istiyorum dedm bni kır dedm seni krmak istemiyom ,merve yapma nolur basksyla konşuyorm dedi..o bana hem bitti derdi daha sonra dayanamaz adım atardı.napcm bilmiyourm geri dönüncede kvga ediyoruz..
benim kapanmamı istemişti bende hayır fln demiştim ozaman ayrlmştk ztn akşama doğru o özr msjı fln çkti seni seviyorum anlsana fln dedi bende affettmiştm sviyyordm çnkü..bulştuğumzdada bana dedi 5 sene sonra kendi isteğinle kapancn dedi..bende kapanmıcm dedm ikapat kapatabilyirosn dedm ondn yapıyor işte.sırf onun söznü dinlemedm diye ayrldk brşncaada kvga ediyoz ozaman daha çok acı çkiyoruz..
üstüne fazla düşme...
beni üz kır gibi şeyler onun egosunu çıkartır emin ol..
bırak gitsin.. önüne o kadar çok insan çıkıcakki.. hepimiz yaşadık bunları.. inan unutuluyor .. hatta aşık olduğunu sandığın insan aslında aşkı yaşadığın insan değil... ilerde anlayacaksın bunu... hatta hissettiğin duyguda aşk değil..
gitsnde tmm bende öle diyorum ama mantk öle desede ama kalbim öle demiyor ben onunla yaşadıklarımzı untamıyorum yaa,gözlerim doluyor ,hergün rüyamda görüyorum,çok özledm ama barşıncada yapamıyoruz hiç anlamıyor beni o snrli ben snrli yapamıyoruz.ama sviyrum yaa sevmiyorum değil başkasıyla çktm ama yapamadım olmuyor başkasyla..brktım onu artık sadece merak ettiğim gerçektn sevdimi onu çok mrak etti.yoksa ölesinemiudi.oynadımı diye bnmle onu bile düşndm ya.ben kır diyorum kırmam diyor kırda işte seni untm be untim:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?