• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde sevgilim beni terketti

zalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
126
0
46
İstanbul
benimde sevgilim beni terk etti.neymiş efendm ben onun sözünü dinlememişim.onun gurunu kırmışım.beni kabullenmkte zorlanıyormuş flan filan.dedi.kendisi aslan burcuydu.ve çok gururluydu.ben sevdiğim için hani dedm bak seni sevşyorum yapma fln dedm.15 gn sonra geri döndü.tersledim ben onu ne var fln demiştim oda pişmn oldm dedi sana msjj atmamam gerekirdi fln dedi.bende akşama dedim iiçmde bana yaşattklarıne varsa hepsini msj oalrak attm oda cvp attı dedi benm üzlmediğimi sanıyorsun dedi cnm yanıyor hala dedi..ama sözm tutmayan kızıda kabullnmk zoruma gidiyor dedi.bende bişy demedm..bu gene 20 gn sonra geldi.iiydi ama gene kavga ettik gitti gene.sonra ark.demiş sseni sviyor flndmiş oda olmaz olsun böle sevgi demiş..facede arkad.konşmşlar demiş onun üzlmesine razı oluyonmu fln demiş oda sorunda orda ya demiş ondn içiyorum fln demiş facede duvarında damr videoları paylaşmş,sözler paylaşmş.sonrada merveyi kalbime gömcem demiş.bittimi bitti demiş.bnm içn kapadım sayfayı demiş.sonra bende 2 hafta sonra onu başka facedn ekledim.işletmek mnasıyla konştuk ama anlamştır bni olduğmu çnkü dedi ya sen mervesn dedi yada ark.dedi.bende inkare ttm fln..merve km fln dedm bilmemezlkten gldm.oda eski sevgilim dedi onubıraktım oda senin gibi böle konşuyordu dedi.bnde dedm demekki sevmişdedim.dediki yalan yok harbi sevdi beni dedi.bnde dedm sen svmednmi hata yaptı bırktm dedi bukdr..fln flan..sonra dün msj attm dedmki kendi facemdn sendn birşey isteyebilirmiyim dedim oda söle bakalım merve hanım dedi gülücük işereti yaptı.bende dedm seni unutmak içn bana kötü söz söle dedim bnde gülck işr.yaptım.dediki seni kırmak istemiyom dedi.bnde dedmkırmazsan olmazki dedimbıktım artık sabahlara kadar beklemektn dedim.merve yapma nolur dedi.başksıyla konşuyorum dedi.bnde dedmki ona ölmedn mezara koydun beni dedm.mutlu ol daha ne dim dedm.dediki saol sende.dedi.:))arkadşlar onda bir gurur war yani tam bir başa bela.ayrılmamızn nedeni ise ben tshrt gydm diye nneymiş efndm onun söznü dinlememişim.he bu arada birde çok kısaknçtı erkek ark.bni ekledi diye çocuğa sölemediğini bırkmamştı.bide onun bacı dediği kızı eklemişitm bana sildirtti onu.dedm nedn silcm dedm hiçbir arka.senin facende olmasını istemiyorum dedi..arkadaşlr napcm yardım edin????????????

yaşının küçük olduğu belli
oluruna bırak herşey zamanla yoluna girer bu yaşlarda
fazla kafaya takmaya gelmez bu aşk konularını

yaşının küçük olduğu belli
oluruna bırak herşey zamanla yoluna girer bu yaşlarda
fazla kafaya takmaya gelmez bu aşk konularını

katıldım arkadaşıma,yaş aralığınız nedir ergenlik dönmemleri heralde..hem tsört giyince ne oluyomuş çok mu açıktı,dardı..biz hiçbişey demeden sen dön manzaraya bi tşört ayağına ayrılıyo üste bide başkası var diyor bakda bu çocukta mantık varmı sen söyle..sana abla tavsiyesi böyle birbirinizin yap yapma dedikleriyle zıtlaşmayın,ele bişi geçmiyo çünkü..oturup tatlı tatlı konuşmak varken,talebinin mantıksız olduğunu anlatmak varken inadına gidersen sonrasında üzülürsün..

ben 18 yaşındayım oda 19 beni kapatmak istiyordu ztn sorunda burdn çkıyordu.ona göre tshrt bile gymcksn diyordur kadın kısamnın açk biryeri olmuyck fln dmişti..normal tshrtti işte ya ama anlamadı sen benm sözmü dnlemedn fln dedi.o başkası hikayeside ben ona seni untmk istiyorum dedm bni kır dedm seni krmak istemiyom ,merve yapma nolur basksyla konşuyorm dedi..o bana hem bitti derdi daha sonra dayanamaz adım atardı.napcm bilmiyourm geri dönüncede kvga ediyoruz..

ben 18 yaşındayım oda 19 beni kapatmak istiyordu ztn sorunda burdn çkıyordu.ona göre tshrt bile gymcksn diyordur kadın kısamnın açk biryeri olmuyck fln dmişti..normal tshrtti işte ya ama anlamadı sen benm sözmü dnlemedn fln dedi.o başkası hikayeside ben ona seni untmk istiyorum dedm bni kır dedm seni krmak istemiyom ,merve yapma nolur basksyla konşuyorm dedi..o bana hem bitti derdi daha sonra dayanamaz adım atardı.napcm bilmiyourm geri dönüncede kvga ediyoruz..

kapatmak istiyor ne ya
herkesin kendi tercihi ama sana bunu açıkca söyler
sende kabul etmezsen ya gider kapalı birini bulur
yada sana böyle saygı duyar
bence bunlar yaş küçüklüğünden kaynaklanan şeyler ilerde olgunlaşıp anlar neyin ne olduğunu
ki bu kapanma sorununu çözemiyorsanız zaten hiç barışmayın bile

benim kapanmamı istemişti bende hayır fln demiştim ozaman ayrlmştk ztn akşama doğru o özr msjı fln çkti seni seviyorum anlsana fln dedi bende affettmiştm sviyyordm çnkü..bulştuğumzdada bana dedi 5 sene sonra kendi isteğinle kapancn dedi..bende kapanmıcm dedm ikapat kapatabilyirosn dedm ondn yapıyor işte.sırf onun söznü dinlemedm diye ayrldk brşncaada kvga ediyoz ozaman daha çok acı çkiyoruz..

benim kapanmamı istemişti bende hayır fln demiştim ozaman ayrlmştk ztn akşama doğru o özr msjı fln çkti seni seviyorum anlsana fln dedi bende affettmiştm sviyyordm çnkü..bulştuğumzdada bana dedi 5 sene sonra kendi isteğinle kapancn dedi..bende kapanmıcm dedm ikapat kapatabilyirosn dedm ondn yapıyor işte.sırf onun söznü dinlemedm diye ayrldk brşncaada kvga ediyoz ozaman daha çok acı çkiyoruz..

sizinki iyice inada binmiş hem sevgilin kapanacaksın die inatla yaklaşıyo
hemde sen kafana koymuşsun sırf onun dediğini yapmayacağım die
bence bu uslupla konuşma yerine sevgiline zaman ne gösterir bilmem ama
şuan için öyle bi düşüncem yok ilerde olur ve ya olmaz beni bu şekilde kabul ediyorsan devam edelim de
yok illa da kapan diyorsa ki senin ilerde ne düşüneceğini bilmiyorum kapalılıkla ilgili
üzerinde bu tür bi baskı kurup senin görüşüne saygı duymaması hoş değil koyver gitsin :3::1:

o inat yapınca bende inat yapıyorum ben seviyorum brşmak istedim zamanda arkadşlara bittimi bitti fln dmiş,bnde dedm biten ilşkimi sevgimi diye sorunca ilşki bitti dedi.benm onu sevdiğimi anlamş orası güzel bnde sormştm sevdnmi seni gerçektn sevdm demişti..bide diyorki 1.ben sevmediğim biriye çkmam 2.hata yaparsa aşkmdan ölsemde çok özlesemde dönmem.3.hata derken ihaneti kastmedm ihanet olursa ben hem o kızı hemde o çocuğu delerm.fln gibisndn işte en son dün sabah konştuk.analt.gibi seni kırmak istemiyom dedi.merve yapma nolur fln dedi.ama ben de bktm artık sabahlara kadr ağlamaktan yaaa:14::26:

üstüne fazla düşme...
beni üz kır gibi şeyler onun egosunu çıkartır emin ol..
bırak gitsin.. önüne o kadar çok insan çıkıcakki.. hepimiz yaşadık bunları.. inan unutuluyor .. hatta aşık olduğunu sandığın insan aslında aşkı yaşadığın insan değil... ilerde anlayacaksın bunu... hatta hissettiğin duyguda aşk değil..

üstüne fazla düşme...
beni üz kır gibi şeyler onun egosunu çıkartır emin ol..
bırak gitsin.. önüne o kadar çok insan çıkıcakki.. hepimiz yaşadık bunları.. inan unutuluyor .. hatta aşık olduğunu sandığın insan aslında aşkı yaşadığın insan değil... ilerde anlayacaksın bunu... hatta hissettiğin duyguda aşk değil..

gitsnde tmm bende öle diyorum ama mantk öle desede ama kalbim öle demiyor ben onunla yaşadıklarımzı untamıyorum yaa,gözlerim doluyor ,hergün rüyamda görüyorum,çok özledm ama barşıncada yapamıyoruz hiç anlamıyor beni o snrli ben snrli yapamıyoruz.ama sviyrum yaa sevmiyorum değil başkasıyla çktm ama yapamadım olmuyor başkasyla..brktım onu artık sadece merak ettiğim gerçektn sevdimi onu çok mrak etti.yoksa ölesinemiudi.oynadımı diye bnmle onu bile düşndm ya.ben kır diyorum kırmam diyor kırda işte seni untm be untim:2::25::50:

gitsnde tmm bende öle diyorum ama mantk öle desede ama kalbim öle demiyor ben onunla yaşadıklarımzı untamıyorum yaa,gözlerim doluyor ,hergün rüyamda görüyorum,çok özledm ama barşıncada yapamıyoruz hiç anlamıyor beni o snrli ben snrli yapamıyoruz.ama sviyrum yaa sevmiyorum değil başkasıyla çktm ama yapamadım olmuyor başkasyla..brktım onu artık sadece merak ettiğim gerçektn sevdimi onu çok mrak etti.yoksa ölesinemiudi.oynadımı diye bnmle onu bile düşndm ya.ben kır diyorum kırmam diyor kırda işte seni untm be untim:2::25::50:

seni sevse senden ayrılmaz.
seni kırmam demek "elimin altında dur ilerde ne olur ne olmaz dönerim sana" demek oluyo canım..
emin ol..

bende ona öyle demiştim beni sevsen ayrılmazdn demiştim söledi cvp işte gururumu kırdn.oldu görürsem sölerim onu bekliycem he önceleri bekledm doğru sabrettm zamana bırktm ama zamana brkncada içm daha çok acmaya bşladı ama.

Back
X