benimde sorunum ayrı ev :(

selcan11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
37
1
26
36
5 yıllık evliyim kaynanamla beraber oturuyorum ve artıl yeter deyip evimi ayırmak istiyorum eşimde yeterli para yok ayrı eve çıkmamız için diyor krediyide çekemiyor sürekli iş bulamaz diye ne yapayım ya bana da yazık değil mi :(

eşin haklı düzenli işi yoksa nasıl ayrı eve çıksın. evlenmeden önce ayrı çıkma gibi bi planınız var mıydı

Son düzenleme:
neden kredi çekmek istiyorsunuz ki
kira da oturun herkes kendi evinde oturmuyor

sizde çalışın ama bu tip adamlar karısını çalıştırmaz kendi de çabalamaz aynı eve mecbur bırakır
geçen yıllarınıza yazık

evlenmeden önce şimdiki aklım yoktu ev üstüne ev kurulmazmış yeni anladım ve kaynanmla anlaşırım diye düşünmüştüm çünkü kjalabalık bir aileden geldim yanlızlığı sevmiyordum eee şimdi iki kızım var ve yanlız değilim iraya vereceğimiz parayı krediye verelim diyorum eşim şu an istanbulda çalışıyor ve ben ev alalım dedim geldiğimizde konuşuruz dedi gerekirse kredi çekeriz sen ev bakmaya başla dedi bende baktım onada söyledim tamam dedi geldiğimde gider bakarız dedi ama içimde korku var çünkü geldiğinde annesi ne derse onu yapacak ve 4 günlük izni zehir olacak bize çok üzgünüm ya :(

sürekli de gurbetçi kalacak çünkü mesleği gereği öyle

devamlı dışarda çalışacaksa kocan ayrı eve sıcak bakmazki. sonuçta evde yalnız kalacak.senin yerinde olsam kaynana biraz yakın bi eve bakarım. hem bahaneleri olmaz. bi hasta bela olsa 2 dakkada yanında olurlar.

Parayı veren düdügü calarmıs Adamcagız ne yapsın annesıne eli mahkum karısı kendini atsa analar hicbir zaman atmaz ki saklarlar yavrularını Tabiki kadıncagızda sizden sıkılmıstır ama ne yapsın evlat hatırı kım geliniyle birlikte mecbur kalmasa yasamak ister ki hele de maddi ihtiyacıda yokmus hırsızdan arsızdan korkuyordur kadıncagız size ya sabır cekmenizi ve bu da gecer ya HU demenizi iki taraf icinde tavsiye ederim vesselam​

Son düzenleme:
bu sartlar altinda evlenmeyecektin
5 sene yasamissin bundan sinrada yasarsin diye düsünüyorlardir
senin hakkin tabi kendi evinin hanimi olmak
dünyanin en iyi insanida olsa kimseyle ayni evde yasamak istemem
esim cocugumla sadece
isin zor

kaynanamın bir eli yağda bir eli balda bana hiç yararı yok ki bana ağzına gelen küfürleri ediyor ben sesimi çıkarmıyorum yaşlıdır diyorum gülüp geçiyorum inanın ki başkası benim yerimde olsa 1 seneden fazla kalmazdı yanında. 2 katlı müstakil evimiz var 2 katta ben kaynanmla oturuyorum 1 katta kaynım oturuyor ve köyde ev yapmak istediler bizim paramızı ve kaynımın parasını yani birikmiş paralarımızı aldılar köyde kendilerine ev yaptılar oturduğumuz evi de satılığa çıkardılar ev satılsa ikeye bölünecek birde görümceme pay verecekler ama gel gör ki ev satılmıyor çünkü mahalle iyi değil kimse de onların söylediği fiyatı vermiyorlar ve satmak istemedikleri için de fiyatı düşürmüyorlar yükseltiyorlar halimiz ne olcak bilmiyorum

eşim gurbetçi 3 ay istanbulda 7 ay izmirde nerde iş varsa orda allaha çok şükür hiç boş kalmıyor nasıl beni ve çocukları ordan oraya götürsün

Back
X