Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o nasıl bir fıncan ya hayatımda ılk defa böyle tuhaf bı fıncan gördm.acaip karısıksın bır suru olay olucak karısık karısık fıncanın bana pek ıyı gelmedı.hakkında planalr kuran örumcek agları gibi senle ugrasan kişiler var gibi.bir sürü yolun var.bir erkek var sana dost gıbı görunen ama ıkıyuzlu davranan esmer uzun boylu zayıf bırı harf fılan cıkmamıs.bir adagın var kocaman o adagını gerceklestırmen lazım.için sıkılmıs cok fena adagını yaptıgında rahatlıcaksın.falda görulebılen en guzel sey bı hedıye paketı cıkmıs bı kız sana bır hedıye verıcek 2 ay gıbı bı zaman ıcınde ve sen cok sevınceksın ıyı bır dost bu kısı senı gercekten sevıyo ıcınde s harfı var.bu kadar görebıldm.
sagol canim yaaa evet fincanim belkide oye cunki ben ilk defadir fincana fal icin kahve yaptim qaliba onuda yalnis yaptim kahve tokub icine su tokub cevirdim ters belkide yalnis olmus nebiliyim ama yinede yorumun icin sagol
bısey degıl canım .ınsan sıkıldıgıında bırı ona fal baktıgında rahatlıyo nedense bendede böyle oluyo sende yardım yardım dıyınce azcıkda olsa rahatlatmak ıstedım keske daha cok anlasaydım ama acemıyım ben bıraz :) sol elınle fıncanı tutucan tabagını fıncanın ustune koyup basparmagın tabakta orta parmagın fıncanın altında olcak sekılde neyse halim cıksın falım dıyıp kendıne dogru cevırceksın tek seferde ben böyle biliyorm.
ah canim ya sagol cok iyi birisin ve dusuncelisin cok sagol)))
ben oyle yapmadimki cevirdim tersine ve tekrardan elime alib her yone firlatdim fincani yinede birseyler cikmis ama buda iyi sagolasin senide yordum ))
yorulmadımda demek ondan böyle karısık cıkmıs öyle sallamıcaksın .tek bır yerden ıcıp tek seferde cevırceksın bi dahakıne böyle yaparsın artık :)
o nasıl bir fıncan ya hayatımda ılk defa böyle tuhaf bı fıncan gördm.acaip karısıksın bır suru olay olucak karısık karısık fıncanın bana pek ıyı gelmedı.hakkında planalr kuran örumcek agları gibi senle ugrasan kişiler var gibi.bir sürü yolun var.bir erkek var sana dost gıbı görunen ama ıkıyuzlu davranan esmer uzun boylu zayıf bırı harf fılan cıkmamıs.bir adagın var kocaman o adagını gerceklestırmen lazım.için sıkılmıs cok fena adagını yaptıgında rahatlıcaksın.falda görulebılen en guzel sey bı hedıye paketı cıkmıs bı kız sana bır hedıye verıcek 2 ay gıbı bı zaman ıcınde ve sen cok sevınceksın ıyı bır dost bu kısı senı gercekten sevıyo ıcınde s harfı var.bu kadar görebıldm.
hazal canim sagool yorumun icin umarim oyle olur canim cok tesekkur ederimkafanda oturtamadığın bazı planların yada düşünceler içerisindesin. Sanırım bir geyik gördüm fal da geyik demek ise;haneye sevinçli bir haber bir müjde geleceğinin işaretidir. Dileğn gerçekleşecek yada gerçekleşti. Mutluluk şans görüyorum canım
hazal canim sagool yorumun icin umarim oyle olur canim cok tesekkur ederim
rica ederim canım pek anlamam ama elimden geldiğince yorumlamak istedim tuttu mu bari :)?