S
s3m4
Ziyaretçi
- Konu Sahibi s3m4
-
arkadaslar 8 aylık bi ilşkim var ama sanki 8 ay degl yıllarımz vr ortada o kdr dolu dolu yasadkki.. basımızdan o kdr olay gectiki..türk filmi gbi bi ilşki yni.
kendimi tanıyamıyorum artık ona öyle baglnmısımki dha dün hatalrmı tekrarlamycam derkn bugn ne halde.. kndimi dünyanın merkeznde sanarken merkezm oluverdi kmseye boyun egmem die yemnler ederken hrseye razı gelr oldum. o üniye gtti dha 2.gn ayrldk 1ay snra barıstk gbi oldu ama hcbsy tm yerine otrmadı eskisi gbi olamadk ztn uzaktaya..
ayrlmstk bitmsti.. bnde kendimi alıstırıyordmki oyun oynandgnı ögrendk aradı knstk vs.. hftalardrda knusuodk işte ama cıkıo gbi dgl buraya gldi bulstk . bulsmamz eski gnlerdeki gbiydi hc ayrılmams gbi..
v sonumuzun olmayacagını biliyorum..
cok büyük bi hata yaptıgımın farkındayım..
daha cok üzülecegimi daha zor atlatacagımı görüyorum
hrseye ragmen (bunu kendime bile itiraf edemesemde) onunla olmk icn nlr feda etmemki..
bn aşıkmıyım ne bu ? yda bile bile hata ypmak aptallktan bska bşy degilmi .?
lütfen yardımcı olun nasıl bu hale geldm allahm ben nası büyük bi laf etmişim ..[/QUOTokula gitmesi mi ilişkiyi bozdu tek sorun mesafe mi ?acıklarsan anlayalım.
arkadaslar 8 aylık bi ilşkim var ama sanki 8 ay degl yıllarımz vr ortada o kdr dolu dolu yasadkki.. basımızdan o kdr olay gectiki..türk filmi gbi bi ilşki yni.
kendimi tanıyamıyorum artık ona öyle baglnmısımki dha dün hatalrmı tekrarlamycam derkn bugn ne halde.. kndimi dünyanın merkeznde sanarken merkezm oluverdi kmseye boyun egmem die yemnler ederken hrseye razı gelr oldum. o üniye gtti dha 2.gn ayrldk 1ay snra barıstk gbi oldu ama hcbsy tm yerine otrmadı eskisi gbi olamadk ztn uzaktaya..
ayrlmstk bitmsti.. bnde kendimi alıstırıyordmki oyun oynandgnı ögrendk aradı knstk vs.. hftalardrda knusuodk işte ama cıkıo gbi dgl buraya gldi bulstk . bulsmamz eski gnlerdeki gbiydi hc ayrılmams gbi..
v sonumuzun olmayacagını biliyorum..
cok büyük bi hata yaptıgımın farkındayım..
daha cok üzülecegimi daha zor atlatacagımı görüyorum
hrseye ragmen (bunu kendime bile itiraf edemesemde) onunla olmk icn nlr feda etmemki..
bn aşıkmıyım ne bu ? yda bile bile hata ypmak aptallktan bska bşy degilmi .?
lütfen yardımcı olun nasıl bu hale geldm allahm ben nası büyük bi laf etmişim ..[/QUOTokula gitmesi mi ilişkiyi bozdu tek sorun mesafe mi ?acıklarsan anlayalım.
sorun mesafe degil hatta gitmesine ben ikna ettim. oraya gidince davranısları degişmemişti hatta daha iiyiydi otobusten iner inmez telefon bulup beni aramıstı. ben 2.gün tanıdıgım bir arkadasıyla konusmasını okudum sinirlendim ve o zar zor telefon buldugu halde hiç dinlemeden kapattım telefonu o gece aradıysa bilmiyorum sonra o da aramadı bende ilk böyle koptuk
Ne aptallık ne aşk seninkisi biraz alışkanlık birazda yalnız kalma korkusu diyelim.Bence herşeyi unut kendini yeni bir sayfa aç demesi kolay tabi ama dene bak nelerin değiştiğini kendi gözlerinle göreceksin ve en önemlisi kendine biraz güven ONSUZDA YAPABİLİRSİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?