Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar 8 aylık bi ilişkim var ama sanki 8 ay degil yıllarımz var ortada o kadar dolu dolu yasadıkki.. basımızdan o kadar olay gectiki..türk filmi gibi bi ilişki yani.
kendimi tanıyamıyorum artık ona öyle baglanmısımki dha dün hatalarımı tekrarlamıycam derken bugün ne halde.. kendimi dünyanın merkezinde sanarken merkezim oluverdi kimseye boyun egmem diye yeminler ederken herseye razı gelr oldum. o üniversiteye gitti dha 2.gn ayrldk( ben bitirdim) 1ay snra barıstık gibi oldu ama hicbirsey tam yerine oturmadı eskisi gibi olamadık ztn uzaktaya..
ayrılmıstık bitmisti (konusularak alınan bir karar degildi görüşmüyorduk ).. bnde kendimi alıstırıyordmki oyun oynandıgnı ögrendik aradı konustuk vs.. haftalardırda konusuyoduk işte ama cıkıyor gibi degil buraya geldi bulustuk . bulusmamız eski günlerdeki gibiydi hc ayrılmamıs gibi..
v sonumuzun olmayacagını biliyorum..
cok büyük bi hata yaptıgımın farkındayım..
daha cok üzülecegimi daha zor atlatacagımı görüyorum
hrseye ragmen (bunu kendime bile itiraf edemesemde) onunla olmk icn neler feda etmemki..
bn aşıkmıyım ne bu ? yada bile bile hata yapmak aptallıktan baska birşey degilmi .?
lütfen yardımcı olun nasıl bu hale geldm allahm ben nası büyük bi laf etmişim ..
Ne aptallık ne aşk seninkisi biraz alışkanlık birazda yalnız kalma korkusu diyelim.Bence herşeyi unut kendini yeni bir sayfa aç demesi kolay tabi ama dene bak nelerin değiştiğini kendi gözlerinle göreceksin ve en önemlisi kendine biraz güven ONSUZDA YAPABİLİRSİN...
arkadaslar 8 aylık bi ilşkim var ama sanki 8 ay degl yıllarımz vr ortada o kdr dolu dolu yasadkki.. basımızdan o kdr olay gectiki..türk filmi gbi bi ilşki yni.
kendimi tanıyamıyorum artık ona öyle baglnmısımki dha dün hatalrmı tekrarlamycam derkn bugn ne halde.. kndimi dünyanın merkeznde sanarken merkezm oluverdi kmseye boyun egmem die yemnler ederken hrseye razı gelr oldum. o üniye gtti dha 2.gn ayrldk 1ay snra barıstk gbi oldu ama hcbsy tm yerine otrmadı eskisi gbi olamadk ztn uzaktaya..
ayrlmstk bitmsti.. bnde kendimi alıstırıyordmki oyun oynandgnı ögrendk aradı knstk vs.. hftalardrda knusuodk işte ama cıkıo gbi dgl buraya gldi bulstk . bulsmamz eski gnlerdeki gbiydi hc ayrılmams gbi..
hrseye ragmen (bunu kendime bile itiraf edemesemde) onunla olmk icn nlr feda etmemki..
bn aşıkmıyım ne bu ? yda bile bile hata ypmak aptallktan bska bşy degilmi .?
lütfen yardımcı olun nasıl bu hale geldm allahm ben nası büyük bi laf etmişim ..[/QUOTokula gitmesi mi ilişkiyi bozdu tek sorun mesafe mi ?acıklarsan anlayalım.
Arkadaşım öncelikle diğer arkadaşlarında söylediği gibi mesajını editle ve doğru düzgün türkçeyle yaz. Konuna gelince anladığım kadarıyla sende bu kişi alışkanlık yapmış gözün başkasını görmüyor ama o okula gittikten sonra sana karşı tavır ve hareketleri değişmiş. İki ihtimal var ya canı birşeylere sıkılmış, bir derdi var seninle paylaşmadığı yada seni aldatıyor
anlattıgından anladıgım kadarıyla bu cocuk zaten senı sevmıyor
sevseydı bu sekılde davranmazdı ve sende cok acı cekmıssın
bundan sonrada bu askla mutlu olabılecegını dusunmuyorm ben
ılıskınız kangıren olmus zaten sonu yok gıbı gorunuyor
daha fazla kan kaybetmeden bıtırmen senın ıcın en hayırlısı olur
Düzgün Türkçemizi güzel bir şekilde kullanırsan seviniriz..yarısına kadar okudum ve bu Türkçenin okunmaya değer bir yazı olmadığını düşündüğüm için okumaktan vazgeçtim...lütfen daha düzgün konuşalım ve yazalım
gerçekten hiç anlaşılmıyor.sanırım haketmeyen birine aşık olma sözkonusu.yapacak birşey yok.O üzecek sen seveceksin.taki aklın başına gelene kadar canım
arkadaslar 8 aylık bi ilşkim var ama sanki 8 ay degl yıllarımz vr ortada o kdr dolu dolu yasadkki.. basımızdan o kdr olay gectiki..türk filmi gbi bi ilşki yni.
kendimi tanıyamıyorum artık ona öyle baglnmısımki dha dün hatalrmı tekrarlamycam derkn bugn ne halde.. kndimi dünyanın merkeznde sanarken merkezm oluverdi kmseye boyun egmem die yemnler ederken hrseye razı gelr oldum. o üniye gtti dha 2.gn ayrldk 1ay snra barıstk gbi oldu ama hcbsy tm yerine otrmadı eskisi gbi olamadk ztn uzaktaya..
ayrlmstk bitmsti.. bnde kendimi alıstırıyordmki oyun oynandgnı ögrendk aradı knstk vs.. hftalardrda knusuodk işte ama cıkıo gbi dgl buraya gldi bulstk . bulsmamz eski gnlerdeki gbiydi hc ayrılmams gbi..
hrseye ragmen (bunu kendime bile itiraf edemesemde) onunla olmk icn nlr feda etmemki..
bn aşıkmıyım ne bu ? yda bile bile hata ypmak aptallktan bska bşy degilmi .?
lütfen yardımcı olun nasıl bu hale geldm allahm ben nası büyük bi laf etmişim ..[/QUOTokula gitmesi mi ilişkiyi bozdu tek sorun mesafe mi ?acıklarsan anlayalım.
sorun mesafe degil hatta gitmesine ben ikna ettim. oraya gidince davranısları degişmemişti hatta daha iiyiydi otobusten iner inmez telefon bulup beni aramıstı. ben 2.gün tanıdıgım bir arkadasıyla konusmasını okudum sinirlendim ve o zar zor telefon buldugu halde hiç dinlemeden kapattım telefonu o gece aradıysa bilmiyorum sonra o da aramadı bende ilk böyle koptuk
Ne aptallık ne aşk seninkisi biraz alışkanlık birazda yalnız kalma korkusu diyelim.Bence herşeyi unut kendini yeni bir sayfa aç demesi kolay tabi ama dene bak nelerin değiştiğini kendi gözlerinle göreceksin ve en önemlisi kendine biraz güven ONSUZDA YAPABİLİRSİN...
bunun farkındayım tabiki yapabilirim onsuzda diyorumya alışıyordumda ama benim durumum unutmak istiyor unutamıyor degilki.. onsuz olmak istemiyorum.hem komsu hem uzaktan akrabaydık hep birarada yani sabahlari ben uyandırırdım aksama kadar yanyana aksam o bize gelirdi geceye kadar hep beraber oturulurdu eve giderdi telefon baslardı bi günlük 2 saat uykumzda ayrıydık böyle birşeyden nasıl vazgecilir.. zaten vazgecmek isteyebilsem eminim gerisi gelirde..