benimki saplantımı? gururmu?

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
slm kızlar daha önce açtığım konuları okumuşsunuzdur.6 yıllık beni deli gibi seven hayatında ayrılık lafını ağzına getirmeyen sevgilim.şimdi hem aldattı (inkar ediyor aldatmadım diye ama bilemiyorum)hemde utanmadan benimle ayrılmak istiyor.niye çünkü benim yüzümden o böle hatalar yapmasına rağmen önceden burnundan kıl aldırmayan ben şimdi ona yalvaryakar durumdayım ben yalvardıkça o kaçıyor.seni tanıyamıyorum asla böle yapmazdın diyor.arama diyceksiniz biliyorum ama ben aramazsam o asla aramıyor.hoş bende aramamaya dayanamıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve aramazsam tamamen kaybetmekten korkuyorum.o bitti diyor.ee sen hala neyin peşindesin derseniz:bilmiyorummm düşünüyorum onu asla kabul edemem artık ama deli gibide seviyorum nalet ediyorum bunların başımıza geldiği için.belkide onun beni bırakmasını kaldıramıyorum onun tarafından umursanmamak beni öldürüyo ben 6 yılllık sevgilisiym onun ya ailesine onunla evlenmezsem ölürüm dediği ailesinin gelinleri olarak gördüğü insanım bana nasıl yaar bu haksızlığı başkasıyla nasıl olabilir.şimdi söyleyin lütfen ben neyapayımmm??arama deseniz olmuyo ara deseniz dahada gururumu kaybediyom napayım????????

kaçan kovalanır misali .. yapacak bir şey var mı yok? arasan da aramasan da onun için değişen bir şey yok erkekler eger ayrılma kararı aldıysa gerçekten geri dönüşü olmuyor bunu ben de yaşadım.. Seni aldatmış bir de daha onu arayarak nıye kendını küçük düşürüyorsun gerçekten seven bir insanın gözü başka birini görmez ki bari bunu düşünerek kendini avut ve üzülme lütfen çünkü o şimdi üzülmüyor ..6 yıl dile kolay seni anlıyorum o kadar sözler evlilik düşüncesi derken bir anda sevdiğin insanın seni aldatması senden ayrılmak istemesi çok acı bir şey kendine yediremiyorsun kendini tutmaya aramamaya çalış ne kadar çok ararsan onu o kadar uzaklaştırırsın kendinden gerçi böyle bir insanın da uzaklaşması en hayırlısı senin için emin ol..

inanırmısınız normalde düşündüğümde artılarından çok eksi bulurdum ona bazen 1 tane bile artı bulamazdım evlenmek konusunda çokkk kararsız kalırdım am şu annn sanki karşımdaki insan dört dörtlük sanki onun tek bir eksisi bile yok sanki önceki eksi bulduklarım kendi şımarıklığımmış gibi geliyo bana.tüm suçuu kendimde arıyorum.aldatmasını bile benim yüzümden oldu diyecek kadar saçmaladım.düşünün artık ne haldeyim.hoş o aldatmadım diye yeminler ediyo ama yani ona bile kendimi suçluyorum.onu keşke hiç kırmasaydım keşke hiç üzmeseydim ilişki süresince çok şımarıktım oda allah için çok çekerdi beni şimdi o insan nasıl bu hale geldi ben anlamıyorum kızlar gelsin kapımda yalvar yakar olsun istiyorum eskisi gibi ama çokkkkk zor ne yapıcam nolur bi akıl verin

seni çok iyi anlıyorum..
ama bence arama artık zaten sende artık onla olmıcanı biliyorsun.. bak biliyorum suan nefes alamıyosun bu hayat onsuz gecmez gibi geliyo onu baskalarıyla dusundukce deli oluyosun benim hayallerimi simdi baskası mı yasıcak diosun falan filan ..

ama inan hepsi birgun geciyor, aklına geldiginde hiçbişey ifade etmiyor ve kolunda baskasıyla cok cok daha mutlu olunabiliomus bunu ogreniyosunn

hayat işte... kötü bitişlerin guzel baslangclara gebe olmadıgını kimse soyleyemez... onune bak artık bence sil at onu zor da olsa..

bir sarkı var ya..

Acıya acıya acıta acıta. Kendini acıya dolaya dolaya. Bir kalbi kanata kanata UNUTURSUN UNUTURSUN

işte öle... unutluyo yani

normaldee çok kışkanç bir yapım var bu halde ölüyorum resmen sabahları ölü gibi uyanıyorum gece habire uyanıp uyanıp duruyorum.kafamda soru işaretleri ve senaryolar kura kura niye böle oldu diye diye mahfoluyorum kızlar sevgilim daha 1 hafta öncesine kadar vazgeçemiyordu sevdiğini biliyorum fakat ya bıktı ya aklını karıştıran birileri var o 2.değilde 1.tercih ediyo sıkıldım diyo.normalde 6 yıl çıktık ama hiç heycanımız gitmedi aşkım biz daha ne yaşadıki diyen çocuk geçende diyoki herşey yaşadık daha yaşayacağım bişe yok senle bukadar çok kırıyo beni işte.böle demiyodun dediğimde susuyo.önceden bana bu lafları demeye cesaret bile edemezdi.bu şekilde ona sevgimi anlatarak ikna edebilirmiyim bilmiyorum bazen diyoki uzunnn bir süre ara verelim o dahada saçma bensizliğe alışmak için istiyo diyoki bizi kurtarırsa bu kurtarır ama ben aylarca ara vermeye dayanamam bezen diyorum resti çekeyim tamamen belki kendine gelir ama ya tamamen kaybedersemmmmm...........

biliyorum bana kızıyosunuz ama benim derdim hala onu eski haline getirebilirmiyim diye düşünmekte.yada diyorumki o beni bıraktı diye hazmedemiyorum gelip bana yalvar yakar olmasını istiyorummmm

biliyorum bana kızıyosunuz ama benim derdim hala onu eski haline getirebilirmiyim diye düşünmekte.yada diyorumki o beni bıraktı diye hazmedemiyorum gelip bana yalvar yakar olmasını istiyorummmm

sevgili beste,

cektigin acilari cok ama cok iyi anliyorum. ben de suanda senin cektigin acilarin aynisini cekiyorum 1 aydan beri. bir ay önceki halimi düsünüyorumda doktora gitmistim de aglamaktan derdimi bile anlatamamistim. antidepresan kullanmaya basladim. ben de senelerdir hep umut ettim, onu degistirebilirim zannettim. ama olmadi. degismedi. baktimki artik umutla beklemekten yoruldum. önceden kurdugum hayallerin gerceklesmesi artik bana imkansiz gibi geliyor. bazen ben de kendime soruyorum, acaba benim durumum saplanti mi? herseye ragmen vazgecemiyorum. herseye ragmen onun aci cekmesine dayanamiyorum. nasil bir anne ne olursa olsun evladi ne kadar kötü olursa olsun vazgecemezya, öyle bir sey sanki hissettiklerim. bilmiyorum. Allah seninde benimde yardimcimiz olsun. o bana simdi yeminler ediyor degistim, bundan sonraki tek hedefim seninle olmak seni mutlu etmek diye. ama iste güven bir kere kirildimi bir daha yerine gelmiyor. ben de bilmiyorum ne yapacagimi.

canim kelin merhemi olsa basina sürerdi misali, keske sana sunlari yap diyebilseydim. ama eger erkek arkadasin senden ayrilmak istiyorsa, senden vazgecmisse, bence pesinden kosma. bence o seni seviyor ama biraz karisik gibi. biraz bekle, bir kac gün. dua et. insallah Allah sana güc kuvvet verir. seni seviyorsa eger bir zaman sonra sana döner, 6 seneyi durup dururken unutmak o kadar kolay degil. eger seni sevmiyorsa zaten seni sevmeyen bir insana ihtiyacin yoktur. güclü ol. en iyi dileklerim seninle canim.:70:

sizi istemeyeni zorla hayatınıza soksanızda bişey değişmezki..bugun dursa yarın olmadı diğer gün yine giderki..Ağzınızla kuş tutsanız yıne geri getiremezsiniz.saplantı değilde buna aşırı bağımlılık diyebilirsiniz..
bu gibi durumlarda İlişkin ilk evresinde karşısındaki insana kendını sevdırebılmek ıcın oldugundan fazla gösterir herşeyi..ilgiyi sevgiyi..kendını aşırı iyi gösterdiği,sizde öyle kabul ettiğiniz için ilk evrede..sonra dünyanın kötülüğünü yapsa o erkek kötü olmaz sizin için..ve bir süre sonra sıkılırlar o maskeden..ve tum kişiliği ile karsınızda olurlar..Biz bayanların çoğu saf,temiz duygularla bağlandığımız için ayrıldıktan sonra çözümlenme süreci duygulardan dolayı çok uzun sürebiliyor..Ve kendı acımdan kendıme geldıgımde erkek musveddesı ıcın yaptığım fedakarlıgı aptallık olarak görüyorum.

ŞUNU UNUTMAMAK GEREKIYOR..ERKEKLER EŞSİZ YARATIKLAR DEĞİL..AĞLAMAYI BIRAKIN KENDINIZE GELİN..O ZATEN ÜÇ GÜNE,ÜÇ AYA,ÜÇ YILA MUTLAKA AMA MUTLAKA PİŞMAN OLACAKTIR..VAKTİ ALLAH BİLİR..:):)

sevgili beste,

cektigin acilari cok ama cok iyi anliyorum. ben de suanda senin cektigin acilarin aynisini cekiyorum 1 aydan beri. bir ay önceki halimi düsünüyorumda doktora gitmistim de aglamaktan derdimi bile anlatamamistim. antidepresan kullanmaya basladim. ben de senelerdir hep umut ettim, onu degistirebilirim zannettim. ama olmadi. degismedi. baktimki artik umutla beklemekten yoruldum. önceden kurdugum hayallerin gerceklesmesi artik bana imkansiz gibi geliyor. bazen ben de kendime soruyorum, acaba benim durumum saplanti mi? herseye ragmen vazgecemiyorum. herseye ragmen onun aci cekmesine dayanamiyorum. nasil bir anne ne olursa olsun evladi ne kadar kötü olursa olsun vazgecemezya, öyle bir sey sanki hissettiklerim. bilmiyorum. Allah seninde benimde yardimcimiz olsun. o bana simdi yeminler ediyor degistim, bundan sonraki tek hedefim seninle olmak seni mutlu etmek diye. ama iste güven bir kere kirildimi bir daha yerine gelmiyor. ben de bilmiyorum ne yapacagimi.

canim kelin merhemi olsa basina sürerdi misali, keske sana sunlari yap diyebilseydim. ama eger erkek arkadasin senden ayrilmak istiyorsa, senden vazgecmisse, bence pesinden kosma. bence o seni seviyor ama biraz karisik gibi. biraz bekle, bir kac gün. dua et. insallah Allah sana güc kuvvet verir. seni seviyorsa eger bir zaman sonra sana döner, 6 seneyi durup dururken unutmak o kadar kolay degil. eger seni sevmiyorsa zaten seni sevmeyen bir insana ihtiyacin yoktur. güclü ol. en iyi dileklerim seninle canim.:70:

çok üzüldüm canım bazen bende psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım.bi kaç gün beklemekle düzelmiyor.çok bekledim öle bi kaç falan o bana aylar lazım diyor ya gönül eğlendirmek için süre istiyor yada soğumuş bilemiyorum.eski beni deli gibi seven insanı görmek için canımı bile verirdim.diyorumki o ne olursa olsun aklını karıştıracak kimse olmazsa böle yapmazdı diye ama bu ihtimal beni öldürüyor oda inkar ediyor zaten düşünmekten ölücem hiçmi yol yok onu kendine getirmek için hiçmiiiiiiiiii

seni anlıyorum cnm
böyle durumlarda öyle oluyorsun ki o gözünde sanki dünyadaki tek erkek miş gibi yok onsuz yapamam yok ölürüm diye düşünürüz birde o yzü vermedikçe daha çok hırlanır daaha çok uğraşır ararız malesef insan bazen böyle bu durumlara düşebiliyo cnm bence senin yaptığın hırlarına yeniliyorsun kendini tutamıyorsun kaçanda kovalanır zaten bu erkeklerin çok hoşuna gider çok kolay değil ama 6 yıllık bi ilişki ben görüyorum ki sanki artık ipler tamamen kopmuş arama tut kendini sonuçta onsuzda dünya dönüyor yoluna devam et onun takmadığı gbi sende takma cnm üzülme deymez şimdi anlamassın ama ilerde çok şaçmaymış diyeceksin hakkında hayırlısı neyse o olsun

evet kızlar önceden önemsemezdim ama şimdi diyorumki ya 6 yıl bu benimle çıktı ben onun 6 yılını oda benim 6 yılımı aldı bu kadar basitmi evlenmemiz şart diyorum bide inanın tüm dürüstlüğümle evleneceğim insana haksızlık yapmak istiyorum yani 6 yıl bu unutulmaz başka biriyle evliyken onun aklıma gelmesi bile beni üzer napcam bilmiyom hem onu istiyom hem kaybolan gururumu

cnm benzer bi durum bende yaşadım erkek arkdşnın aklndaki ne tam olarak blemezyiz ama sen ne yap et kendni tut arama hatta telefonlarını meşgule wer eğer ararsa yani konşmak istesende bunu yapmak zorundasın 6yılını sana weren insan emin ol pişman olacak ama acele etme we bekle kendine bugünleri güzelleştreblmek için meşgaleler bul we oyalan her gün daha az acıttığını bir süre sonra uykundan uyanmadığını sabah için acıyarak kalkmadğını göreceksin we DUA ET! RABBİM herşeyin güzelini wersin diye,bliyorum hala bile hayırlısını wer değil onu bnm için hayrlı eyle demek istyorsun. öyleyse ,öyle dua et duaların karşlksız kalmayacak emn ol ama sabret we senin bu hayatta ne kadar önmli oldğunu aynanın karşısına geçip kendne hatırlat sen istersen kmlerin senin hayatında olmak için can atacağını da.en büyük yardımcın önce Allah sonra kendinsin unutma

cnm benzer bi durum bende yaşadım erkek arkdşnın aklndaki ne tam olarak blemezyiz ama sen ne yap et kendni tut arama hatta telefonlarını meşgule wer eğer ararsa yani konşmak istesende bunu yapmak zorundasın 6yılını sana weren insan emin ol pişman olacak ama acele etme we bekle kendine bugünleri güzelleştreblmek için meşgaleler bul we oyalan her gün daha az acıttığını bir süre sonra uykundan uyanmadığını sabah için acıyarak kalkmadğını göreceksin we DUA ET! RABBİM herşeyin güzelini wersin diye,bliyorum hala bile hayırlısını wer değil onu bnm için hayrlı eyle demek istyorsun. öyleyse ,öyle dua et duaların karşlksız kalmayacak emn ol ama sabret we senin bu hayatta ne kadar önmli oldğunu aynanın karşısına geçip kendne hatırlat sen istersen kmlerin senin hayatında olmak için can atacağını da.en büyük yardımcın önce Allah sonra kendinsin unutma

iyi dileklerin için tşk arkadaşım evet aynen bende öle dua ediyorum ama inan çokkkk kötü haldeyiz oda bende tamam uzak durayım ondan ama bu arada onun iyice yanlışa saplanmasından ve aklını karıştıraak insanlarla karşılaşmasından korkuyorumm

kızlar hergün düzeleceğine dahada kötü gidiyor.dün tel.de çok şiddetli kavga ediyorduk yine annesi duydu geldi ona bi ton kızdı bu nasıl bir konuşma terbiyesiz falan dedi resmen sevgilime aldı tel.i yavrum napıyosunuz siz dedi ben ikinizide anlamıyorum artık dedi buaralar başım çok kalabalık senle bir ara konuşalım dedi.başımdan kaynar sular döküldü resmen annesinin bu kavgamıza böle şahit olmasını hiç istemezdim.napcam ne konuşayım onla bilmiyom beni ailece çok seviyorlar ama oda bıkacak bu gidişle bu sorunlardan:(((

Sen çok sevildigin, simartildigin, senin için her seyi goze alabilecegini soyleyen bir erkek tarafindan terk edildigin için boyle hissediyorsun. Eskiden ne kadar seviyor ve kendin için dogru bir insan oldugunu dusunuyorsan su an da o kadar seviyorsun. Yani, kendini hirpalama. Sen terkedilmeyi sindiremedigin için bu durumdasin ve onun tum kusurlari silindi gozunde. Sen onu terketmis olsaydin su an hissettigin boslugu hissetmeyecektin, zira terkedilen sen olmayacaktin. Ona haddini bildirip, senin için uzuldugunu gorsen ayrilik acin bicak gibi kesilip gidecek. Ne yapabilirsin? Ya canini yakacaksin:47: ya da bagrina tas basacaksin.

Sen çok sevildigin, simartildigin, senin için her seyi goze alabilecegini soyleyen bir erkek tarafindan terk edildigin için boyle hissediyorsun. Eskiden ne kadar seviyor ve kendin için dogru bir insan oldugunu dusunuyorsan su an da o kadar seviyorsun. Yani, kendini hirpalama. Sen terkedilmeyi sindiremedigin için bu durumdasin ve onun tum kusurlari silindi gozunde. Sen onu terketmis olsaydin su an hissettigin boslugu hissetmeyecektin, zira terkedilen sen olmayacaktin. Ona haddini bildirip, senin için uzuldugunu gorsen ayrilik acin bicak gibi kesilip gidecek. Ne yapabilirsin? Ya canini yakacaksin:47: ya da bagrina tas basacaksin.

bende öle düşünüyorum resmen duygularıma tercüman olmuşsun evet terkedilmeyi göze alamıyorum.iyide ozaman napayım söleyin??evet onun yeniden benim için öle olmasını istiyorum doğru belkide sonra istemiycem onu.ama ne yapmalıyımmmmmmmmmm

şu anda ben seni okadar iyi anlıyorum ki hayallerin yıkıldı düşlerin koptu gitti ve heryerde onun anısı var...ama bundan kurtulmakta çokk zor ama senn elinde en azından çabala elinden geleni değil elinden gelenin fazlasını yap evlenseydim belki mutsuz bi hayatım olacaktı diye düşünmeye çalış yoksa insan nefes bile alamıyo ve sakın arama bence hem seni aldatmış hem senden vazgeçmiş sen ne kadar ararsan o bi okadar kaçaçak ne kadar yalvarırsan o kadar uzaklaşacak lütfen epim geçiyo iyi veya kötü lütfen güzellleştşrmek için hayatını elinden geleni yap...ve hataların varsa kendinle kavga etmemeye çalış;hepimiz bu yollardan geçiyoruz güçlü olmak zorundayız...

onun bu hale gelmesine beni deli gibi severken böle vazgeçmesine inanamıyorum kabul etmekde istemiyorum.ben ona binlerce kez şans verdim ama o aşkımıza bir şans vermiyr.hayatında biri var yoksa sen asla böle yapamazdın diyorum yok diyip yeminler ediyor.benim şuan tekk bir isteğim var öle bişe olmalı yada yapmalıyımki ters dönmeli tepe taklak kendini affettirene kadar gerekirse aylarca uğraşmalı çünkü ben 3 aydır hergün böleyim.bu hallerine son vermeli.ben tekrar eski gururumu kazanmalıyım.işte anca ozaman sağlıklı karar verebilirim.iyide peki nasıl olacak buuu???yapabilirmiyim sizce

Back
X