benimki saplantımı? gururmu?

slm kızlar daha önce açtığım konuları okumuşsunuzdur.6 yıllık beni deli gibi seven hayatında ayrılık lafını ağzına getirmeyen sevgilim.şimdi hem aldattı (inkar ediyor aldatmadım diye ama bilemiyorum)hemde utanmadan benimle ayrılmak istiyor.niye çünkü benim yüzümden o böle hatalar yapmasına rağmen önceden burnundan kıl aldırmayan ben şimdi ona yalvaryakar durumdayım ben yalvardıkça o kaçıyor.seni tanıyamıyorum asla böle yapmazdın diyor.arama diyceksiniz biliyorum ama ben aramazsam o asla aramıyor.hoş bende aramamaya dayanamıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve aramazsam tamamen kaybetmekten korkuyorum.o bitti diyor.ee sen hala neyin peşindesin derseniz:bilmiyorummm düşünüyorum onu asla kabul edemem artık ama deli gibide seviyorum nalet ediyorum bunların başımıza geldiği için.belkide onun beni bırakmasını kaldıramıyorum onun tarafından umursanmamak beni öldürüyo ben 6 yılllık sevgilisiym onun ya ailesine onunla evlenmezsem ölürüm dediği ailesinin gelinleri olarak gördüğü insanım bana nasıl yaar bu haksızlığı başkasıyla nasıl olabilir.şimdi söyleyin lütfen ben neyapayımmm??arama deseniz olmuyo ara deseniz dahada gururumu kaybediyom napayım????????

Acı ama gerçek bi laf vardır canım ne yazık ki...İnsandır yapar :( ...şuan gurur yapıyorsun birden değişince bu sefer sen kendini kaptırdın hırs yaptın. çünkü onunla evliliği pek düşünmediğim zamanlar oldu falan demişsin. Kaçan kovalanır durumuna düşmemek lazım ...gidene güle güle demeyi bilmek lazım en doğrusu bu.. tabii uygulamak kolay değil onu bilmiyorum zannetme . dönse sonra kötü bir olay daha yaşayıp bu sefer sen onu bıraksan inan şu anki çabana pişman olursun inan :34:

Altı yıllık bir ilişkide pek çok şey bitmiştir, evlilik anlamsızlaşmış olabilir, keşke uzatmasaydınız o kadar, evlenseydiniz. Bazı erkekler evlenmeden önce bir kadınla olgunlaşıp sonra bir başkasıyla evleniyorlar. Onu olgunlaştıran kadın değil de onunla evlenen kadın olmak önemli.

Son düzenleme:
Bazı erkekler evlenmeden önce bir kadınla olgunlaşıp sonra bir başkasıyla evleniyorlar. Onu olgunlaştıran kadın değil de onunla evlenen kadın olmak önemli.

inanmıyorum :53::53::53: canım bu sözü bi tanıdığımdan duymuştum yok, olur mu öyle şey demiştim:44: aman yarabbi eeeğer bunu yapıyorlarsa hepimiz alalım elimize birer kızılcık sopası diyesim geldi :52::52::47::47:

canım bukadar uzatmamızın nedeni öğrenciydik o yüzden.bende istermiydim böle olsun.çok üstüne düşüyorum biliyorum o yüzden dahada şımardı resmen ama şuan o kızda aynı şehirde içim içimi yiyo heran ben napayım ya zamana bırak diyorsunuz ama zamana bırakıpta başkalarıyla çıkmasına müsademi edeyim yani:(((

canım bukadar uzatmamızın nedeni öğrenciydik o yüzden.bende istermiydim böle olsun.çok üstüne düşüyorum biliyorum o yüzden dahada şımardı resmen ama şuan o kızda aynı şehirde içim içimi yiyo heran ben napayım ya zamana bırak diyorsunuz ama zamana bırakıpta başkalarıyla çıkmasına müsademi edeyim yani:(((

canım ne yapabilirsin ki :( ... şu an acı çektiğin için bunu yapman çok zor olacak elbette. yapılabilecek bişey gelse aklıma keşke :( ama en sağlılıksı üstüne düşmemen olcak gibi görünüyor...aşk acısı geçince pişman olursun çok fazla değer vermeseydim keşke diye

slm kızlar daha önce açtığım konuları okumuşsunuzdur.6 yıllık beni deli gibi seven hayatında ayrılık lafını ağzına getirmeyen sevgilim.şimdi hem aldattı (inkar ediyor aldatmadım diye ama bilemiyorum)hemde utanmadan benimle ayrılmak istiyor.niye çünkü benim yüzümden o böle hatalar yapmasına rağmen önceden burnundan kıl aldırmayan ben şimdi ona yalvaryakar durumdayım ben yalvardıkça o kaçıyor.seni tanıyamıyorum asla böle yapmazdın diyor.arama diyceksiniz biliyorum ama ben aramazsam o asla aramıyor.hoş bende aramamaya dayanamıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve aramazsam tamamen kaybetmekten korkuyorum.o bitti diyor.ee sen hala neyin peşindesin derseniz:bilmiyorummm düşünüyorum onu asla kabul edemem artık ama deli gibide seviyorum nalet ediyorum bunların başımıza geldiği için.belkide onun beni bırakmasını kaldıramıyorum onun tarafından umursanmamak beni öldürüyo ben 6 yılllık sevgilisiym onun ya ailesine onunla evlenmezsem ölürüm dediği ailesinin gelinleri olarak gördüğü insanım bana nasıl yaar bu haksızlığı başkasıyla nasıl olabilir.şimdi söyleyin lütfen ben neyapayımmm??arama deseniz olmuyo ara deseniz dahada gururumu kaybediyom napayım????????

Ya gerçekten inanamıyorum ya.Böyle şeyler nasıl olabiliyor.İnsanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar.Güvenecek insan kalmadı gerçekten.6 senenin hatırına dua edeceksin artık başka çaresi yok.Aldatma olayından da yüzde yüz emin değilsen aklından silip atacaksın canım Allah yardımcın olsun.

herkes zamana bırak diyor zamana bırakmakta umutla beklemek demek değilmidir aslında hergün ölürüm ben.böle sık sık arayınca hata yapmaz gibime geliyo vijdanı rahatsız olur belki diyorumda arıyorum ama yapan bunumu düşünecek sanki:((birde şunu düşünüyorum;şimdi kendimizdende pay biçersek.ben ona desemki ok seni seviyorum zamana bırakalım seni bekliycem desem o nasılsa orda beni bekliyo seviyo ben bu sürede istediğimi yapayım istediğim kadarda uzatayım bu süreyi demezmi.nasılsa yedeklemiş demi??acaba öle değilde artık bende seni istemiyorum ok bitti deyip hatta hattımıda iptal ederekmi yapayım bunu.ama ozamanda tersmi teper bilmiyorum .ne diyorsunuz arkadaşlar??

tatlım aynı durumu bende yaşadım seni çok ama çok iyi anlıyorum bende aynı duruma düştüm sakın üsteleme arayıp sorma o sana dönecek ben eminim seni merak edip arayacak sen kendini başka şeylere ver gez toz yani ama seni mutlaka arayacak buna emin ol ve kendini üzme sakın:70:

biraz önce konuştuk neolursa olsun ara istediğini söledi.bi ara yine önceki dediği saçmalığı dedi seninle evlenmek istiyorum ama çıkmak istemiyorum çünkü uzaktan yapamıyoruz dedi.ben nekadar hayır öle olmuycak çok güzel devam edicek desemde dinlemedi.işimi gücümü bulup hayatımı düzene koyup öle çıkmak istiyoum karşına dedi.sen ne diyosun dedim bu yıl sürebilir 1yıl ayrımı kalcaz dedim yok öle yıl sürecek hali yok dedi ama uzun süre istiyorum dedi.ve kapadık söylediğinin türkçesi evlenmek isterim ama arada başka kızlarlada takılcam ve senden süre istiyorum demek değilmi sizce???bunu ona bile söledim senaryo kuruyosun dedi.şimdi ben napcam arama diyosunuz ama müsademi edeyim başkasıyla gönül rahatlığıyla çıkmasına hemdeaylarca.artık bende ne istediğimi bilmiyorum galiba gururumu kurtarmaya çalışıyom dönüp gelse belkide istemiycem:((((şuan çok kötüyüm kızlar

biraz önce konuştuk neolursa olsun ara istediğini söledi.bi ara yine önceki dediği saçmalığı dedi seninle evlenmek istiyorum ama çıkmak istemiyorum çünkü uzaktan yapamıyoruz dedi.ben nekadar hayır öle olmuycak çok güzel devam edicek desemde dinlemedi.işimi gücümü bulup hayatımı düzene koyup öle çıkmak istiyoum karşına dedi.sen ne diyosun dedim bu yıl sürebilir 1yıl ayrımı kalcaz dedim yok öle yıl sürecek hali yok dedi ama uzun süre istiyorum dedi.ve kapadık söylediğinin türkçesi evlenmek isterim ama arada başka kızlarlada takılcam ve senden süre istiyorum demek değilmi sizce???bunu ona bile söledim senaryo kuruyosun dedi.şimdi ben napcam arama diyosunuz ama müsademi edeyim başkasıyla gönül rahatlığıyla çıkmasına hemdeaylarca.artık bende ne istediğimi bilmiyorum galiba gururumu kurtarmaya çalışıyom dönüp gelse belkide istemiycem:((((şuan çok kötüyüm kızlar

sana haksızlık yapıyor tatlım belki o süreçte senin veya onun gönlü bi başkasına kayacak buna kesinlikle müsaade etme bence arayıp ya tamamen devam edelim yada bitsin böyle bir düşünce hiç mantıklı değil de çok ilginç bu erkeler ya offf:59:

bugün ara vermemizin ikinci günü arada sayılmaz zorla verilmiş bi ara işte...sadece onun isteğiyle verilmiş bir ara iyi yapmadım demi yokluğuma alışmak için verilmiş bir araya müsade ettim:(ölü gibiyim ya yaklaşık 4 aydır böleyiz ama ben ısrarla bıkmadan usanmadan illa o diyorummmm çünkü neyapsam doğru olur bilmiyorum.ona seni seviyorum bekliycem dedim oda gitti bu şekilde biraz zor döner nasılsa ben bekliyom burdabunu biliyo

OTE="beste8585, post: 20956453, member: 305604"]slm kızlar daha önce açtığım konuları okumuşsunuzdur.6 yıllık beni deli gibi seven hayatında ayrılık lafını ağzına getirmeyen sevgilim.şimdi hem aldattı (inkar ediyor aldatmadım diye ama bilemiyorum)hemde utanmadan benimle ayrılmak istiyor.niye çünkü benim yüzümden o böle hatalar yapmasına rağmen önceden burnundan kıl aldırmayan ben şimdi ona yalvaryakar durumdayım ben yalvardıkça o kaçıyor.seni tanıyamıyorum asla böle yapmazdın diyor.arama diyceksiniz biliyorum ama ben aramazsam o asla aramıyor.hoş bende aramamaya dayanamıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve aramazsam tamamen kaybetmekten korkuyorum.o bitti diyor.ee sen hala neyin peşindesin derseniz:bilmiyorummm düşünüyorum onu asla kabul edemem artık ama deli gibide seviyorum nalet ediyorum bunların başımıza geldiği için.belkide onun beni bırakmasını kaldıramıyorum onun tarafından umursanmamak beni öldürüyo ben 6 yılllık sevgilisiym onun ya ailesine onunla evlenmezsem ölürüm dediği ailesinin gelinleri olarak gördüğü insanım bana nasıl yaar bu haksızlığı başkasıyla nasıl olabilir.şimdi söyleyin lütfen ben neyapayımmm??arama deseniz olmuyo ara deseniz dahada gururumu kaybediyom napayım????????[/QUOTE]
Cok merak ettim sonuç ne oldu ayrildiniz mi sizi aradi mi.aynisinin tipkisini ben de yasiyorum :(

OTE="beste8585, post: 20956453, member: 305604"]slm kızlar daha önce açtığım konuları okumuşsunuzdur.6 yıllık beni deli gibi seven hayatında ayrılık lafını ağzına getirmeyen sevgilim.şimdi hem aldattı (inkar ediyor aldatmadım diye ama bilemiyorum)hemde utanmadan benimle ayrılmak istiyor.niye çünkü benim yüzümden o böle hatalar yapmasına rağmen önceden burnundan kıl aldırmayan ben şimdi ona yalvaryakar durumdayım ben yalvardıkça o kaçıyor.seni tanıyamıyorum asla böle yapmazdın diyor.arama diyceksiniz biliyorum ama ben aramazsam o asla aramıyor.hoş bende aramamaya dayanamıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve aramazsam tamamen kaybetmekten korkuyorum.o bitti diyor.ee sen hala neyin peşindesin derseniz:bilmiyorummm düşünüyorum onu asla kabul edemem artık ama deli gibide seviyorum nalet ediyorum bunların başımıza geldiği için.belkide onun beni bırakmasını kaldıramıyorum onun tarafından umursanmamak beni öldürüyo ben 6 yılllık sevgilisiym onun ya ailesine onunla evlenmezsem ölürüm dediği ailesinin gelinleri olarak gördüğü insanım bana nasıl yaar bu haksızlığı başkasıyla nasıl olabilir.şimdi söyleyin lütfen ben neyapayımmm??arama deseniz olmuyo ara deseniz dahada gururumu kaybediyom napayım????????
Cok merak ettim sonuç ne oldu ayrildiniz mi sizi aradi mi.aynisinin tipkisini ben de yasiyorum :KK43:[/QUOTE]
konu sahibi 1.5 senedir girmemiş sayfaya nisan 2014den beri

Sizin zaten bildiğiniz şeyleri hatırlatayım belki bir nebze iyi gelir.

Eğer aldatılmayı affederseniz bundan sonra hep aldatılırsınız(bunu ben değil ilişki uzmanları söylüyor)

Üstüne üstlük bu adamda size karlı biraz sevgi kalmışsa(seven insan asla aldatamaz) o da biter çünkü kimse saygı duymadıgı birine sevgi hissetmez.

Belki pişman olup peşinizden koşacaktı ancak siz hem aldatılıp,hemde peşinden koştuğunuz için bu asla olmayacak..hatta içinde "ben bu kadınımı sevmişim" diye düşünüyordur.

Ve gördüğü ilk duruşu olan kadından etkilenecek çünkü siz onu affederseniz ya da böyle yapmaya devam ederseniz, sizi duruşsuz bir insan olarak hatırlayacak..

Hemen toparlanın ve kendi değerinizi bilin..Hiçbir erkek hiçbir ilişki insanın kendisinden ve özsaygısından önemli olamaz.siz 6 senenize yanıyorsunuz,o niye yanmıyor peki? Aynı anılara sahipsiniz? O dert etmiyor siz niye edesiniz? O sizi kaybetmekten korkmuyor siz neden onu kaybetmekten korkasınız ki? İlişkide herşey karşılıklıdır,fedakarlıklarda dahil olmak üzere..

Bu ilişkiyi sonsuza dek kafanızda bitirin ve önünüze bakın.Bende 3,5 yılllık ilişkimi bitirdim.üstelik hayatımda aşık olduğum tek insandı.Birlikte bile yaşadık bir dönem.şartlar yüzünden bitirdim,hiç pişmanda değilim böyle olması gerekiyordu.Hele birde aldatmış olsaydı bitirmesi çook çook daha kolay olurdu çünkü tiksinirdim o erkekten.Bu açıdan şanslısınız bile

Back
X