slm kızlar daha önce açtığım konuları okumuşsunuzdur.6 yıllık beni deli gibi seven hayatında ayrılık lafını ağzına getirmeyen sevgilim.şimdi hem aldattı (inkar ediyor aldatmadım diye ama bilemiyorum)hemde utanmadan benimle ayrılmak istiyor.niye çünkü benim yüzümden o böle hatalar yapmasına rağmen önceden burnundan kıl aldırmayan ben şimdi ona yalvaryakar durumdayım ben yalvardıkça o kaçıyor.seni tanıyamıyorum asla böle yapmazdın diyor.arama diyceksiniz biliyorum ama ben aramazsam o asla aramıyor.hoş bende aramamaya dayanamıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve aramazsam tamamen kaybetmekten korkuyorum.o bitti diyor.ee sen hala neyin peşindesin derseniz:bilmiyorummm düşünüyorum onu asla kabul edemem artık ama deli gibide seviyorum nalet ediyorum bunların başımıza geldiği için.belkide onun beni bırakmasını kaldıramıyorum onun tarafından umursanmamak beni öldürüyo ben 6 yılllık sevgilisiym onun ya ailesine onunla evlenmezsem ölürüm dediği ailesinin gelinleri olarak gördüğü insanım bana nasıl yaar bu haksızlığı başkasıyla nasıl olabilir.şimdi söyleyin lütfen ben neyapayımmm??arama deseniz olmuyo ara deseniz dahada gururumu kaybediyom napayım????????
Acı ama gerçek bi laf vardır canım ne yazık ki...İnsandır yapar