Bunlar tuzak para koparmak için sakın ödeme yapmayın
Sahte mesajlar
Bu yöntemi sahtekar avukatlar kullanıyormuş
Direk gidin şikayet edilen adalet binasına, suç duyurusunda bulunun, savcıya gidin
Numara değiştirme ile alakası yok. Size kullanılmayan bir numara veriliyor. Bende değiştirdim, önceki numaramı arada bir arayıp öyle bişey var mi diye bakıyorum. Kullanılmıyor diyor.
Dolandırıcılar büyük ihtimalle.
1 aydir benm kiz kardesimede ayni msjlar gelyrdu en son aramaya basladilat bas edemedk numarasinin son iki hanesini dgstrdk kurtldk
Belirtilen şehirdeki ilgili mahkeme kalemini arayabilirsiniz, bir yanlışlık olduğunu belirtilen kişi olmadığınızı söyleyebilirsiniz.
Ben olsam bu şekilde bir yol izlerdim, santralden dosya numarasındaki kaleme bağlatın hatta sizin bahsedilen kişi olmadigınıza dair telefonla görüşme tutanağı tutulup tutulmamasına gerek olup olmadığını sorunGaziantep adliyesini aramam gerekiyor o halde.
Ben olsam bu şekilde bir yol izlerdim, santralden dosya numarasındaki kaleme bağlatın hatta sizin bahsedilen kişi olmadigınıza dair telefonla görüşme tutanağı tutulup tutulmamasına gerek olup olmadığını sorun
Evet bazende baskasnin adina ariyorlardi iste snunla goruseblrmyz flan dieKız kardeşinize gelen mesajlarda duruşma günü ve saati verilmiş miydi?
aha gazıanteplıyım ben bır anda dag gelıncıgı gıbı kafamı uzattım :)Gaziantep adliyesini aramam gerekiyor o halde.
aha gazıanteplıyım ben bır anda dag gelıncıgı gıbı kafamı uzattım :)
bence de eskı hat sahıbıyle alakalı benımde basıma geldı cunku .
o kısı ben degılım operatoru degıstırmıs suan ben kullanıyorum dedım haber verdım ona gore bulur ulasırlar dıyeİyi ki de uzatmışsınız kafanızı
Benim de ilk aklıma gelen oydu, eski hat sahibi yani..
Siz birşey yaptınız mı peki?
o kısı ben degılım operatoru degıstırmıs suan ben kullanıyorum dedım haber verdım ona gore bulur ulasırlar dıye
adresınıze teblıg gelıp o teblıgı ımzalamadıgınız surece hıc bırsey olmaz :)
rica ederımO da doğru, o hiç aklıma gelmemişti illa ki bir tebliğde bulunulur kişinin adresine, sadece sms ile haber vermek olmaz ki.
Teşekkür ederim.
Numara değiştirme ile alakası yok. Size kullanılmayan bir numara veriliyor. Bende değiştirdim, önceki numaramı arada bir arayıp öyle bişey var mi diye bakıyorum. Kullanılmıyor diyor.
Dolandırıcılar büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?