Benimle aynı durumda olan ya da olmayan arkadaşlarım bir yol gösterin ne olur:(

lalem12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
126
5
118
Ankara
Hep aynı olaylardan konu açıyorum ama içimin sıkıntısı geçmiyor....:(:(:( Bıktım artık babamın işsizliğinden 3 yıldır.Sürekli evde iş begenmıyor hep bir of pof...Cenaze çıkmış gibi hep evimiz.Annemde çalışmıyor onuda çalıştırmazmış...Bugüne kadar hiç çalışmadı çünkü.Ben elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum ama yetemiyorum artık.Onlar sıkıntı çekmesin diye uğraşırken ben borç batağına giriyorum kredi kartı vs..Bide hala yaranamıyorum yok surat yapmışım yok hep iş konusu açıyormuşum hakeretlerde o biçim..Annemede çok üzülüyorum bütün gün adam tepesinde:( Kredi kartı için bankaya taahüd vermişti onuda haliyle ödemedi dava açılmış hakkında hapiste yakındır...İlkbaharda nişanlanmayı düşünüyorum sevgilimle ama nasıl olcak kimsenin umrunda değil..Çok yoruldum kızlar çok...............:(:(:(:(:( Hayalet gibi geziyorum:(

çok zor bi durum canım.
baban neden çalışmıyor, birisinin kalkıp da gel holdingimin başına geç demesini mi bekliyor:47:
kardeşin, abin, ablan var mı başka çalışan?

kocan olsaydı çok şey yazardım ama baba olunca olmuyorr,
allah sana sabır versin ve biran önce kendi yuvanı kurmaya bak,, nereye kadar.......

anne babaya verilen emeğe hiç off deme hayırlı evlatmışsın bununla gurur duymalısın.anne ve babanın özellıkle babanın psklojısı iyi değil kendini kusurlu buldugu ıcın etraftakılerı begenmeme türünden tavırlar sergiliyyor bir çeşit dışa vurum,tepki bu kendisine..madem nişanın evliliğin yakın az daha sabr o evden cıkınca için daha mı rahat olcak sanki..yanlarında oldugun her gunun kıymetını bıl ölümlü dünya bu . ailen bir mucevher hatta daha ötesı. buna hasret ınsanlar da var.hamd olsun de sevglın sana manen destek olur.yakında da kendı aılenı kurarsın tatlım.ne güzel evlatsın hep bak onlara hep <3

anne babaya verilen emeğe hiç off deme hayırlı evlatmışsın bununla gurur duymalısın.anne ve babanın özellıkle babanın psklojısı iyi değil kendini kusurlu buldugu ıcın etraftakılerı begenmeme türünden tavırlar sergiliyyor bir çeşit dışa vurum,tepki bu kendisine..madem nişanın evliliğin yakın az daha sabr o evden cıkınca için daha mı rahat olcak sanki..yanlarında oldugun her gunun kıymetını bıl ölümlü dünya bu . ailen bir mucevher hatta daha ötesı. buna hasret ınsanlar da var.hamd olsun de sevglın sana manen destek olur.yakında da kendı aılenı kurarsın tatlım.ne güzel evlatsın hep bak onlara hep <3

Canım Allah sağlık ve iş versin ben hep destek çıkarım onlara ama insan inan bazen çok yoruluyor:(

çok zor bi durum canım.
baban neden çalışmıyor, birisinin kalkıp da gel holdingimin başına geç demesini mi bekliyor:47:
kardeşin, abin, ablan var mı başka çalışan?

Canım benim babamın bugüne kadar hep kendi işiydi ama ihmalkarlığından kapandı işyerimiz...Şimdide başkasının yanında çalışmak ağır gelirmiş diye evde..

oyyyyy seni çok iyi anlıyorum
nasıl bir çıkmazda olduğunu.
birebir benzerini yaşadım bende
3 yıl çok büyük sınavdan geçtik ailecek
çok şükür ve inşallah kötü günler geride kaldı.
sabret geçecek, dua et, gün doğmadan neler doğuyor inan.
kuran oku, çok rahatlatıyor gerçekten.
allah yardımcın olsun, hayırlısıyla herşey içine sine sine yuvanı kurarsın inşallah.

oyyyyy seni çok iyi anlıyorum
nasıl bir çıkmazda olduğunu.
birebir benzerini yaşadım bende
3 yıl çok büyük sınavdan geçtik ailecek
çok şükür ve inşallah kötü günler geride kaldı.
sabret geçecek, dua et, gün doğmadan neler doğuyor inan.
kuran oku, çok rahatlatıyor gerçekten.
allah yardımcın olsun, hayırlısıyla herşey içine sine sine yuvanı kurarsın inşallah.

Amin canım inşallah seninde babanın kendi işimiydi? Çok sevindim adına inşallah bende görürüm o günleri:(

Amin canım inşallah seninde babanın kendi işimiydi? Çok sevindim adına inşallah bende görürüm o günleri:(

aynen kendi işiydi, iflas ettiler bi dünyada devlete vergi borcu var hala
evimize icra mı gelmedi, bir ekmek parasına mı muhtac olmadık, huzurumuz mu kaçmadı
aklına ne gelirse, dibe vurmak neymiş iliklerime kadar hissettim.
o sırada kpss ye hazırlandım, güçlü durmaya çalıştım, bütün manevi yük benim ve annemin üzerinden geçti.
tabi canım babam da çok yıprandı, kafası dalgınlığından trafik kazası geçirdi, iş kazası geçirdi, parmağı koptu, kafasına demir düştü
15 milyar arabaya verdiğimiz parayı çöpe attık.
liseye giden ankaranın en başarılı okullarında okuyan kız kardeşim, o kadar olgun karşıladıki yaşadığımız günleri.
hiç de kolay şeyler yaşamadık inan.
bu bir sınav dedik, çok şükür verdik sınavımızı.
üzülme herşey olacağına varıyor, allah yardım ediyor evlenene.
dualarım darda kalan herkese.

aynen kendi işiydi, iflas ettiler bi dünyada devlete vergi borcu var hala
evimize icra mı gelmedi, bir ekmek parasına mı muhtac olmadık, huzurumuz mu kaçmadı
aklına ne gelirse, dibe vurmak neymiş iliklerime kadar hissettim.
o sırada kpss ye hazırlandım, güçlü durmaya çalıştım, bütün manevi yük benim ve annemin üzerinden geçti.
tabi canım babam da çok yıprandı, kafası dalgınlığından trafik kazası geçirdi, iş kazası geçirdi, parmağı koptu, kafasına demir düştü
15 milyar arabaya verdiğimiz parayı çöpe attık.
liseye giden ankaranın en başarılı okullarında okuyan kız kardeşim, o kadar olgun karşıladıki yaşadığımız günleri.
hiç de kolay şeyler yaşamadık inan.
bu bir sınav dedik, çok şükür verdik sınavımızı.
üzülme herşey olacağına varıyor, allah yardım ediyor evlenene.
dualarım darda kalan herkese.

Amin ..Sende çok zorlanmışsın:( Ama geçmiş çok şükür..

Back
X