benimle aynı durumu yaşayan oldumu yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sekeda

2 çocukla sağlıkla kilo verme yoluna girdik :)
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
565
62
53
ben 34 haftamdayım ve iki haftadır bu ağrılardan şikayetçiyim saki iki ayamın arasına taş almışım gibi bi his afedersiniz bacamı kaldırım kilodumu giyemiyorum feciiii bir bağırmayla tek bacamı sokabiliyorum yatarken kalkarken yürüken dün aksam 5 dk yürüyeyim dedim dönüşü zor yaptım ağladım acıdan bi kaç kişiye sordum bebek yola girdi dediler saçma geldi yola girsede böle bi agrı çekilmez sanki sakat gibiyim anlayamadım bu çarşamba muaynem var ((((((((((

takbikide sen bilirsin ama bence hiç beklemden doktoruna başvurmalısın

bebeğin doğum pozisyonundamı?
benim oğlum 28. haftada doğum pozisyonuna geçmişti iri bir bebekti başı baskı yaptıkça aynı acıları yaşadım
gece sağımdan soluma dönmek işkenceydi vajina bölgemi mengeneyle açıyorlardı sanki çıt çıt sesler geliyodu arada,
bacaklarımı kımıldattıkça çok acı çektim, adım atmak işkence gibiydi dinlene dinlene gidiyodum
çatı kemiklerine baskı geldikçe ağrı oluyormuş doktorum normal olduğunu söylemişti
okadar acı çekmeme rağmen yine normal doğuramadım
oğlum 3900 doğdu 37+6 da son hafta ağrı daha da yoğunlaşmıştı başı yerleşmeye çalıştığından ve iri olduğundan

canım yaaa ben dayanamadım doktora gittim bebeğin başı aşada baskı yapıyormuş ve kilosu arttıkça yaparmışta ole dedi bebeğin kilosu geride 1 hafta boyuda bir hafta ileride suanda 2 200 kilosu bu acı dahada artıcaksa eyvahlar olsun napalım ana olmak zormuş gerçekten 9 taşıyosun ama nasıl taşıyosun bi sen bi allah her konuda tabi teşşekür edrim cvbın için canım rabbim yavrunu sana ve ailene bağışlasın sağlık huzur versin inşallah amin

takbikide sen bilirsin ama bence hiç beklemden doktoruna başvurmalısın

saol canım gttim doktara bugun çarşambaya imkanı yoktu yani korkulcak bişi yok ama başı aşada baskı yapıo eve geldim devam edio hiçte doğurana kadar geççeni sanmıyorum napalımmm...

Bebegin basi asagiya Inmis. Lik gebelikte cok normalmis. Sandrine bebek (ik Suan 1kilo civarinda)agirlastikca bende yandi derde cekicem. Hepimize kolay gelsin....

maalesef cekicez allah hepimizin yardımcısı olsun meleğim sağlığıyla anasıyla babsıyla kucamıza alalım gerisini çekerim inşallah

evet benim bebeğimde 28 haftalıkken doğum pozisyonunu almıştı o zamanlar bir şey yoktu ama şöyle 31 32 haftalara geldiğimde vajinamda sancılar başlamıştı ilk olarak sonra kuyruk sokumumda ağrı şuan 36.haftamdayım biraz yürüyeyim hemen kuyruk sokumuma belime sancı giriyor vajinama ara ara bıçak saplaması gibi keskin sancılar giriyor inanın iç çamaşırımı giyerken yatarken kalkarken ortadan 2 ye ayrılıyorum sanki annem bebek kafasını doğum kanalına sokuyor alıştırma bunlar diyor:))
birde iç bacaklarımda hamlama tarzı bi ağrım başladı 2 3 günde bir oluyor kalkarken de inanılmaz bi baskı hissediyorum sanki ıkınsam çıkıvercekmiş gibi:)))
bunların hepsine doktorum normal dedi bütün gebelerde oluyormuş bunlar bir şey değil bakalım doğum sancısı nasıl....

bnm çocuğum doğum posizyonuna giremedi şu an 38 haftalık hamileyim ama bu ağrı bendede oldu 33 34 haftalıkken başladı felaketti ya acaib kötüydü hele kasık bölgem iç bacak kısmım gece uykusu haram yani dönemiosun altına bişi giycek olsan bacağını kaldıramıosun berbat bişey.ama şimdi 38. haftadaım ve bayağı iyiyim sadece kasık bölgem de oluo biraz.doktora sorduğumda normal demişdi

İçim rahatladı okuyunca ben de 28+2 deyim bebeğim döndü farkediyorum hafif ağrılarım var korkudan öleceğim yakında rahat olmaya çalışsam da biraz ağrım olsa moralim sıfır. Adalat crono 30 başladı doktor kasılmalarım var arada hayırlısıyla birazcık daha tutabilsem içimde. Şiddetli ağrılarım yok çok hafif kasıklarımda belimde bazen de çatı kemiğimde.Allah sağ salim kurtarsın hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…