- Konu Sahibi kirmizigunes
Selam arkadaşlar,günlerdir beynimi kemiren bir sıkıntım var.Artık düşünmekten tansiyonum yükseliyor.Olayı anlatayım,çok sevdiğim bir abim var bir de sevgilisi ama Allah düşmanıma vermesin kızda zerre saygı yok ya,abimle büyük abimin arası bozuk, kız sırf abime yaranmak için konuyu bilmeden etmeden diğer abime saygısızca konuşuyor,ağzına geleni sayıyor ara bozuyor, yalan konuşuyor abime.Kabahat abimde nasıl izin veriyor anlamadım.Kız abimle kavga ediyor beni arıyor saatlerce şikayet ediyor.En son çıtayı biraz daha yükseltti son kavgalarında yine bana telefon edip abime erkeklerin bile etmeye utanacağı küfürler etti beddualar neler neler.O beddualar halen kulağımda çınlıyor içim sızlıyor aklıma gelince.Ne olduysa ondan sonra oldu.Ben de kızdım ona tabi ama hiç terbiyemi bozmadım sadece üslubundan hoşlanmadığımı söyledim telefonu kapattım.O günden sonra da bir kere aradı cevap vermedim sonra da aramadı.Demek bahane arıyormuş.Her gün 1 saat konuştuğum abim niyeyse artık telefonlarıma çıkmaz oldu müsait değimiş.İş yeri küçük abimin iki abim birlikte çalışıyordu 1 hafta öncesine kadar büyük abim de artık bu kızın saygısızlığına dayanamayıp işten ayrıldı.Kız da gidip personele patron benim falan diyormuş.Bundan 5-6 ay önce abime sordum sen bu kızla evlenmeyi düşünmüyorsun umarım diye hayır dedi kesinlikle düşünmüyorum beni çok sıkıyor bunaltıyor demişti.Son bir aydır duyumlar alıyorum millete evlilik hazırlığı yapıyoruz demiş.İşte iş yeri artık benim sayılır fala demiş.Şimdi bu ne demek Allah aşkına abim kıza he he deyip oyalıyor mu yoksa kız bizi sinir etmeye mi çalışıyor yani abim bu kızla evlenirse onu kaybederiz valla evine bile zor gideriz.
Arkadaşlar lütfen biri bana akıl versin Böyle bir durumla karşılaşan var mı?Ne yapmam gerekiyor tavrımın arkasında mı durmalıyım yoksa ödün mü vermeliyim?Kız o kadar yalancı ki küfürü yiyen benim, abimin mesafesine maruz kalan yine benim.Kimliri ne anlattı abime.Abimde kabahat dinlese anlayacak.Nayse çok uzattım ama nolur bana bir fikir verin,sizin başınıza gelseydi ne yapardınız?Ben günde 2 saat ancak uyuyabiliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar lütfen biri bana akıl versin Böyle bir durumla karşılaşan var mı?Ne yapmam gerekiyor tavrımın arkasında mı durmalıyım yoksa ödün mü vermeliyim?Kız o kadar yalancı ki küfürü yiyen benim, abimin mesafesine maruz kalan yine benim.Kimliri ne anlattı abime.Abimde kabahat dinlese anlayacak.Nayse çok uzattım ama nolur bana bir fikir verin,sizin başınıza gelseydi ne yapardınız?Ben günde 2 saat ancak uyuyabiliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: