• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle birlikte 1 hafta isvec diyeti yapmak isteyenler buyursun

hayat masal

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
175
317
18
31
Slm kizlar bir hafta yapicam ve buraya bittigi gun herkes kilosunu yazacak ve her günde menuyu tabi başlangic kilomuzuda yazalim ki motive olsun ...;)

Geldiiiim, yarin başlıyorum bende yapmaya çalıştığım kadar uzun ypicam, iki uç güne bir tartılırım muhtemelen buraya bildirim yapalım :)

64.4 ile başlıyorum kahvemi içiyorum simdi ama süt tozuyla yapıyorum çünkü sade hiç sevmiyorum. Hedefim 56 olmak boyum 1.66. Ve 3 haftada olursam göbek aticam gerçekten.

64.4 ile başlıyorum kahvemi içiyorum simdi ama süt tozuyla yapıyorum çünkü sade hiç sevmiyorum. Hedefim 56 olmak boyum 1.66. Ve 3 haftada olursam göbek aticam gerçekten.
Benimde hedefim 64 olmak. Ama 60 da gozum yok degil helebi istedigim gibi olayim gerisi Allah kerim çünkü kemik yapimdan dolayi fazla zayif olmam cirkinlestiriyo boyum 1.68 bnde kahvemi ictim;)

Diyetin iceriliginide yazsaydiniz. Uyarsa bende baslardim tasintiktan sonra. Suan tasinma isleri ile ugrasiyorum ama....
Agir bir diyet değildir umarim. Duyet konusunda istikrarsizim cunku.

Kızlar bende pazartesi günü başlayacağım 20 gün önce 6 günlük isveç yaptım 3 kilo verdim şimdi 5te5 yapıyorum bugün son günüm bundada 3 kilo gibi birşey gitti haftasonu ara verip pazartesi yine isveç yapacağım 13 gün yapamıyorum eşim haftasonu yaptırmıyor

5te5 i bende denemek istiyorum nasıldı memnun kaldın mi. Sence isvec mi o mu daha mantıklı. Ben şimdi öğle yemegimi yedim iki yumurta iki mantarla omlet yaptım bir domates ıspanak yerinede cok az pırasa ve taze fasulye yedim

En son 9 da bitiriyorum canım. on ikide uyanınca öyle yapıyorum mecburen ama biraz kaçamak yaptım hem reglim yaklasiyor hem de isvec zor geliyor bana biraz

mrsseker18 mrsseker18 canım ben yine 5te5i yapacam herhelde cumartesi pazarı yok isveçte çok aç kalıyorsun 5te5 yapınca öyle değil bide tek olunca ben yapamıyorum başka bir topikte arkadaşlar var pazartesi başlayacağız istersen sende bize katılabilirsin

Bu isveç diyetinin tarifinde, bir 3 gun yapin ara verin diyor, bir 6 gun yapin ara verin diyor 13 gune dayanamazsaniz.

Iyi bir diyete benziyor. Acliktan zafiyet gecirmezsem eger :)))

Back
X