- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi hayat masal
Slm kizlar bir hafta yapicam ve buraya bittigi gun herkes kilosunu yazacak ve her günde menuyu tabi başlangic kilomuzuda yazalim ki motive olsun ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim insalllah guzel sonuclar aliriz cnmGeldiiiim, yarin başlıyorum bende yapmaya çalıştığım kadar uzun ypicam, iki uç güne bir tartılırım muhtemelen buraya bildirim yapalım :)
Benimde hedefim 64 olmak. Ama 60 da gozum yok degil helebi istedigim gibi olayim gerisi Allah kerim çünkü kemik yapimdan dolayi fazla zayif olmam cirkinlestiriyo boyum 1.68 bnde kahvemi ictim64.4 ile başlıyorum kahvemi içiyorum simdi ama süt tozuyla yapıyorum çünkü sade hiç sevmiyorum. Hedefim 56 olmak boyum 1.66. Ve 3 haftada olursam göbek aticam gerçekten.
Zor degil cnm isvec diyeti yaz orda tum icerikleri detayli yaziyo markettende indirebilirsinizDiyetin iceriliginide yazsaydiniz. Uyarsa bende baslardim tasintiktan sonra. Suan tasinma isleri ile ugrasiyorum ama....
Agir bir diyet değildir umarim. Duyet konusunda istikrarsizim cunku.
Cnm aksam yemegine zmn yapiyorsun5te5 i bende denemek istiyorum nasıldı memnun kaldın mi. Sence isvec mi o mu daha mantıklı. Ben şimdi öğle yemegimi yedim iki yumurta iki mantarla omlet yaptım bir domates ıspanak yerinede cok az pırasa ve taze fasulye yedim
Simdi yapma zaten çünkü regl olunca zaten enerji kaybediyoruz ama kendince sebze tuketmeyi dene ve et zor kac kilosunEn son 9 da bitiriyorum canım. on ikide uyanınca öyle yapıyorum mecburen ama biraz kaçamak yaptım hem reglim yaklasiyor hem de isvec zor geliyor bana biraz
Link atarmisin cnm yada adını demrsseker18 canım ben yine 5te5i yapacam herhelde cumartesi pazarı yok isveçte çok aç kalıyorsun 5te5 yapınca öyle değil bide tek olunca ben yapamıyorum başka bir topikte arkadaşlar var pazartesi başlayacağız istersen sende bize katılabilirsin