Benimle buluşmak istemiyor

Sencil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
11
0
36
İstanbul
sevgili arkadaşlar :( ben sıkıntıdan ölüyorum çaresizlikten ölüyorum..5 yıllık bi ilişkim var ama nasıl bi ilişki :( sevgilim askerden gelgiktn sonra çok değişti bi kere buluştk döndkten sonra sonra görüşmedik yani ben istedim o istemedi.aradan 2 ay geçti sadece msjlaşıyoruz.buluşmak istiyorum sürekli bahaneler üretiyor.istemedğine göre beni sevmiyorsun diyorm hayır seviyorum diyor ayrılmıyor.ne yapıcam ben neden buluşmak istemior benle.bayramın son günü buluşcaktık.ilk günü o kadar aradım msj attım cevap vermedi bi gün boyunca.sonra çok çalıştım uyuyrdm görmedim deedi.uyumadğın zaman msjlara neden cvp vermedin dedim şöyle böyleydi dedi.bn inanmadm ama cvp vermedim.2 saat sonra banyoda tlfn suya düştü tlf bozy-uldu haberin olsun dedi.ben ona inanmıyorum bu kadar herşey üst üste gelemez.ama ayrılamıyorum da.lütfen bana yol gösterin

hmmm canım şüphe uyandırıcı gercekten aslında belkı soyledıgı gıbıdır yogundur erkeklerın beynı bızım kadar ayrıntılı dusunemıyor bızım hiç vaktımız olmasa bile tuolette bıle arar yıne konusuruz ama onlar oyle deil şimdi üstüne gıtme bnce bakalım ne yapıcak gorustugunuzde yuz yuze konusursun..

tatlım bunları çok dert etme bayram bayram moralini bozma benim eşimde nişanlıyken çok aramazdı hep ben onun üstüne düşerdim yok niye aramıyorsun niye mesaj atmıyorsun diye yoğun oluyorum diyordu buluşalım diyordum mesafe var diye çok uzak diyordu falan filan ama sebebini evlenince anladım ki meğersem işi nedeniyle çok telefonu çalıyor sürekli konuşa konuşa bıkmış hak verdim yani:1: hiç üzülme bırak o seninle buluşmak istesin sonra evlenince yüzüne vuruyorlar belki de onun da benim eşim gibi geçerli bir sebebi vardır :34:

sevgilin askerden gelmiş aylarca uzak kalmışsınız ve aradan 2 ay geçmiş ve seninle buluşmaya tenezzül etmiyor ayrıca bir sürü bahane yaratıyor buluşmamak için. Canım insan askerdeyken sevgilisini özler ve gelir gelmez görmek ister, ayrı zamanların acısını çıkarır olması gerekende bu zaten. Görüşmek istemyorsa özlemiyorsa ben olsam altında bin tane neden ararım. zor bir durum. inş herşey düzelir bir an önce. ama bana böyle buluşmaktan kaçması normal görünmüyor.

Belki basit gibi gelecek ama çalışıyor mu ? Belki parası yoktur ve sana söylemek istemiyordur

Back
X