benle ilgilenen erkekelri tersleyesim geliyo. böyle bi psikoloji geliştirdiğimin farkına vardım. mesela biri bana bakıyosa ona ters ters bakıyıp gıcık gıcık tavırlar yapıyorum. veya bi sebepten biriyle işim oldu diyelim o kişi samimiyet kurmaya çalışıyo espri falan yapmaya çalışıyo ben somurtup başka yere bakıyorum işim bitince hemen uzaklaşıyorum. sonra da yalnızlıktan sıkılıyorum.
ben kendimemi güvenmiyorum erkeklere mi güvenmiyorum hafif kız diye düşünmelerinden mi korkuyorum anlamadım gitti. ben ezelden tanışmadan önce böyle soğuk napacağını bilmez bi psikoloji geliştiriyorum hep.
benle ilgilenen erkekelri tersleyesim geliyo. böyle bi psikoloji geliştirdiğimin farkına vardım. mesela biri bana bakıyosa ona ters ters bakıyıp gıcık gıcık tavırlar yapıyorum. veya bi sebepten biriyle işim oldu diyelim o kişi samimiyet kurmaya çalışıyo espri falan yapmaya çalışıyo ben somurtup başka yere bakıyorum işim bitince hemen uzaklaşıyorum. sonra da yalnızlıktan sıkılıyorum.
ben kendimemi güvenmiyorum erkeklere mi güvenmiyorum hafif kız diye düşünmelerinden mi korkuyorum anlamadım gitti. ben ezelden tanışmadan önce böyle soğuk napacağını bilmez bi psikoloji geliştiriyorum hep.
okypiti ben anlayamadım kendimi elimde değil. istem dışı yapıyom. görüşemedik senle de ne zamandır napıyosun?
herseyin dozaji önemli bence seviyeli bir sekilde konustuktan sonra yüz vermis sayilmazsin
herkesi sepetlersen aksi diye adin cikar
iletişim ve ilgiyi karıştırıyor olabilirsin. seninle her konuşmak isteyen ilgili veya sana başka şekilde yaklaşıyor anlamına gelmez. erkeklerin hep "kötü niyetli" olduklarını düşünüyorsan böyle davranman mümkün.
yaptığın sosyal bi tavır değil. kendine güvenmediğin alamına geliyor. günlük hayatta normal iletişim kurarak sınırlarını belirleyerek "hafif kız" gibi görünmekten kurtulabilmek kolaydır. erkeklerle konuşmayan ama "hafif " olan çok kız var. bu tamamen senin bakış açınla ilgili. bakış açını değiştirdiğinde nasıl davranırsan davran hafif olmadığın anlaşılır. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?