Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek arkadaşım bana karşı çok ilgisiz çalışıyo çalıştığı zamanlarda anlayış gösteriyorum ama işe gitmedigi vea çıktığı zamanlardaa zorla mesaj atıyoo geç cevap yazıyoo ben geç cevap yazınca kızıyoo trip atıyoo soğuklaşıyoo. elimden telefon düşmüyo sürekli mesaj atıyorum ama o atmıyo ve sürekli bi bahanesi var çalışıyodum uyuya kalmışım özür dilerim felan tamam doğru olabilir ama bunu güzellikle söylese sorun çıkmıcaak aşkım bebeqm gibi güzel cümlelerle söylese belki bu kadar kafama takmıcam ama o sadece cümlesini kuruyoo ve susuyo buluştuğumuz zamanlardada çok yakın sürekli sarılır elimi tutar öper seni seviyorum der beni eve bırakırken mesaj atmayı unutma derr ama kendi mesaj atmaz :/ bu durumdan çok sıkıldım sürekli benimle ilgilensinn güzel cümleler kursun istiyoruum hep ben onunla ilgileniyorum buda beni artık çok yoruyoo ne yapmalıyımdaa onun ilgisini kazanmalıyımm onun benimle ilgilenmesini nasıl sağlamalıyım sizce ?
yani ben pek anlamam böyle şeylerden ama cevap vermek istedim belki mesaj yazmaya üşeniyordur yani bende bliyorum kötü bişey yaptğm ama bazen arkadş fln mesaj attğnda canm istemzse sonradan görmedim demişliğim olmuştur yada bazen ne cevap yazcğmı bilemem sonradan kusra bakma yeni gördüm yada işim vardı fln demişimdir ama yanlış bişey söylemk istemyrum hiç erkek arkim olmadı bilemiycem
ayrıca önemli olan yanındayken ne yaptığı değilmi yani herkes mesajlaşabiliyo ama herkes yanındayken öyle davranamaz yada davranmak istemez bence yanında ne yaptığı
bence sende onun gıbı yap onun gıbı ılgısız davran onun gıbı msjına gec cvp ver kısa cvp ver cok uzerıne dusme kacan kovalanır erkekler karsı taRAFI KENDINE BAGLAYINCA KENDILERINI GERI CEKERLER OYUZDE YUZVERMEMEK GEREK YOKSA COK UZULURSUN COK BEKLERSIN BIRAK O SENIN ILGINI KAZANMAYA CALISSIN SEN DEGIL BUNU BIR DENE BAK GORUCEKSIN NELER DEGISIYOR
aynı dert bende de var benimki de çalışıyor akşama kadar sonra bütün akşam arkadaşlarıyla bu hergün böyledir.. gün boyunca bana vaktini ayırmaz gece olunca da bütün gün yoğun olduğu için kısa bir konuşma yaparız ve hemen sızar.. ayrı şehirlerde olmamızda cabası.. yani eğer yanındayken sana sevgisini hissettiriyorsa aranız iyiyse ciddi bir sorun yok bence sadece mesajlaşmayı falan çok sevmiyor demektir böyle gereksiz özellikleri vardır bunların.. amaaan takma kafana bırak kendi haline elimden telefon düşmüyor sürekli mesaj atıyorum diyorsun yanlış.. istese o atar zaten böyle yapman onu sıkar sadece kendine gün içinde uğraşacak başka şeyler bul:97:
(Buradaki yazı stilini kullanıyorsanız o da itici geliyor olabilir, bunu da hatırlatayım...)
Güzel "kelimelerle mi" söylesin? Bu sefer de başka bir şeyi "kafanıza takarsınız" emin olun...
Yanınızdayken sorun yokmuş, daha ne istiyorsunuz?
Bundan yıllar önce cep telefonları yaygın değilken sevgililer buluşur, güzel zaman geçirirler ve birbirlerini özlerlerdi... Yazık "zavallılar" cep telefonundan mahrum kaldıkları için "tavır yapacak" konu bulamazlardı... Şimdi telefon, internette ilgi görmeyen kız beraberken mutlu geçen anlarla yetinemiyor da "Çok ilgisizleşti" diye şikayete başlıyor... Ne kadar "canım cicim" dese takacak bir konu bulurdunuz; artık tatmin olmak, mutlu olmak, kanaat etmek demode; varsa yoksa sorun çıksın, daha çok ilgilensin, farklı farklı kanallardan sevdiğini göstersin... Öyle ya, paylaşım sitelerinde gözünüze sokuyor arkadaşlarınız sahte mutluluk pozlarını, sizler de onlar gibi "sevilmek" istiyorsunuz... Telefon, net yokken daha mı az seviliyordu insanlar da yanınızdayken sizi seven, sayan adamdan şikayet ediyorsunuz?
Bu doyumsuzluk ilişkilerde kavgaya, evliliklerde boşanmaya götürür insanı... Beraberken geçirdiğiniz güzel zamanlara odaklanın:Yok yere huzursuzluk çıksın istiyorsanız aynı şekilde devam edin... Mutlu, olgun bir hanımefendi olmak istiyorsanız da çocukça isteklerden vazgeçin; bu durumda sizdeki olumlu değişimi görüp daha sıcak davranacaktır zaten...
teşekkür ederim cevap için aslında birazda kıskanclık diyelim en samimi olduğum kız arkadaşlarımın sevgilileri sürekli iletişim halindeler bizse hiç mesajlaşmıyoruz hiç aramıyor sormuyor anlarım çalışıyor derim yorgun derim onu sıkmam ama ilgisizliği benim onun üzerine fazla düşmem olsa gerek kendi kendime düşünüyorum biraz çekeyim kendimi diye ama eskidende çekmiştim kendimi bu seferde bana çok soğuksun deyip kavga çıkarmıştı nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Ben sana daha ciddi bir sorun söyleyim mi... Benim erkek arkadaşım yaklaşık 10 gündür haber vermiyor... ben onu tanıyorum sadece bir sıkıntısı var soruna odaklı şu an... ben onun sevgisini ilgisini biliyorum.. ama işde asıl kafaya takılan uzun süre aramaması değil mi?
ben alttan alıyorum kırmamaya çalışıyorum..
bende 4 gündür msj atmıyorum. çünkü artık yaptıklarım hiç işe yaramıyor. ben kendi keendime konuşmuş gibi hissediyorum... geçen süre zarfında ben onun yüzünü güldürmye çalıştım. nedenini bilmediğim bir dert yüzünden.
aklıma aramadığı için birçok kötü düşünce geliyor..
"sadece habersiz kalıyoruz suskun.. sen benim gönlümde, hatrımda ve kalbimdesin... derdim var. can sıkıcı, kafa yorucu .benim derdim olunca sadece ona odaklanıırm.. sen aklına kötü şeylere değil benim sözlerime kulak ver...huzurunu kaçırma diyor...telefona kendisinde değilmiş."
ben kızıyorum. ona bu derdi anlatmadığı için.. onunla iletişim halinde olmak istediğimi söylediğim halde buna yanaşmıyor...işde asıl benim sorun yapmam lazım. ama sırf onun beni sevdiğinden bana olan ilgisini merakını bildiğim için hep iyi şeyler düşünüp kendimi o yöne çeviriyorum.. yoksa ona çok kırgınım...ama elden birşey gelmiyor...
erkek arkadaşım bana karşı çok ilgisiz çalışıyo çalıştığı zamanlarda anlayış gösteriyorum ama işe gitmedigi vea çıktığı zamanlardaa zorla mesaj atıyoo geç cevap yazıyoo ben geç cevap yazınca kızıyoo trip atıyoo soğuklaşıyoo. elimden telefon düşmüyo sürekli mesaj atıyorum ama o atmıyo ve sürekli bi bahanesi var çalışıyodum uyuya kalmışım özür dilerim felan tamam doğru olabilir ama bunu güzellikle söylese sorun çıkmıcaak aşkım bebeqm gibi güzel cümlelerle söylese belki bu kadar kafama takmıcam ama o sadece cümlesini kuruyoo ve susuyo buluştuğumuz zamanlardada çok yakın sürekli sarılır elimi tutar öper seni seviyorum der beni eve bırakırken mesaj atmayı unutma derr ama kendi mesaj atmaz :/ bu durumdan çok sıkıldım sürekli benimle ilgilensinn güzel cümleler kursun istiyoruum hep ben onunla ilgileniyorum buda beni artık çok yoruyoo ne yapmalıyımdaa onun ilgisini kazanmalıyımm onun benimle ilgilenmesini nasıl sağlamalıyım sizce ?
Ilgi istiyorsan bu kadar ustune du$up bunaltma. Telefon elinden dusmuyor, surekli arayip msj atiyorsun bence rahat birak biraz bu kadar ilgi erkekleri slkiyor arkadas. Sevgisinden emin misin? Yan yanayken seviyorum diyip, sarilip, el tutmalari bosver, bunu her erkekyapabilecegi her kiza yapar zaten... Hergun on msj atiyorsan bire indir, hatta bazen hic yazma sen arama birak o arasin bakalim arayacak mi msj atacak mi seninle ilgilenecek mi... ilgilenmezse zaten sevmiyordur, ugrasmaya bile degmez...
çok haklısınız hepiniz bu olayı çok kafama taktığım için onunla konuştum içimdekileri anlattım ona sevgilim değilde arkadaşımmış karşıdaki gibi görüp döktüm içimden geçenleri tamam melegim dedi çok şaşırdım artık eskisi gibi çok üstüne düşmüyorum mesaj atmıyorum aramıyorum o ararsa açıp konuşuyorum o mesaj atınca cevap veriyorum bazen ben atıyorum ama asla sıkmıyorum eskiden hep kızardım mesaj atmıyosun diye şimdi o ilgilenince benimle ilgileniyorum bende böyle daha mutlu oldum sanki aramız düzeldi onunla konuşurken ona böyle yapmaya devam edersen soğurum senden demiştim birazda onun etkisi var galiba hepinize çok teşekkür ederim
teşekkür ederim cevap için aslında birazda kıskanclık diyelim en samimi olduğum kız arkadaşlarımın sevgilileri sürekli iletişim halindeler bizse hiç mesajlaşmıyoruz hiç aramıyor sormuyor anlarım çalışıyor derim yorgun derim onu sıkmam ama ilgisizliği benim onun üzerine fazla düşmem olsa gerek kendi kendime düşünüyorum biraz çekeyim kendimi diye ama eskidende çekmiştim kendimi bu seferde bana çok soğuksun deyip kavga çıkarmıştı nasıl davranmalıyım bilmiyorum
canım bu senin ilişkın kişilikler farklı oluyor sen bişeyi seversin diğeri sevmez erkekler telefonla uğraşmayı sevmiyorlar pek fazla benimde erkek arkadaşım calısıyor ve yogun hatta yorgunluktan ve yoğunluktan telefonunu duymuyor bıle bende ona bu davranıslarının başka sebebımı oldugunu sordum yok dedı ve aramadım bende o aradı sonra boşver telefonda gorusmesenızde olur o ne oyle dakıka bası telefon mesaj fılan boşver sende kendı ıslerıne bak yanında oldugu zaman ıyıyse sorun yapmana gerek yok o sana trip atınca mesaj ve aramalar ıcın sıkıldım dakıka bası telefondan dersın ona onun gıbı davran daha ıyı olur
canım bu senin ilişkın kişilikler farklı oluyor sen bişeyi seversin diğeri sevmez erkekler telefonla uğraşmayı sevmiyorlar pek fazla benimde erkek arkadaşım calısıyor ve yogun hatta yorgunluktan ve yoğunluktan telefonunu duymuyor bıle bende ona bu davranıslarının başka sebebımı oldugunu sordum yok dedı ve aramadım bende o aradı sonra boşver telefonda gorusmesenızde olur o ne oyle dakıka bası telefon mesaj fılan boşver sende kendı ıslerıne bak yanında oldugu zaman ıyıyse sorun yapmana gerek yok o sana trip atınca mesaj ve aramalar ıcın sıkıldım dakıka bası telefondan dersın ona onun gıbı davran daha ıyı olur
teşekkür ederim canım benim hallettim galiba bu sorunu nasıl oldu bilmiyorum ama çok ilgisizdi böyle yaparsan soğurum senden dedim korktu galiba
artık çok güzel davranıyo insallah artık bozulmaz dediğin gibi artık başka şeylerle oyalanıyorum kendi işlerime bakıyorum mesela o arayınca açıyorum mesaj atınca cevap veriyorum artık böyle daha mutlu oldum birazda o üstüme düşsün demi ama teşekkür ederim :)
teşekkür ederim canım benim hallettim galiba bu sorunu nasıl oldu bilmiyorum ama çok ilgisizdi böyle yaparsan soğurum senden dedim korktu galiba
artık çok güzel davranıyo insallah artık bozulmaz dediğin gibi artık başka şeylerle oyalanıyorum kendi işlerime bakıyorum mesela o arayınca açıyorum mesaj atınca cevap veriyorum artık böyle daha mutlu oldum birazda o üstüme düşsün demi ama teşekkür ederim :)
rica ederım canım...ınsallah bozulmaz aranız hiç...tabıkı bırazda o ustune duşsun her zaman bız kızlar arayıp uzerıne dusup sonra karsılık gelmeyınce uzulecek degılızkı dımı ama :)
rica ederım canım...ınsallah bozulmaz aranız hiç...tabıkı bırazda o ustune duşsun her zaman bız kızlar arayıp uzerıne dusup sonra karsılık gelmeyınce uzulecek degılızkı dımı ama :)
sanırım artık daha mutluyum başka şeylerle ilgileniyorum kitap okuyorum uyuyorum radyo dinliyorum diziler filmler arkadaşlarım ailem günlük yapmam gereken işler telefonun sesi açık o ne zaman beni hatırlarsa bende onu ozaman hatırlıyorum artık böyle daha mutlu oldum eskiden hem geç yazardı hemde soğuk ve kısa cevaplar verirdi şimdi geç yazsada güzel davranıyo :)