• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kötü olan herkes bana “piskopat” diyor

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Birbiriyle alakasız kişiler bunlar. Cidden anlamıyorum. Ben bu sıfatı haketmiyorum.
Tamam arkadaşım yok.
Cesaretliyim herkesin korktuğu şeyi gözümü kırpmadan yaparım. Ama işte arkadaşım yok. Sosyal fobim var ve insanlar içine çıkınca aşırı heyecanlanıyorum. Özellikle biri benle ilgilenince konuşunca titreme başlıyor hemen gizlemeye çalışıyorum. Ama görünüşte çok özgüvenli bakımlı bir insanım. Biraz dengesizim yapı olarak fevrilik var. Ağlarsam sadece hırsımdan ağlarım. Yoksa duygusallıktan değil. Dışarı normalmışım gibi davranmaya çalışıyorum insanların hareketlerini gözlemlerim dikkat çekmemek için ben de öyle davranırım. İyi de bana piskopat diyemez kimse kimseye zararım yok ki. Sadece sosyal fobi. Zoruma gitti eniştem kızkardeşimle tartıştığında piskopat ablan demiş.

Son düzenleme:
Merhaba, sosyal fobinizi biraz açar mısınız? Heyecanlaninca insanlar arasında nasıl davranıyorsunuz? Ayrica insanlar sadece hirslarindan ağlamaz ki? Duygusallıktan da ağlar. Sadece hırsından ağlayan biri normal midir? Ya da kendinizi bize duygusal değilim demek isterken anormal olarak mi göstermiş oldunuz? Ağlamak da bir tepkidir çünkü; aynı zamanda ihtiyaç... hem ruhsal hem fiziksel...

Güçlü görünüyorum hırsımdan ağlarım demişiniz etrafa da öyle ketun sert görünüyorsanız ondan demiştir

Birbiriyle alakasız kişiler bunlar. Cidden anlamıyorum. Ben bu sıfatı haketmiyorum.
Tamam arkadaşım yok.
Cesaretliyim herkesin korktuğu şeyi gözümü kırpmadan yaparım. Ama işte arkadaşım yok. Sosyal fobim var ve insanlar içine çıkınca aşırı heyecanlanıyorum. Özellikle biri benle ilgilenince konuşunca titreme başlıyor hemen gizlemeye çalışıyorum. Ama görünüşte çok özgüvenli bakımlı bir insanım. Biraz dengesizim yapı olarak fevrilik var. Ağlarsam sadece hırsımdan ağlarım. Yoksa duygusallıktan değil. Dışarı normalmışım gibi davranmaya çalışıyorum insanların hareketlerini gözlemlerim dikkat çekmemek için ben de öyle davranırım. İyi de bana piskopat diyemez kimse kimseye zararım yok ki. Sadece sosyal fobi. Zoruma gitti eniştem kızkardeşimle tartıştığında piskopat ablan demiş.
Ağlarsam sadece hirsimdan ağlarım dedin ya. Senin gibi insandan ben çok korkarım. Bu yüzden belkide çevren yok. Özgüvenli cesur duysusuz gibi davranarak kendine zarar veriyorsun. Birak insana dair tüm duyguları yaşasın kalbin. Mutlu olamazsın bu şekilde. İstediğin kadar güzel ol bakımlı ol cesur ol . İstersen uçaktan falan atla. Ama sevmeye sevilmeye . Kusmeye barismaya. Özlemeye ihtiyaçin var . İnsansın sen. Uzulunce ağlamaya da ihtiyacın var. Kendine çok zarar verirsin bu şekilde.

Bir uzmana görünseniz sosyal fobiniz için, insanların önyargılarını önemsiyorsanız sizinde rahatsız olduğunuz bir durum olmalı bu. Gittiniz mi hiç psikiyatriste veya psikoloğa?

Sosyal fobiniz için uzman desteği alabilirsiniz. Hayatınızın her döneminde insanlarla iletişim içinde olmak zorundasınız.
Onun dışında başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğüne o kadar önem vermeyin. Ağzı olan konuşuyor. Bizim ailede de bana her türlü yakışıksız sıfat kullanıldı ama gelin görün ki miras kavgası yüzünden kafasında telefon kırılan yine ben oldum. 🤷🏻‍♀️ Bir de ablanıza söyleyin. Eniştenize sizin hakkınızda konuşma izni vermesin. Hadi arkanızdan karı-koca dedikodunuzu yaptılar, bir de bunu gelip size yetiştirmesin.

Ufak bir anlaşmazlıkta nasıl davranırsınız?
Her şeyi pat pat yüze vurur musunuz?

Eğer dışarıdan herhangi bir şey belli olmasın diye özel çaba sarf ediyorsanız belki garip duruyordur

Piskopat tuhaf davranışları olan, sinir krizleri geçiren ya da ani gereksiz çıkışları olan kişilere denir genelde. Var mı sizde de böyle şeyler? Mesella hırsımdan ağlarım demişsiniz, insanlar bunu görüyor mu ve bu durumun farkında mı? Bunlar sebep olur öyle demelerine.

Tamam arkadaşım yok.
Sizin durumunuzdan bağımsız, erkekler karşısında çekinmeden cevap veren kadına başka yakıştırma yaptığını görmedim neredeyse. Ya da konuşmalarını taklit ediyorlar😂
Siz ise sosyal fobi konusunda yardım almanızı şiddetle tavsiye ederim. Asabi davranışlarınız da bunla ilişkili olabilir. Etraftakileri boşverin ama size zararlı bu sinir.

Back
X