- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Ağlarsam sadece hirsimdan ağlarım dedin ya. Senin gibi insandan ben çok korkarım. Bu yüzden belkide çevren yok. Özgüvenli cesur duysusuz gibi davranarak kendine zarar veriyorsun. Birak insana dair tüm duyguları yaşasın kalbin. Mutlu olamazsın bu şekilde. İstediğin kadar güzel ol bakımlı ol cesur ol . İstersen uçaktan falan atla. Ama sevmeye sevilmeye . Kusmeye barismaya. Özlemeye ihtiyaçin var . İnsansın sen. Uzulunce ağlamaya da ihtiyacın var. Kendine çok zarar verirsin bu şekilde.Birbiriyle alakasız kişiler bunlar. Cidden anlamıyorum. Ben bu sıfatı haketmiyorum.
Tamam arkadaşım yok.
Cesaretliyim herkesin korktuğu şeyi gözümü kırpmadan yaparım. Ama işte arkadaşım yok. Sosyal fobim var ve insanlar içine çıkınca aşırı heyecanlanıyorum. Özellikle biri benle ilgilenince konuşunca titreme başlıyor hemen gizlemeye çalışıyorum. Ama görünüşte çok özgüvenli bakımlı bir insanım. Biraz dengesizim yapı olarak fevrilik var. Ağlarsam sadece hırsımdan ağlarım. Yoksa duygusallıktan değil. Dışarı normalmışım gibi davranmaya çalışıyorum insanların hareketlerini gözlemlerim dikkat çekmemek için ben de öyle davranırım. İyi de bana piskopat diyemez kimse kimseye zararım yok ki. Sadece sosyal fobi. Zoruma gitti eniştem kızkardeşimle tartıştığında piskopat ablan demiş.
Dışarı normalmışım gibi davranmaya çalışıyorum insanların hareketlerini gözlemlerim dikkat çekmemek için
Sizin durumunuzdan bağımsız, erkekler karşısında çekinmeden cevap veren kadına başka yakıştırma yaptığını görmedim neredeyse. Ya da konuşmalarını taklit ediyorlarBirbiriyle alakasız kişiler bunlar. Cidden anlamıyorum. Ben bu sıfatı haketmiyorum.
Tamam arkadaşım yok.
Cesaretliyim herkesin korktuğu şeyi gözümü kırpmadan yaparım. Ama işte arkadaşım yok. Sosyal fobim var ve insanlar içine çıkınca aşırı heyecanlanıyorum. Özellikle biri benle ilgilenince konuşunca titreme başlıyor hemen gizlemeye çalışıyorum. Ama görünüşte çok özgüvenli bakımlı bir insanım. Biraz dengesizim yapı olarak fevrilik var. Ağlarsam sadece hırsımdan ağlarım. Yoksa duygusallıktan değil. Dışarı normalmışım gibi davranmaya çalışıyorum insanların hareketlerini gözlemlerim dikkat çekmemek için ben de öyle davranırım. İyi de bana piskopat diyemez kimse kimseye zararım yok ki. Sadece sosyal fobi. Zoruma gitti eniştem kızkardeşimle tartıştığında piskopat ablan demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?