• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle vakit gecirmek icin mi birlikte :( kafam cok karışık yardm !!

muabetik

kacihhk
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
2
1
3
lise ogrencisym ben.Sevglm dedigm cock 22 yasinda seviyomuş gbi yapip da farkli seler mi istiyo die dusunmeye basladimm Yanimdaykenki ilgisi eve gelince surmuyo Ailesyle sorunlari var o yusden mi ilgisi azaldi yoksa :/ Yardmci olablcek erkekleri ii taniyan bayanlar bakabilirmisnz

lise ogrencisym ben.Sevglm dedigm cock 22 yasinda seviyomuş gbi yapip da farkli seler mi istiyo die dusunmeye basladimm Yanimdaykenki ilgisi eve gelince surmuyo Ailesyle sorunlari var o yusden mi ilgisi azaldi yoksa :/ Yardmci olablcek erkekleri ii taniyan bayanlar bakabilirmisnz
Ah canım sen lise öğrencisisin sevgilin var. Bu işte erken davranmıyor musun? Lütfen derslerine yönel. Kafanı boşalt ve derslerine yönel.

ayyy tepkini seveyim senin yaaa

valla anne yorumu diyip geçme oo anneler varya bir yorum yaparlar inanmazsın zoruna gider döner dolaşır doğru olduğunu anlarsın kiii bende hep öyle olmuştur... canım annem allah başımdan eksik etmesin...
Canım daha anne değilim , evli bile değilim. Ama kendimce en doğru olan yorumu yaptım. Anne dedi. Amacını anlamadım. Neyse bir gün anlar ya iş işten geçer. Bu kadar erken neden öldürürler ki bu duyguları. Her yaşta yaşanması gereken şey farklı değil mi. ? 25 yaşındayım daha ama lisedeyken böyle değildik bizler ya. devir değişiyor ama iyiye gitmiyor. Konu sahibi kendi bilir elimden geleni yazdım. Gerisi kendine kalmış.

evet canım devir kötü yönde değişiyor bundan bizlerde etkileniyoruz gençlerde. Allah sonumuzu hayır etsin... konu sahibi arkadaşım senin de her şey gönlünce olsun tatlım :KK15:

Canım daha yaşın küçük çok düşünme zaten ciddi bir ilişki olma olasılığı yok denecek kadar az, hedeflerine yönel sevgilin ikinci planda olsun.

Back
X