Benimle yaşadıklarını benden öncekiyle yaşadın mı? sorusu...

Misst

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
278
225
303
İstanbul
8 aylık bir ilişkim var, sevgilim çok kıskanç.Kıskançlıklarına ok artık dayanıyorum ama şimdilerde eskilere takmış durumda.
Onunla yaşadıklarımı eski sevgilimle yaşadım mı onu soruyo bana. Ben bu soruya cevap vermek istemiyorum. Böyle bir soru sizce de çok ayıp değil mi?
Tabii ki eski sevgilimle bir şeyler yaşadım ama ben bunları kalkıp ta bu sevgilime anlatmak istemiyorum. Ne yapsam bilemedim. Sonra konuşuruz diye geçiştirdim şimdilik ama bu konu yine açılacak biliyorum. O zaman ne yapmalıyım? Söylemesem yalan söylemiş olur muyum?

8 aylık bir ilişkim var, sevgilim çok kıskanç.Kıskançlıklarına ok artık dayanıyorum ama şimdilerde eskilere takmış durumda.
Onunla yaşadıklarımı eski sevgilimle yaşadım mı onu soruyo bana. Ben bu soruya cevap vermek istemiyorum. Böyle bir soru sizce de çok ayıp değil mi?
Tabii ki eski sevgilimle bir şeyler yaşadım ama ben bunları kalkıp ta bu sevgilime anlatmak istemiyorum. Ne yapsam bilemedim. Sonra konuşuruz diye geçiştirdim şimdilik ama bu konu yine açılacak biliyorum. O zaman ne yapmalıyım? Söylemesem yalan söylemiş olur muyum?

eğer anlatmak istemediğin şeyler varsa bunu açıkça söyle, anlatmak istemiyorum de...
eğer ısrar edip bu konuda seni hırpalarsa zaten ileride de sana huzur vermez...
ama asla yalan söyleme, benim eşim bana söylemişti ve ben hala yaşadığımız her şeyin yalan olduğunu düşünüyorum malum ilk günden yalan söyleyen bir insan...
sen kaybetmemek için aynı hataya düşme derim...

Son düzenleme:
asla yalan söyleme
anlatmak istemiyorsan da anlatma
bu kadar merak etmesi çok ilginç
en başından, eskiden sevgililerinin olduğunu bilmiyor muydu?
madem geçmişine bu kadar takıldı, o zaman kimseyle çıkmayan bir kız bulsaydı
ama çok ısrar ederse anlat ama anlattıklarının sonucunda sana saygı duymamasına izin verme canım

asla yalan söyleme
anlatmak istemiyorsan da anlatma
bu kadar merak etmesi çok ilginç
en başından, eskiden sevgililerinin olduğunu bilmiyor muydu?
madem geçmişine bu kadar takıldı, o zaman kimseyle çıkmayan bir kız bulsaydı
ama çok ısrar ederse anlat ama anlattıklarının sonucunda sana saygı duymamasına izin verme canım

harfi harfine katılıyorum..

" benimle yaşadıklarını başkasıyla yaşamak.."
bu ancak ve ancak seni ilgilendirir..eşin bile
bu soruyu sormak lüksüne sahip değildir:20:
erkeklerin zaman tünelinde gezinti yapmaları
ne kadar hoşlarına gidiyor anlamıyorum...
yaşanıp bitmiş,sen ona soruyor musun? bir önceki
insanın da mahremiyetini ortaya dökmeye hiç mi
hiç gerek yok...bu konuda ki tavrını belli edip
bir daha asla sormaması konusunda konuşman
gerek bence...kısknaçlığın boyutu hürriyet sınırlarını
zorluyorsa ,tehlike çanları çalıyor demektir...

Ne ayıp muhabbetler bunlar?:20:
Ondan önce yaşadıklarınız onu neden ilgilendiriyor ki?:19:

yalan söyle cünkü böyle bir insan yalani hak ediyor.. duymak istediklerini söyle...;)

Kesinlikle katılıyorum... anlattığında dürüst olduğun için seni takdir etmeyecek.. Ha sen hayır dedin diye baskıları kıskançlığı bitecek mi? hayır... Ama yinede onu ilgilendirmeyen böyle bir konuda ona açıklama yapma..

kesinlikle ayıp sorulması.o yaşamamış mıdır.hem geleceği biliyor muyuz.o zaman o sevgililerimiz vardı.paso inkar diyorum bu tarz sorunun cevabına.hele ki seninki gibi bir adamsa.yaşadım diyeceksin.adam kafasında canlandıracak bir şeyler.adam zaten birde kurtlu.ihtimali bile ne kadar germiş baksana.hem ona hesap vermek zorunda mısın.artı onu aldatmak mıydı.sevgilin değildi ki.sen ayrı o ayrı havalardaydınız.elimi bile tutmadı diyeceksin.hatta azarla bunu beni ne sanıyorsun diye.trip at.dürüst bulmuyor olabilirsin ama erkek arkadaşının yaptığıda dürüst değil.

ona ne yaaa...
ozaman sevgılsı olmamıs kız bulsun..
anlatma canım
madem cok kıskancmıs bırde anlatırsan vay halıne sarıp durur artık....

Söyleme bence de. Söyleyince ne olacak daha beter sıkıştıracak seni.
Söyleme kesinlikle.

Söyleme canım kesinlikle.Yalan söyleyince belki ortaya çıkarsa daha kötü olur ama gerçeği de anlatma.Çok ayıp ya bunun sorulması.Sevgili adı üstünde tabi ki el ele de tutuşulur,öpüşülür de.Sen bunları söylersen kafasında seni sürekli böyle hayal eder ve işi hakaret boyutuna kadar bile vardırabilir.Çünkü çok kıskanç diyorsun.Kalkıp sana herkesle her şeyi yaşamışsın gibi ağır bir laf söyler ilerde kaldıramazsın.Elimi tutmaktan öteye gitmedi de kestirip at.

gecmısını bu kadar merak edıyorsa evlenıncede bu sorun olacak

erkekler kendılerı gecmıste her haltı yer ama cıktıkları kızın elıne erkek elı degmeyecek ohh ne ıyı

böyle bir soru sormanı çok garip buldum sana inanamıyorum dyerek tavrını koy ortaya. asla bahsinin geçmesine bile izin verme. yoksa çok başını ağğrıtır ilerde.

ne yaşadım de ne yaşamadım de.hiçbişey söyleme.

Ha bu da var çok kıskanç diyosun..sen kalkıp herşeyi anlatırsın ama o seni üzücek, inciticek yorumlar yaparsa bunun altından kalkar mısın?? bunları da göze al

bu konulardan kesinlikle başı ağrımış biri olarak söylüyorum kesinlikle anlatılmaması gerekiyor. onra sürekli pişirlip pişirilip önünüze geliyor.

Back
X