Benimle zayıflayacak destekçi aranıyoooooor

m00nLiqht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2012
268
2
68
İstanbul
Merhaba kızlar öncelikle 21 yaşında 165 boyun da 66 kilo ve kum saati vücut tipim var normalde herkes bunun seksi olduğunu söyler ama benim basenler bayağı büyük olduğundan o kadar iyi durmuyor ölçü tablosunu aşağıda paylaştım ona bakınca anlarsınız asıl sorunumu

Biraz diyet deneyimlerin anlatıyım bundan 2 yıl önce 72 kiloydum diyetisyene gidip 2 ayda 63lere düştüm. Sonra üniversiteye falan gittim malum arkadaş ortamı tekrar 70lere yükseldim ama mezun olunca diyet yaparak 68e düşebildim sadece ve bundan 1 ay önce kadar bir kaza geçirdim 3 hafta doğru düzgün hiç bişey yiyemedim ve hep yataktaydım sadece çorba falan o 3 haftada 2 kilo vermişim sadece 66 oldum. Yaklaşık 4 gündür de diyet yapıyordum ki tartıya çıkıp 100 gram bile veremediğimi görene dek. Gerçi bizim tartı bozuk sanırım ama yine de insanın moreli bozuluyor. Hevesim kaçtı dün akşam patates kızartması falan yedim sonuç mu bu sabah yine 66ydım. Gerçi şöyle anlatıyım kahvaltıdan önce 66.3düm üzerimdeki kazak çok ağırdır diye onu çıkartıp tartıldım. 65.8 çıktım sonra kahvaltı yaptım falan tekrar tartıldım 66.5 çıktım sonra kazağı çıkartınca kaç çıkcam acaba dedim defalarca tartılmama rağmen 66.5i gösterdi. Öyle işte tartı da morelimi bozdu. Offff yeni tartı almam lazım da param yok. Para biriktirmem lazım :14:

1) Kilo veremememin bir nedeninin zaten 3 haftadır düzgün bir şey yemediğimden dolayı bünye alıştı normal olarak görüyor. 4 gündür 1100 kalori ile besleniyorum ara öğün sebze et falan gayet sağlıklı besleniyorum ama sonuç yok (3 haftadır da düzgün bişey yiyemiyorum ondan vücut küstü mü naptı) :(
2) Hasta olamıyorum :( Normalde pek gecikmezdi ama şuanlık 6 gün gecikti ve hiç olcakmış gibi hissetmiyorum ve olamamanın verdiği bir stress yok ne biliyim :(

Eveeet kızlar benim asıl sorunum basen göğüs ve bel ölçülerim 38 beden olmasına rağmen basenlerim 42 beden :14: Ne yapcam nasıl yapcam hiç bilmiyorum basen hareketlerine başlamam lazım diyet değil de sağlıksız yiyeceklerden uzak durup normal beslenip basenlerimi sporla sıkılaştırmam lazım var mı öyle biri benimle beraber hem spor yapcak hem yediklerimize dikkat edeceğimiz. Bıktım bu basenlerden hep ince bacaklı küçücük götlü kızlara özendim. :25:

Haberiniz var mı bilmiyorum İstabulda her ilçede 1 aile hekimliğinde toplum sağlığı merkezi var. Diyetisyen gibi düşünebilirsiniz eğer isterseniz onlara başvurun ben başvurmayı düşünüyorum bakalım bana ne önercek de yarım saatlik mesafede bana en yakın yer bide sıra olur mu falan bilmiyorum ya neyse bir ara gidip bakmam lazım.

Öyle işte kızlar benimle hem spor yapcak hemde yediklerine dikkat etcek ve pes etmicek arkadaşlar arıyorum. Birbirimizi takip edip gayretlendirecek insan varsa buyursun ben burdayım :3:

$cats.webp

Son düzenleme:
null[/QUOTE öncelikle günlüğüne hayırlı olsun ve kilo vermende başarılar diliyorum
Vucud ölçülerini çizelgeyi nerden giriyorsun

Çizelgeye girmiyorum öyle elimde metre vardı basenim kaç belim kaç diye merak ettm ölçüm ilk defa neye hangi bedene denk geliyor diye baktım. üst bölgemin 38 altın ise 42 olduğunu öğrenince biraz morelim bozuldu ondan paylaşmak istedim :))

Back
X