Benimlede ilgilenir misiniz?

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
Merhaba kızlar. Ben derdimi size şöyle anlatayım. 2aylık bi ilişkim var. Bizim ilişkimizin ilk haftasında bana geçen seneden bu yana teklif eden ve benim kabul etmedğim bi çocuğun çıkardığı problemlerden dolayı bi takım sorunlar yaşadık. Tabi o sırada ben hiç bi arkadaşıma zaman ayıramadım. Benim durumumu bildikleri halde bi arayıpta nasılsın demediler bana. Tabi böyle olunca benim ilişkimide anlatmadım ben onlara. Onlarda ne zaman karşılaşsak sormak yerine laf sokup durdular. Daha sonra aramız düzelsin diye.Ben onları evime davet ettim geleceklerini söyleyip akşam gelmediler. Sonra bende bağlarımı kopardım. Beni dün arayıp diyo ki sen bizi salak yerine koyuyosun ne yaptığın bizi ilgilendirmez ama sen anlatmadın. Burda arkadaşın yokken sen bizimle iyiydin şimdi çevrende arkadaşın olduğu için bizi aramıyosun bizi kullandın gibi laflar. Benim açıklamamı dinlemeden söyleyeceklerini söyleyip kapattı. Sizce ben mi haksızım? Arayıp açıklama yapmalımıyım?

okudum ama bişey anlayamadım. Teklif eden çocuk, çıktığın çocuk diğer arkadaşlar.
Yeni sevgilini söylemedin diye mi bozulmuşlar

Ya tam anlatamdım sanırım. Çıktığım biri var arkadaşlarım onu anlatmadığım için bozulmuşlar. Ama benim bana teklif eden çocuğun çıkardığı problemlerden dolayı sorunlarım zaten vardı onlar aramadı . Ha bi de şöyle bişe var o çocuğun beni rahatsız ettiğini bildikleri halde ailemde dahil hepsi onun yanında oldular.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Ben derdimi size şöyle anlatayım. 2aylık bi ilişkim var. Bizim ilişkimizin ilk haftasında bana geçen seneden bu yana teklif eden ve benim kabul etmedğim bi çocuğun çıkardığı problemlerden dolayı bi takım sorunlar yaşadık. Tabi o sırada ben hiç bi arkadaşıma zaman ayıramadım. Benim durumumu bildikleri halde bi arayıpta nasılsın demediler bana. Tabi böyle olunca benim ilişkimide anlatmadım ben onlara. Onlarda ne zaman karşılaşsak sormak yerine laf sokup durdular. Daha sonra aramız düzelsin diye.Ben onları evime davet ettim geleceklerini söyleyip akşam gelmediler. Sonra bende bağlarımı kopardım. Beni dün arayıp diyo ki sen bizi salak yerine koyuyosun ne yaptığın bizi ilgilendirmez ama sen anlatmadın. Burda arkadaşın yokken sen bizimle iyiydin şimdi çevrende arkadaşın olduğu için bizi aramıyosun bizi kullandın gibi laflar. Benim açıklamamı dinlemeden söyleyeceklerini söyleyip kapattı. Sizce ben mi haksızım? Arayıp açıklama yapmalımıyım?

Canim eğer bu söylediklerin de samimiysen ve gerçekten bi takım problemler yasadgn için onlarla ilgilenemediysen gerçek arkadaş ve dost insanın bakisından da sozundende bir problem olduğunu anlar yani ben gerçekten değer verdiğim arkadaslarima hep bu şekilde yaklastim. bikere sen evine cagrmissin gelmemişler yaptıkları ayıp sen son kez yanlış anlaşılma mak adına Bir mesaj at hepsine baktın sana donus yok hiç kendini üzme demekki gerçek arkadaş ve dost degillermis çünkü tek bir sözüne karşılıksız inanmak isteyen insan dosttur senin yalan söylediğini düşünen değil ..

Size o günleri şöyle anlatayım ben öğretmenim. Okuldan öğleyin dönüyorum uyuyorum sevgilimin okuldan çıkış saatine kadar. Sonra beraber yemek yiyoduk beni eve bırakıyodu ben tekrar uyuyodum. O durumda zaten ben arayamazdım onları. Bana benim için yaptıklarının lafını ettiler dün. Gerisini siz düşünün yani.

Back
X